לא בא לי
ט טיפקסית New member 15/1/06 #24 עידו לדעתי הם לא התחתנו היא בת הזוג שלו זה נקרא היריון מחוץ לנישואים או שהם התחתנו אזרחי או משו בחו"ל [אולי בארה"ב למרות שממש לא נראה לי]
עידו לדעתי הם לא התחתנו היא בת הזוג שלו זה נקרא היריון מחוץ לנישואים או שהם התחתנו אזרחי או משו בחו"ל [אולי בארה"ב למרות שממש לא נראה לי]
ט טיפקסית New member 15/1/06 #27 יכול להיות אני לא שמעתי על חתונה או משו כזה יכול להיות שהם התחתנו אזרחי או משו. עזוב,לא נעים לשאול את דודוש,פאדיחות. אבל הם באמת זוג מקסים,ודודוש באמת אבא טוב ובאמת דואג לנינה הקטנה. אני שמחה שהם ביחד,הם באמת זוג מקסים ואני מפרגנת להם מכל הלב.
יכול להיות אני לא שמעתי על חתונה או משו כזה יכול להיות שהם התחתנו אזרחי או משו. עזוב,לא נעים לשאול את דודוש,פאדיחות. אבל הם באמת זוג מקסים,ודודוש באמת אבא טוב ובאמת דואג לנינה הקטנה. אני שמחה שהם ביחד,הם באמת זוג מקסים ואני מפרגנת להם מכל הלב.
מ מ ו מ ו ה פ ר ה New member 15/1/06 #29 מה זה משנה בכלל?? העיקר שיש את דודוש ואת גליה והכל טוב ויפה:]
ט טיפקסית New member 15/1/06 #30 כמובן אפילו בהאתי להם מתנה אחרי שנינה נולדה-עזבו,תשאלו את דודוש. העיקר שהדיסק של גליה יצא לאור כבר,אני מחכה לו כבר שנה.
כמובן אפילו בהאתי להם מתנה אחרי שנינה נולדה-עזבו,תשאלו את דודוש. העיקר שהדיסק של גליה יצא לאור כבר,אני מחכה לו כבר שנה.