אוטובוס השבת

אוטובוס השבת

שמחתי לקרוא בעיתון ששינוי הפעילה אוטובוס שבת ,רק צר לי שהדבר היה חד פעמי! אם המפלגה רוצה שיקחו אותה ברצינות ולא בתור עוד תנועה של "נאורים" שרק מדברת נגד הכפייה הדתית, צריך להפעיל אוטובוס שבת כל שישי בלילה לתל אביב ומתל אביב. אני בטוחה שהצעירים שמשתמשים באוטובוס לא יתנגדו לשלם.בנוסף,יש לפרסם על קיום האוטובוס

ronen1981

New member
שינוי תשאף לחקיקה בכנסת שתביא לידי

הפעלת קו אוטובוס שכזה.

רונן

שינוי לא חוקקה עד היום חוקים שיפסיקו את הכפייה הדתית.צריך גם לעשות, לא לדבר. הבאתי פתרון מעשי שיותר טוב מלהמשיך לשבת ולכתוב מודעות ,בזמן הח"כ הדתיים יושבים בכנסת ומגדילים את התקציב לישיבות!

gershon17

New member
לשינוי לא ממש היה הכח

שישה חברי כנסת, בלי שום מנוף של משבר קואליציוני לא נותנים לך הרבה אפשרויות. שינוי היא גם לא חברת הסעות. אני לא יודע מאיפה הכסף לאוטובוס הגיע, אבל אני מפקפק אם יש לשינוי תקציבים להפעיל תחבורה ציבורית כל שבת, או אם יש לה רישיון לזה...

ronen1981

New member
רומא לא נבנתה ביום אחד.

שינוי התחילה דרכה במתכונתה הנוכחית כמעט מאפס אפשר לומר קיבלה 6 מנדטים ועשתה וניסת לעשות מה שעשתה וניסתה כעת היא צפויה לקבל מעל 11 מנדטים ואני מאמין שתוכל לעשות יותר ובבחירות הבאות יותר מנדטים ויותר שינוי תוכל לעשות (תרתי משמע). צריך סבלנות לכל תהליך נכון ככל שיהיה יש את הזמן שלוקח לו להבשיל . העיקר הוא שאנחנו בכיוון הנכון ובדרך הנכונה.

ערב רב

New member
´שינוי´ היא אחת המפלגות הוותיקות

בכנסת, הקומה ב-74´. דומני שאחרי העבודה, הליכוד והמפד"ל היא הוותיקה ביותר.

העיוותים שלך זה משהו

היא הוקמה מחדש בבחירות 99 ע"י לפיד, אין כמעט קצה של קשר בין המפלגות פרט לשם ולאידיאולוגיה- שלא קשורים לכאן כי מדברים על בסיס של פעילים וכוח פיננסי

ערב רב

New member
יש קשר

פורז ח"כ משנת 88´, ועמד מאחוריו אותו גוש שנכנס למרצ וגם פרש ממנה. ככלל, איני יודע כיצד אתה מגדיר קשר. מה הקשר בין מפלגת העבודה של היום לזו של 74´ פרט לאידאולוגיה והשם (ושמעון פרס..)? נסה לחפש ´עיוותים´ במקום אחר, למשל בכליך.

למעלה