אוחנה, יש לי רעיון..

NoKiA2003

New member
אוחנה, יש לי רעיון..

אולי נארגן מצעד שירים שבועי או חודשי של הפורום?

א ו ח נ ה

New member
רעיון מדליק ../images/Emo22.gif../images/Emo45.gif

אני רק צריך לחשוב איך זה יעבוד תן לי כמה שעות ואני שולח לך קונספט

NoKiA2003

New member
לא, נורא כואבות לי השיניים וגם...

יצאתי אתמול לטיאלוי וחזרתי ב-7 בבוקר וישנתי עד 2 ואח"כ ניקיתי את הבית ונסעתי להורים להביא להם את המסך של המחשב שלי ונסעתי לאופיס דיפו לקנות לי מסך חדש ("17) אז קצת קשה לי לישון, אולי אני אקח נורופן?

NoKiA2003

New member
נראה לי שזה לא השיניים אלא 2 כתרים

אני אקבע בבוקר תור לרופאה, אוף!!! אני שונא זריקות בכלל ובשיניים בפרט, חוץ מזה שאני מתעלף מבדיקות דם, אם כי בבדיקה האחרונה שעשיתי לפני שנה לא התעלפתי.

א ו ח נ ה

New member
מסכן ../images/Emo10.gif

ברור שתיקח נורופן!! אין דבר יותר גרוע מכאבי שיניים לפחות אתה נהנה ממסך חדש

NoKiA2003

New member
כן, לקחתי 2 אקמול וזה לא עזר

עד היום היה לי "15 מעפן של מאג, חשבתי לשדרג מזמן כבר ל"17 עד שאח שלי הביא להורים שלי מחשב כדי שאמא שלי תוכל לשחק סוליטר אז באמת שהגיע הזמן לשדרג. התלבטתי אם לקנות מסך LCD אבל זה נורא יקר 2000 ש"ח ל"15 אז קניתי "17 רגיל, זה ממש כיף פתאום

א ו ח נ ה

New member
יש לי סיוט ממסך 15"

שנה שעברה מסך המאג 17" שלי היה רועד כל הזמן ומראה סימני סף פיצוץ אז שלחתי אותו לתיקון אצל החברה (בסך הכל היה לי אותו שנה וכבר עשה בעיות) הקיצר חודש שלם נתנו לי להתענות עם מסך חלופי 15" עם צבעים מהגיהנום וזה היה עינוי עצבני. בתום החודש החזירו לי את המסך, ואיזו הפתעה: עדיין רועד וסובל מאותה הבעיה. כמרוקאי עם פתיל קצר במיוחד פשוט זרקתי אותו והלכתי באותו היום לקנות מסך 19" של LG. מאז החלטתי: MAG, Never again

NoKiA2003

New member
וואלה? דווקא לא היו לי איתו בעיות..

רק שהוא היה קטן וכולם צחקו עלי, ראיתי היום באמת "19 אבל זה קצת גדול עלי כי פחות או יותר אני משתמש במחשב רק לגלישה, לא למשחקים או גרפיקה וכאלה רק פה ושם אני רואה סרטים אז זה לא כזה קריטי בשבילי אבל זה בטח שווה

NoKiA2003

New member
אני בכל זאת אנסה לישון קצת..

לילה טוב אוחנה, חלומות מתוקים

elina002

New member
אקומול לא ממש עוזר בכלום....

אצלי כשאני לוקחת אקומול זה רק פסיכולוגי הכדור לא עוזר... ומשום מה אני תמיד מקיאה את הכדור הזה... תרגיש טוב...

NoKiA2003

New member
בינתים כן, לא כואב אבל אני מותש,

הייתי נורא מתוח אצל הרופאה

למעלה