אוטוביוגרפיה

Niran2

New member
אוטוביוגרפיה

שאני חושב על זה, עוד לא יצא לנו בכלל לדבר בפורום הזה בצורה רצינית על האלבום החדש של הכנסייה, חוץ מתגובות של "איזה גירסא מגעילה יש להיינו עושים אהבה ולתנו לי לשתות" כמובן, אז הגיע הזמן לנתח את האלבום הזה כמו שצריך
קחו את זה בצורת שאלון, מי שלא עונה לא קיים! (נסחפתי קצת, אבל לא נורא), ותזכרו שכל השאלות מתייחסות אך ורק לגירסאות החדשות: - מה השיר האהוב עליך מהאלבום? למה? הגירסא הישנה יותר יפה או פחות יפה בעיניך? - איזה שיר הוא המיותר ביותר בכל האלבום הזה? זה בגלל שהוא שיר פחות טוב של הכנסייה או בגלל הגירסא החדשה שלו? - איזה שיר היית רוצה שתעשה לו גירסא חדשה באוטוביוגרפיה ולא נכלל באלבום? מה היית משנים בשיר הזה? - האם אתה חושב שהיו צריכים לשנות גם את המילים של השירים ולא רק את הלחן? איזה שיר היית משנה ולמה? - קליפים עד עכשיו מהאלבום:
או
? איזה אהבת יותר ואיזה פחות? - סינגלים: כפולים או רגילים? הסינגלים שיצאו עד היום מוצדקים לדעתכם? היית מוציא סינגלים אחרים אם היית במקומם? (השאלון מנוסח בצורת זכר אך מתייחס לשני המינים באותה צורה
) השקעתי בזה הרבה אז חסר למי שלא מגיב!

עונה עונה עונה עונה ../images/Emo13.gif

- מה השיר האהוב עליך מהאלבום?
פרפרים.
למה?
יש לי קטע עם השיר הזה... המילים שלו..
הגירסא הישנה יותר יפה או פחות יפה בעיניך?
החדשה... אין בחדשה קולות של ציפורים דורסות
איזה שיר הוא המיותר ביותר בכל האלבום הזה?
היינו עושים אהבה
זה בגלל שהוא שיר פחות טוב של הכנסייה או בגלל הגירסא החדשה שלו?
בגלל הגירסא החדשה שלו ושום דבר פרט לכך.
- איזה שיר היית רוצה שתעשה לו גירסא חדשה באוטוביוגרפיה ולא נכלל באלבום?
אין כזה. אי אפשר לענות בתאכלס, כי כמו שהופתעתי לטובה מלט לאב אין או מפרפרים או לאדעת מה, הופתעתי לראה מתנו לי לשתות ומהיינו עושים אהבה.
מה היית משנים בשיר הזה?
?$#@!
- האם אתה חושב שהיו צריכים לשנות גם את המילים של השירים ולא רק את הלחן?
קוראים לזה לכתוב שיר חדש כפרה :)
איזה שיר היית משנה ולמה?
אולי הייתי מחזירה את תנו לי לשתות לגירסא מלנכולית יותר.. - קליפים עד עכשיו מהאלבום:
איזה אהבת יותר ואיזה פחות?
לא אהבתי את תנו לי לשתות והסיבה שמורה עימי :) - סינגלים:
כפולים או רגילים?
באמת שזה לא משנה לי
הסינגלים שיצאו עד היום מוצדקים לדעתכם?
יאפ
היית מוציא סינגלים אחרים אם היית במקומם?
לא, כי אני לא חושבת שמישהו טורח לקנות סינגלים.

tusha5

New member
נמנמנמ

- מה השיר האהוב עליך מהאלבום? למה? הגירסא הישנה יותר יפה או פחות יפה בעיניך? השיר האהוב עלי הוא "תרימי את הראש" ואני מעדיפה את הגירסא החדשה... - איזה שיר הוא המיותר ביותר בכל האלבום הזה? זה בגלל שהוא שיר פחות טוב של הכנסייה או בגלל הגירסא החדשה שלו? נממ, אני חושבת שהעיבוד שהם עשו לשיר מהגן מיותר, כי עד שהיה להם שיר במנגינה שונה מכל השירים האחרים והוא היה מיוחד היו צריכים להשאיר אותו ככה...גם ממש לא אהבתי את הגירסא החדשה לתנו לי לשתות - איזה שיר היית רוצה שתעשה לו גירסא חדשה באוטוביוגרפיה ולא נכלל באלבום? מה היית משנים בשיר הזה? נממ, הייתי רוצה שיעשו ל"אני בא אליה" הייתי רוצה לראות למה הם היו משנים אותו... - האם אתה חושב שהיו צריכים לשנות גם את המילים של השירים ולא רק את הלחן? איזה שיר היית משנה ולמה? רק את הלחן.. המילים מדהימוות! למרות שגם את הלחן אני מאוד אוהבת.. פשוט מסקרן אותי מה הם היו עושים איתו... - קליפים עד עכשיו מהאלבום: או ? איזה אהבת יותר ואיזה פחות? מאוד אהבתי את הקיפ של השיר אוטוביוגרפיה ואפילו בכיתי בו... משהו בו מאוד ריגש אותי... :))

tusha5

New member
אממ...

מהקטע שהוא סיים לבנות את הכנפיים אני זוכרת את עצמי ממש בווכה עד סוף הקליפ.. ראיתי את הקליפ לפחות 10 פעמים וכל פעם אני בוכה... הוא ממש ריגש אותי :))

Niran2

New member
האלבום יצא לפני 3 חודשים כבר נראלי

הגיע הזמן לא?

pashut Adi

New member
אני עדי וכל השאר ףחלךמהנטקמכהםןלרקםח

- מה השיר האהוב עליך מהאלבום? למה? הגירסא הישנה יותר יפה או פחות יפה בעיניך? האביב הנצחי בגלל החידוש (ויואלדי התותח) ואני מאמין בגלל הלחן יחסית... עדיף החדש... - איזה שיר הוא המיותר ביותר בכל האלבום הזה? זה בגלל שהוא שיר פחות טוב של הכנסייה או בגלל הגירסא החדשה שלו? את תנ לי לשתות ואת השיר מהגן כי אני פשוט לא אוהבת אותם במיוחד... - איזה שיר היית רוצה שתעשה לו גירסא חדשה באוטוביוגרפיה ולא נכלל באלבום? מה היית משנים בשיר הזה? אני חושבת את שי אוהב וכואב... דווקא בגלל שזה לא שיר שלהם. זה צריך להיות קצת יותר... מלודי... פחות אלקטרוני ודרמטי. - האם אתה חושב שהיו צריכים לשנות גם את המילים של השירים ולא רק את הלחן? איזה שיר היית משנה ולמה? אולי את השיר מהגן... הבית השני קצת מציק. - קליפים עד עכשיו מהאלבום: או ? איזה אהבת יותר ואיזה פחות? ראיתי רק את ידיים למעלה. קליפ די נחמד... - סינגלים: כפולים או רגילים? הסינגלים שיצאו עד היום מוצדקים לדעתכם? היית מוציא סינגלים אחרים אם היית במקומם? יש ויש. זה די בעייתי לומר במקומם. אם אצור וארצה לשחרר שירים מסויימים אעשה זאת. אני מניחה שהיתה סיבה כלשהי לשחרר שירים ספציפים. אם זאת הרגשה אישית או התלבטויות של גלגלצ...

למעלה