אבא של הגוזל
New member
אוטובוס חיפה - ירדן
אוטובוס חיפה - ירדן
מתי הקו היה פעיל ?
אוטובוס חיפה - ירדן
מתי הקו היה פעיל ?
הקווים הללו פעלו לאחר חתימת ההסכמים עם ירדןאוטובוס חיפה - ירדן
מתי הקו היה פעיל ?
קו חיפה - עמאן פעיל גם כיוםהקווים הללו פעלו לאחר חתימת ההסכמים עם ירדן
ב- 1994, ולא האריכו ימים
חיפה - עמאןקו חיפה - עמאן פעיל גם כיום
מבצע בין 4 ל- 7 נסיעות בשבוע בהתאם לסמסטרים באוניברסיטאות.
הקו יוצא מחיפה דרך נצרת, משם דרך עפולה ובית שאן למעבר הגבול שיח חוסיין.
האוטובוס חוצה את הגבול, ומדובר באוטובוס הישראלי היחיד אשר חוצה את הגבול, ממשיך לאירביד, שם יש לו תחנה בכניסה הראשית של האוניברסיטה וממשיך לעמאן.
התחנה בעמאן היתה בעבר ליד המרכז לחקר הסרטן על שם המלך חוסיין המנוע, והועברה לפני כשלוש שנים לנקודה צפונית יותר.
אחרי שעה הפסקה, האוטובוס יוצא בדרכו חזרה באותו מסלול.
יש להזמין מקום מראש לנסיעה, והתשלום מבוצע בתחנה בנצרת. ניתן לשלם מראש בכרטיס שאראי ולעלות בבית שאן או בעפולה.
הקו מבוצע כמובן על ידי נזארין אקספרס, ומשרת בעיקר סטודנטים ישראלים הלומדים באירביד, וכן אנשי עסקים. מעט תיירים נוסעים בו.
אני נסעתי בקו זה מספר פעמים לעמאן ובחזרה.
הנה תמונה של האוטובוס במסוף הגבול בבוקר לפני המעבר לירדן
פתרת לי את התעלומהחיפה - עמאן
הנה תמונה של האוטובוס רבע שעה אחרי כן בצד הירדני, ממתין לנוסעים לסיים ביקורת דרכונים.
שבת שלום,
אורן
פעם ראשונה אני רואה אוטובוס שמחליפים לו רישויחיפה - עמאן
הנה תמונה של האוטובוס רבע שעה אחרי כן בצד הירדני, ממתין לנוסעים לסיים ביקורת דרכונים.
שבת שלום,
אורן
לא נראה ליפעם ראשונה אני רואה אוטובוס שמחליפים לו רישוי
זה אומר שהאוטובוס עבר רישוי כפול בישראל ובירדן, ורשום במשרד התחבורה הירדני בתור אוטובוס מקומי מן המניין?
מצחיק שבמקום להסיר את הלוחית הישראליתלא נראה לי
זה כנראה כמו לוחיות "במבחן" שמאפשרות נסיעה עם כל רכב
(אם הם שולחים אוטובוס אחר כי האוטובוס במוסך, נראה לך שעושים לו רישוי ירדני על הדרך)
זה לא שלט "במבחן"לא נראה לי
זה כנראה כמו לוחיות "במבחן" שמאפשרות נסיעה עם כל רכב
(אם הם שולחים אוטובוס אחר כי האוטובוס במוסך, נראה לך שעושים לו רישוי ירדני על הדרך)
גם האוטובוסים של דן ואגד שעשו את קו 100 לקהירפעם ראשונה אני רואה אוטובוס שמחליפים לו רישוי
זה אומר שהאוטובוס עבר רישוי כפול בישראל ובירדן, ורשום במשרד התחבורה הירדני בתור אוטובוס מקומי מן המניין?
נכנסתי עם הרכב לטאבה ולא החליפו ליגם האוטובוסים של דן ואגד שעשו את קו 100 לקהיר
קיבלו בקנטרה מספר רישוי מצרי, וכך גם לגבי מכוניות ישראליות שנכנסות דרך טאבה
יתכן שהמעבר עד המלונות בטאבה אינו מצריךנכנסתי עם הרכב לטאבה ולא החליפו לי
והיו עוד עשרות כמוני בחניה של הילטון.
שמעתי פעם ממישהו שאין חובה להחליף את הלוחית.יתכן שהמעבר עד המלונות בטאבה אינו מצריך
החלפת לוחיות הרישוי
לטאבה גם לא צריך להוציא אשרה, בניגוד לכניסהשמעתי פעם ממישהו שאין חובה להחליף את הלוחית.
עושים זאת רק כדי שלא ידעו שמדובר ברכב ישראלי.
אם נשארים רק בטאבה, אז כנראה שאין חשש כזה ולכן לא מחליפים.
אני לא זוכר מי אמר לי את זה ולכן אני מסייג את הדברים.
יש רישוי ירדניפעם ראשונה אני רואה אוטובוס שמחליפים לו רישוי
חיפה מרכז-השמונה?אוטובוס חיפה - ירדן
מתי הקו היה פעיל ?
ראוי להזכיר גם את קו 333 שהפעילה דן מת"אאוטובוס חיפה - ירדן
מתי הקו היה פעיל ?
לעמאן דרך גשר שייח חוסין? למה לא דרך ירושליםראוי להזכיר גם את קו 333 שהפעילה דן מת"א
לעמאן דרך כביש 65, עפולה, בית שאן וגשר שייח' חוסיין. הקו פעל במשך מספר שנים ודעך עד שנפסק. היציאה מת"א היתה ב- 7 וחזרה מעמאן בשעה 14, חמישה ימים בשבוע
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.