אוזניים חמות

with my love

New member
אוזניים חמות

ביממה האחרונה, כלבת הלברדור שלי התחילה לנער את הראש ולהתגרד באוזניים בתדירות דיי גבוהה. האוזניים נקיות, לא נראות מודלקות ואין ריח חריף או מוזר. מה שכן - הבחנתי באדמומיות קלה באוזן הימנית ובחום בשתי האוזניים- מה שלא ממש אופייני לה. למישהו יש רעיון?..

with my love

New member
כלבה לקקנית

ועוד לגבי אותה כלבה - היא לא מפסיקה ללקק! אותנו, הבעלים, כל אדם שנכנס הביתה ואפילו אנשים שחולפים לידה ברחוב. ואני לא מדברת על ליקוקי חיבה שמפגינים אהבה, אלא על ליקוקים אינטנסיביים ואובססיביים שלא מפסיקים אלא אם מרחיקים את הכלבה בכוח. מה לעשות?..

with my love

New member
הכלבה בת שנה

והיא ממש לא משועממת. יש לה אינספור צעצועים וחבר חתול...

ללכת לוטרינר

יכול להיות מגוון בעיות, גוף זר בתעלה - שלא בהכרח תראה דלקת אוזניים בכל מקרה ניעור הראש לא תורם לה והיא צריכה טיפול. מה גם שנעור מתמשך יכול להוביל לאוטוהמטומה = קריעה של כלי דם קטן באוזן והצטברות של דם שיכולה להסתיים בניתוח מיותר לניקוז האוזן. בקיצור - מחר ללכת לוטרינר. החלמה מהירה

with my love

New member
עדכון

לילדה יש דלקת אוזניים, קיבלה טיפות עם אנטיביוטיקה. היא עוד יצאה בסדר, ביחס לזה ש"אחיה" החתול נשאר לאשפוז אצל הוטרינר אחרי שהתגלתה אצלו חסימת שתן

החלמה מהירה לכולם ../images/Emo57.gif

יוו מקוה שהוא יחזור הבייתה בריא ושלם במהרה

with my love

New member
ניתוח../images/Emo10.gif

לפני חצי שעה הוטרינר התקשר ואמר שהוא שוב נחסם והוא אפילו לא מצליח להחדיר לו קתטר. בקיצור, מחר בבוקר הוא נכנס לניתוח דיי ארוך ומסובך - מרחיבים לו את צינור השתן והופכים אותו לנקבה
(צריך קצת הומור). הניתוח כמובן יקר מאוד (1500 שקלים חדשים), אבל...כמובן - העיקר שהקטן יהיה בסדר. שתי שאלות- אם בקטנים עסקינן, האם המצב באמת יכול להדרדר עד כדי ניתוח בגילו הצעיר של התינוק (הוא רק בן 10 חודשים)?.. עד כמה באמת הניתוח מסובך ואיזה סיכונים כרוכים בו? (יש לנו וטרינר שאני סומכת עליו בעיניים עצומות, ובכל זאת - נשמע כאילו הוא ממעיט בערכו של הניתוח, אולי כדי להרגיע קצת היסטרית שכמותי...)

אוי מסכנון ../images/Emo4.gif

ניתוח כזה הייתי מעבירה את החתול שלי רק בבית דגן אצל רופא מומחה לכירורגיה. (ואם הוטרינר שלך מומחה בכירורגיה אז קבלי ביטול ) החלמה מהירה

ניתוח לא פשוט

הי אכן מדובר בניתוח לא פשוט במיוחד, אבל אם הוטרינר שלך מנוסה בו זה לא צריך להיות קטסטרופה - בעבר הניתוח הזה היה מקובל יחסית ובוצע הרבה (עד שהתשפר הטיפול הרפואי עם המזונות המתאימים וכו'). עם זאת - אני חושש שזה נשמע כאילו רצים כאן קצת מהר לכיוון של הניתוח - עוד לא פגשתי חתול שלא ניתן היה לפתוח לו את החסימה ולהכניס קטטר, ולא הייתי רץ לנתח לפני השלמת נסיון טיפול רפואי כראוי. לניתוח יכולים להיות סיבוכים כמו כשלון לפתור את הבעיה או זיהומים עולים בדרכי השתן ובכליות וזה לא סימפטי כלל.

with my love

New member
לא צריך ניתוווווחח!../images/Emo6.gif

בבוקר הוטרינר העיר אותי ואמר שבסוף לא מכניסים אותו לניתוח כי מאתמול הוא לא נחסם ועושה פיפי לבד!! עכשיו האישה אספה אותו... היא אומרת שהוא נראה מסכן...מיילל נורא, בטח התגעגע. חוצמזה מילאו אותנו בתרופות, משחות, כדורים, אוכל מיוחד... יצא חתיכת נזק - 1200 ש"ח, אבל העיקר שהתינוק בסדר! מתה כבר להגיע הביתה מהעבודה לחבק אותוווו

Maurey

New member
איזה יופי ../images/Emo143.gif גם אנחנו עברנו את

זה עם החתול שלנו.

למעלה