אוטוביוגרפיה
שאני חושב על זה, עוד לא יצא לנו בכלל לדבר בפורום הזה בצורה רצינית על האלבום החדש של הכנסייה, חוץ מתגובות של "איזה גירסא מגעילה יש להיינו עושים אהבה ולתנו לי לשתות" כמובן, אז הגיע הזמן לנתח את האלבום הזה כמו שצריך
קחו את זה בצורת שאלון, מי שלא עונה לא קיים! (נסחפתי קצת, אבל לא נורא), ותזכרו שכל השאלות מתייחסות אך ורק לגירסאות החדשות: - מה השיר האהוב עליך מהאלבום? למה? הגירסא הישנה יותר יפה או פחות יפה בעיניך? - איזה שיר הוא המיותר ביותר בכל האלבום הזה? זה בגלל שהוא שיר פחות טוב של הכנסייה או בגלל הגירסא החדשה שלו? - איזה שיר היית רוצה שתעשה לו גירסא חדשה באוטוביוגרפיה ולא נכלל באלבום? מה היית משנים בשיר הזה? - האם אתה חושב שהיו צריכים לשנות גם את המילים של השירים ולא רק את הלחן? איזה שיר היית משנה ולמה? - קליפים עד עכשיו מהאלבום:
או
? איזה אהבת יותר ואיזה פחות? - סינגלים: כפולים או רגילים? הסינגלים שיצאו עד היום מוצדקים לדעתכם? היית מוציא סינגלים אחרים אם היית במקומם? (השאלון מנוסח בצורת זכר אך מתייחס לשני המינים באותה צורה
) השקעתי בזה הרבה אז חסר למי שלא מגיב!
שאני חושב על זה, עוד לא יצא לנו בכלל לדבר בפורום הזה בצורה רצינית על האלבום החדש של הכנסייה, חוץ מתגובות של "איזה גירסא מגעילה יש להיינו עושים אהבה ולתנו לי לשתות" כמובן, אז הגיע הזמן לנתח את האלבום הזה כמו שצריך