אוטובוס

אוטובוס

תמיד כשאנשים נכנסים לאוטובוס הם בוחנים את המושבים הפנויים ואז הם בוחרים איפה לשבת. הם כמעט תמיד מעדיפים לשבת לבד... זה מה שבטוח. מה שמעניין זה למה הם בוחרים לשבת איפה שהם יושבים... כי עד כמה שזה אולי יישמע מטומטם, נראה לי שיש תמיד סיבה ספציפית ללמה הם בחרו דווקא בכסא הזה. או למה הם בחרו לעבור מושב באמצע הנסיעה. תחשב שאני משוגעת... הרי כולנו משוגעים. שלכם מגע הקסם

November rain

New member
../images/Emo6.gif

דבר אחד אמרת נכון מאוד "כולנו משוגעים". לי לפחות יצא לחשוב על זה לא פעם.. טבעי שנעדיף לשבת לבד, מן הרגשת פרטיות כזאת. אלא אם כן..
. בכל מיקרה, את לא לבד

bflygirl

New member
פחות חשוב הוא לייד מי אנחנו יושבים

חשוב יותר עם מי אנחנו מדברים מה אנחנו מדברים אם אנחנו מכירים אנשים ואיזה אנשים אנחנו מכירים מה היחסים שלנו עם הנהג- תתפלו לפעמים זה עוזר ומה אנחנו עושים בדרך לעבודה, לחבר... באוטובוס - קוראים עיתון, קוראים ספר מתח, מתחברים לאינטואיציה, עושים מדיטציה ועוד ועוד... והעיקר שיהיה נחמד ובלי פקקים

איל באש

New member
זה מזכיר לי שכשהתחלתי...../images/Emo6.gif

לעשות מדיטצייה היתי עושה אותה בבוקר באוטובוס בדרך לעבודה. משקפי השמש שלי הסתירו את העיניים , וככה חשתי נוח למדוט. זה היה תרגול נהדר משום שהסביבה מאוד רועשת ואקטיבית.

אושרת28

New member
לאחר ביקורתי בפורומים אחרים בלי

לפגוע בהם כמובן הגעתי למסקנה שכאן הוא בייתי
איל תודה על כל המסירות לחברי הפורום המקסימים כאן ותודה לך .

ממש צודקת חשבתי על זה בעצמי

שאם יש רווח של כמה כסאות אז אנשים בוחרים לשבת בדיוק במרחק הסביר כדי להיות רחוקים מספיק מכל מי שיושב. אבל אני אישית שיש בחורה שנראית לי נחמדה למשל אני לפעמים עובר לשבת לידה ומתחיל לדבר איתה.. טוב זה נושא אחר

rastotman

New member
בנסיעות ארוכות אני בוחרת לפי ה../images/Emo42.gif

ובתוך העיר אני מעדיפה את הכיסא שפונה הפוך מהכיוון נסיעה מצד ימין של המעבר- כי אפשר לראות בו את כולם, הוא קרוב לרדיו ואנשים מבוגרים ממילא לא אוהבים אותו. יצא לי כבר לחשוב על זה ;)

ניני5

New member
מגע הקסם1 , יש על זה מחקרים

בפסיכולוגיה מכאן ועד סין. קודם כל השאלה מראה שיש לך חוש הבחנה מצוין, ואת גם יודעת לשאול שאלות נכונות. נראה לי שפסיכולוגיה התנהגותית, זה התחום שלך. או אם את נוטה למדעים מדוייקים, אז מחקר בצפייה של התנהגות בעלי חיים. כמו בסרטים על התנהגות שימפנזות או האורנג אוטנג. או חיות אחרות. אפשר לראות המון כאלה בערוץ נשונל ג'אוגרפיק.

גברים צעירים ומבוגרים כאחד

אוהבים להתיישב ליד בחורות חתיכות. זו הסיבה שאף אחד לא מתיישב לידי.

ניני5

New member
לא מוגדרת1 , אז את לא בחורה ולא

חתיכה? חחחחחחחחחחחחחח. או שאת בכלל לא נוסעת באוטבוסים?

למעלה