אוטוטו ב-
!!!

אוטוטו ב- ../images/Emo82.gif!!!

היום הודיעו לי שמאי תשתחרר לקראת סוף שבוע הבא (בע"ה)
. הייתי פשוט בהלם ולא הבנתי מאיפה זה בא לי, לא הייתי מוכנה לזה וכמעט בכיתי מרוב אושר
כמובן שלא הכנתי כלום בשבילה כי חשבתי שיש עוד זמן, אז ישר רצתי לעשות קניות ואיך חיכיתי לרגע הזה. אז עכשיו נשאר רק לספור את הימים. רציתי רק לומר לכולם שאני ממש שמחה שמצאתי את הפורום הזה. תודה לכולם על העידוד התמיכה והעזרה זה עזר לי מאוד בימים קשים וגם בימים טובים. תודה, כרמית

קרן משם

New member
כרמית איזה אושר../images/Emo24.gif

אני פשוט רוצה לחבק אותך ולחבק אותך!!! סופרת איתך את הימים
למאי (ולא לגנוב לה!)

מזל טוב!!!!

איזה מרגש לשמוע!!! איזה כייף!!! תנצלי את הלילות האחרונים לצבירת כוחות כי הנסיכה מגיעה הביתה...

../images/Emo24.gif../images/Emo39.gifהיא מקדימה את השם שלה

מאי מגיעה באפריל. בדיוק לסדר פסח, לא? והנה, הראשונה במקבץ של שלושה!!!! המזל טוב הראשון!!!! אולי זה ישמע לך מצחיק, אבל עכשיו מתחילה העבודה האמיתית שלמעשה לא מסתיימת אף פעם!!!
|4u
|

../images/Emo65.gifכיפק למאי - היי היי היי../images/Emo65.gif

אזה אושר עצוםםםםםםםםם. אני כ"כ שמחה בשבילכם ואיתכם, אני יודעת כמה ההודעה על השחרור נוחתת ב
אפילו שכל יום מחדש מחכים רק לבשורה הזו. תארגנו את עצמכם בבית לבואה של הקטנטונת, הימים הראשונים הם לא קלים, במיוחד לאור העובדה שפתאום הילדה לא מחוברת לשום דבר, מנסיון..זה לא פשוט. שולחת לכם זר פרחים נשיקות וחיבוקים ולא לנטוש אותנו.....להישאר ולעדכן אותנו כל הזמן
|

איזה יום שמח לי היום...../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

איזה כיף לקרוא את ההודעה הזאת...
ות .... הדודה מבלגיה (
)שמתה לראות אותה כבר!!!(עוד 8 ימים...)

נשיקות../images/Emo25.gif וחיבוקים ../images/Emo24.gif!!

תמסרי למאי הרבה נשיקות וחיבוקים מכולנו ותאמרי לה כל הכבוד!!
שיהיה לכם שחרור שמח ושתהנו ממנה כל דקה ב

מזל טוב מאי יקירתי../images/Emo65.gif

מאי את לא מתארת לעצמך כמה שמחתי לשמוע על שחרורך הקרוב אני מצדיעה לך על כוחך ורצונך לנצח במלחמה הזאת ואכן ניצחת
תמשיכי ליהיות חזקה ותראי לכולם מה זה המון המון
ולך כרמית בהצלחה והמון נחת בגידול הגיבורה שלנו תזכירי לי כמה זמן אתם בפגייה?

מזל טוב ../images/Emo65.gif../images/Emo29.gif../images/Emo77.gif

רק תנוחי עכשיו, תכיני את הדברים, ושיהיה חג פסח משגע... אמא של עופרי

למעלה