אוטוטו שבוע חדש..

אוטוטו שבוע חדש..

ממש עוד קצת יתחיל לו שבוע חדש. השבוע בא לי להיות אחרת, בא לי להיות שונה. בא לי לשים את החיים שלי בצד ולקחת לי חיים אחרים רק לנסות... מה כבר יכול לקרות? השבוע אולי אני אהיה נסיכה, שעושה רק מה שהיא רוצה בלי מחוייבויות, בלי לתת תירוצים או סיבות ששמה פס על כולם ועושה מה שבראש לה. כן....כזאת אני רוצה להיות השבוע. איזה כייף שיש שבוע חדש, התחלה חדשה שבוע מאושר לכווווווווווווווווווווווווווווולם אני השבוע נסיכה...ואתם?

נסיכה יקרה !!

אני אמממממ ינשוף....אומרים שהוא חיה חכמה ולי לא תזיק מעט חוכמה אז מה אכפת לי??? מאחלת לך שבוע שכווווווולו התחלות חדשות והגשמת חלומות רק טוב!!!

*pank

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif

האמת הייתי הולכת על כתר יותר עדין, עם זהב לבן ויהלומים. אז אני דווקא רוצה להיות נערת חצר, ולנהל רומן סוער עם האח של הנסיכה.

אמממממ זה נשמע מבטיח../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif

ככה להתגלגל על החציר ו..........לאכול דובדבנים
רק טוב!!!

מישהו

הולך אחרי מישהו מה זה חשוב תמיד מישהו הולך אחרי מישהו אולי כשיגיעו לאן שהולכים אפשר יהיה להבין בינתיים נאלצים להסתפק בידיעה שמישהו הולך אחרי מישהו

מעלילות הנסיכה- יום ב´

מאז שאני נסיכה הכל הולך גרוע!!!! החלטתי לחזור להיות נערה רגילה שמחה וטובת לבב בתקווה לטוב!

למעלה