אוזני המן לפי הבצק של קרין גורן

סיוי 24

New member
אוזני המן לפי הבצק של קרין גורן

טעימות ופריכות- בצק מעולה!!! אוזני המן / קרין גורן פורסם באתר שלה. חומרים ל-40-50 אוזני המן: 200 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות 2 כוסות גדושות קמח (300 גרם) 1/2 כפית אבקת אפייה 1 שקית אבקת סוכר (100 גרם) 1 כפית תמצית וניל ¼ כפית מלח ¼ עד 1/3 כוס חלב מלית לפי הטעם (ראו הצעות בהמשך) אבקת סוכר, לקישוט במעבד מזון מעבדים חמאה עם קמח, אבקת אפייה, אבקת סוכר, תמצית וניל ומלח לתערובת פירורית. מוסיפים את החלב ומעבדים רק עד לקבלת בצק אחיד – מוסיפים בהתחלה רק רבע כוס חלב , ואם הבצק עדיין פירורי ויבש מוסיפים את יתרת החלב. משתדלים לעבד כמה שפחות. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומצננים שעה-שעתיים במקרר. מחממים תנור ל-180 מעלות. מרדדים על נייר אפייה מקומח לעלה דק, בעובי 3 מ"מ, קורצים לעיגולים, מניחים כפית מלית במרכז כל עיגול וצובטים את השוליים לקבלת צורת אוזן המן. מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים בתנור למשך כ-15-20 דקות, עד ששולי העוגיות זהובים והעוגייה עדיין בהירה. מצננים , מקשטים באבקת סוכר ומגישים או שומרים בכלי אטום בטמפ' החדר.

סיוי איך את מעיזה? אפשר לחשוב

שאת הבאת את המתכון הזה תתביישי לך שאלת את מביאת המתכון אישור חייחיחיחיחיחיחי........ מתים אצלנו על העוגיות לפי המתכון שלך יצאו לך מ ע ו ל ה !!!!! אין עלייך סיוי יא מקסימה אחת!!!!!

miki79

New member
סיוי, עשיתי את העוגיות האלה

ליקקתי את האצבעות..

simad1

New member
../images/Emo20.gifסיווש-מעולה - סומכת עלייך אחותי

אנסה את המתכון ואדווח ................

simad1

New member
אין לי מושג - וגם קוקית נעלמה לי../images/Emo10.gif

סיוי 24

New member
עוגיות במלית רחת לקום -תמונה מעפנה

פשוט סגרתי את הקופסא למשלוח והתעצלתי לפתוח.

טלאית321

New member
סיוי אחח.. רחת לקום יאאאמי

כזה אני רוצה
ואני לא מרמזת על כלום

vpitzi

New member
סיוי, הכל נראה טעים טעים ויפה יפה!

הריבה היא ריבה תוצרת בית?

סיוי 24

New member
האמת שבעוגיות האלו לא אבל במקרה

הכנתי השבוע ריבת תותים (קילו ב-5 ש"ח בשוק) יצא טעים... עשייתי כך: שטפתי את כל התותים, הוצאתי את העוקץ, כאלה שהיו גדולים חתכתי לשניים. שקלתי, ויצא 1.5 ק,ג סידרתי בסיר ופיזרתי מעל שמתי 1 קילו סוכר. השארתי את זה למשך כמה שעות. אחרי זה בישול על אש נמוכה, בערך שעה וחצי, לדאוג שיגיע לרתיחה, ומבחן הצלחת במקפיא- מכניסים צלחת למקפיא, שמים עליה כף מהריבה ומעבירים כפית- אם הריבה חוזרת מהר- היא לא מוכנה. אחרי זה למחרת שמתי בתבנית פיירקס בשמש (אבל לא הייתה כ"כ שמש...) זאת שיטה של אבא שלי להתייצבות הריבה. חיממתי את הריבה שוב עד כמעט רתיחה, והעברתי מיד לצנצנות מעוקרות, סגרתי והעמדתי אותן על המכסה עד שהתקררו.

סיוי איזה דברים טעימים הכנת כרגיל

כולי קינאה... התחלתי לעבוד אז בקושי יש לי זמן לראות מה אחרים מכינים.ולהכין בכלל לא. הכל כמו תמיד מדהים, נרשם ומחכה לזמנים טובים
כל הכבוד על ההשקעה עם ריבה. אני גם אוהבת להכין ריבת תותים. אבל לא משקיעה כמוך.
ודרך אגב מזמן לא משעתי ממך ולא ראיתי לך במסנג'ר

למעלה