אוח אוח אוח!!

cha ching

New member
אוח אוח אוח!!

נשים לא שמעו על פודרה?! יש לי ידידה ששמה על הפנים שלה כמויות מייק אפ נוזלי, שאולי תואם את גוון העור שלה, אבל נראה כמו קרם דוחה, וזה נראה כאילו היא נוזלת באמצע הקיץ! גועל נפש!!!

אני הכרת

מישהי ששמה כל כך הרבה כמויות מייק אפ נוזלי שזה באמת דוחה!!! וניסינו להסביר לה אחרת אבל זה לא עזר. ביאטריס

הייתה לי ילדה בכיתה שמרחה כל פעם

בשיעורים מייק אפ בכמות היסטרית כאילו היא מורחת קרם פנים.היא נראתה ממש מגעיל וגם ראו שהיא שמה מייק אפ! דוחה

Deosette

New member
יש לי בעיה

כשאני שמה פודרה, הפנים שלי נראים איך להגיד... פרוותיות כאלה... כאילו ממש רואים ששמתי פודרה אפילו שזה בגוון העור שלי וזה מגעיל לא פחות. אני שמה מייק אפ סטיק של לוריאל שהוא גם קונסילר ואני חייבת לציין שעברתי המון מייק אפים שלא התאימו לי וזה הכי טוב אז אני בכלל לא בטוחה אם אני צריכה לשים פודרה...

cha ching

New member
לבנות בלונדיניות זה בד"כ

קורה. מפני שיש להם הרבה שערות בלונדיניות וכמעט בלתי נראות על הפנים. ברגע שמאפרים את השערות- זה באמת נראה כמו פרווה... לא אמרתי שפודרה זה מצרך חובה- במיוחד לא עם סטיק.. (שהוא גם קונסילר
), אלא שלשים כמויות מייק אפ נוזלי נראה, אפילו לא כמו מסיכת פורים, אלא יותר כמו........ SLIME על כל הפנים שלך.כאילו פוצצת עכשיו 4 חייזרים...

vashla

New member
נ"ש-שאלה!

הייתי חולה וחיוורת- הבצפר שלח אותי הביתה. חזרתי בריאה-ואמרו שאני חיוורת...מה לעשות שאני בהירה... יש לכם רעיונות איך להחזיר בהירות לחיים? להוסיף קצת צבע בפנים,אבל בכל זאת, לא להראות מאופרת. בואו נשאל את זה אחרת-איך אסור לי להתאפר? איזה צבע של צלליות לא לשים?ויש לי שיער כהה, ואבא שלי ג'ינג'י אז ירשתי ממנו את העור...אין לי הרבה נמשים, והם לא כ"כ בולטים.

למעלה