אוחחחח...

lee_1

New member
אוחחחח...

אני נוטה להיות מאוד נעימה סבלנית ונוחה כשאני מדברת עם נציגי שירות למינהם, ממש כמו נותנת שירות ולא לקוחה... אבל עכשיו נציגת שירות הצליחה לעצבן אותי. אני לא אציין באיזה בנק אני, אבל אני כבר חודשים, אם לא שנים, משתמשת באתר של הבנק. באתר של הבנק הוא מבקש 3 שדות מזהים, שע"מ כמובן לא לחשוף באיזה בנק, נקרא להם א-ב-ג בכניסותיי לאתר הצלחתי לשנות את ג' למשהו שאני זוכרת ולא מה שהבנק נתן לי, ומאז אני נכנסת איתו. היום נחסם לי המנוי, התקשרתי, קיבלתי סיסמא חדשה, וניסיתי להיכנס, והוא כתב לי ש-ג' שגוי, ניסיתי להכניס שם גם את הברירת מחדל של הבנק, לא הלך, וזה שוב חסם לי את המנוי. התקשרתי שוב לתמיכה, והסברתי לה שהוא לא נתן לי להיכנס לא עם הברירת מחדל שהם מבקשים שתהיה שם, ולא עם המספר שאני הגדרתי לעצמי בתור ג' וחסם לי שוב את המנוי. הנציגת שירות מתחילה להגיד לי "מה? מה פתאום, את לא יכולה לשנות את ג'", אמרתי לה עובדה ש-ג' שלי זה לא הברירת מחדל, היא אומרת לי "אין דבר כזה, אי אפשר, ג' זה הברירת מחדל ואי אפשר לשנות אותו", בשלב הזה רציתי לצרוח לשמיים מהטמטום של הבחורה (היא דיברה גם בטון ממש מטומטם עם צחקוק מיותר שגורם ללקוח להרגיש שהיא לועגת למה שהוא אומר, אני כמעט בטוחה שתבינו למה אני מתכוונת), אמרתי לה "את טוענת שאי אפשר לשנות, אבל עובדה שאני כבר חודשים נכנסת לאתר ולא עם הברירת מחדל אלא מה שאני הגדרתי לעצמי", בשלב הזה היא פשוט העבירה אותי למענה הקולי לקבל סיסמא חדשה. נכנסתי לאתר אחרי שצלחתי את הסיסמא החדשה ואת ה-ג', והפלא ופלא---> תחת אפשרות סיסמא והגדרות באתר יש שם אפשרות שינוי ג'... ואני כבר חשבתי שאני המטורפת...

מזדהה

זלזול מצד נציגי שירות והגישה של "לא מאמינים לך, זה לא יכול להיות" זה אחד הדברים הכי מעצבנים שיכולים להיות, והמקרים הבודדים שהביאו אותי להתלונן על נציגי שירות היו מקרים כאלו. אגב, גם לי יש תלונה אם כי לא כזאת מפתיעה: התחשק לי במהלך המשמרת שייק פירות, כהרגלי ביקשתי שייק על סויה ונתקלתי בתגובה הרגילה - מבט מזועזע בתוספת "למה?" בטון מזועזע לא פחות. שאלתי את המוכרת ה"אדיבה" אם יש לה בעיה, והיא אמרה "רק שאלתי למה". עניתי לה שזה בגלל שאני אלרגית לחלב רגיל ושהתגובה שלה לא הייתה לעניין, והיא שינתה את הגישה וטענה ש"זה היה בצחוק". עניתי שזה לא מצחיק ושהיא לא הראשונה שמגיבה ככה וזה מאוד לא לעניין. המוכרת השניה ניגשה אלי ושאלה מה הסיפור ואמרתי לה, והיא הגיבה די בדיפלומטיות, אם כי אהבתי את זה שהיא שאלה אותי מה הבעיה ולא חיכתה שאני אלך כדי לשאול את המוכרת השניה, שמהרגע שאמרתי לה מה דעתי על התגובה שלה עטתה פני פוקר. חבל שלא היה אחמ"ש נוכח, כבר נמאס לי להבליג על זה.

Oיון

New member
כל כך מוכר..

הכי מרגיז, שאנחנו כל כך מתאמצים להיות מנומסים ובסה"כ מצפים שלקוחות כמונו יקבלו שירות "נורמלי" וכשזה לא קורה ממש מתבאסים..

Paranoid Eyes

New member
האמיני לי ,

הרוב לא מתאמצים ולא מנסים. חושבים שאת חייבת להם משהו.. שאת עובדת אצלהם ושזה הם שמשלמים לך משכורת.

tenen

New member
יש לזה סיבה טובה,

את לא יודעת כמה אנשים מכניסים את הUSB ליציאה של הכרטיס רשת ושאנחנו אומרים להם שזה לא עובד ככה הם נשבעים לנו בכל היקר להם שעד אתמול זה עבד כך. את לא יודעת כמה פעמים קורה שאני אומר ללקוח תלחץ על Z והוא אומר אין Z יש רק N ואחרי הפעם החמישית שאני חוזר על עצמי מסתבר כמובן שיש Z. את שוכחת שמי שעונה לך בשירות הלקוחות של הבנק לא משתמש באתר הזה ולא צריך להכיר אותו על בוריו אלא צריך לדעת לספק לך את אותם שירותים שהאתר מספק שהם X, Y ,Z ולא שינוי קודים למינהם. אם בחרת להשתמש בשירות הטלפוני תשתמשי בו, אם בחרת להשתמש בשירותי האתר תשתמשי בהם, אבל לבקש מהשירות הטלפוני הדרכה בשימוש באתר שהם לא משתמשים בו זה לא רעיון טוב כל כך. שוב כל זאת נכתב מכיוון שאני מכיר את האתר אצלנו בעבודה הוא אתר נפלא ללקוחות ומרכז שירותים שהם צריכים אני נותן להם בעצמי גם חלק מהשירותים האלו אבל זה רחוק מאוד מללמוד כל תכונה באתר בעל פה מכיוון שאם מישהו כבר התקשר אלי לשחזר או להחליף ססמא אני אחליף לו בעצמי במערכת שלי ולא אשבור את הראש איך להחליף או לשחזר איתו ססמא דרך האתר מכיוון שזה חסר טעם לחלוטין.

lee_1

New member
אני מדברת על מוקד תמיכה טכנית לאתר

ככה שהיא כן צריכה להכיר את האתר לבוריו ואם לא, אז לפחות שלא תתעקש ותתווכח איתי שלא קיימת האפשרות

Paranoid Eyes

New member
אז תדעי לך..

אולי עלית על הטעות שלה.. אבל אני.. עובדת בתור נציגת תמיכה טכנית של בנק אחר.. (עם 2 שדות זיהוי). הלקוחות שמתקשרים אלינו.. לרוב.. זה החבורת מטומטמים הכי גדולה שראיתי. כאלה שטוענים טענות כמו שלך ואף יותר מופרכות , כשבעצם אנו יודעים שהם משקרים במצח נחושה. לא יודעת או מכירה את הסיפור שלך, אולי באמת ההיא ספציפית טעתה. אני יודעת שאצלינו.. ב99.9999% זה הלקוחות שתמיד חושבים שהם יודעים יותר טוב.

למעלה