אוזניות

פנומן 72

New member
אוזניות

כשליח אני צריך משהו שיעביר את זמני בנסיעות הארוכות והמשעממות על הקטנוע.
האוזניות של סמסונג הן עבות ולא מתאימות לדחיפה באוזן כי הקסדה לוחצת את הפלסטיק וזה כואב.
השאלה האם יש איזה אוזניות שהן שטוחות בעוביין שאפשר לשים מאחורי הריפוד בקסדה ולהתקין עם איזה פלאג מחוץ לקסדה שאפשר יהיה לחבר לסלולרי ...

או איזה פתרון יצירתי אחר ?...

l coyote l

New member
יש לך יותר משמץ

שהרי דיברנו על זה די לא מזמן אני ואתה בפורומים האחרים המשותפים

כך וכך שנים עברו מאז כתבת מה שכתבת, אבל מה לעשות, צריך לחשוב שניה או שתיים לפני "שלח".
זה נשאר לדראון עולם (אני אמנע מלינקים), וכשזה מספיק בוטה, כולם זוכרים.

פנומן 72

New member

אתה מדבר על מה דעתי על אופנועניות ?? האא....

זה היה חזק !
טוב לדעת שאנשים עוד זוכרים.

שתי המלצות שמתאימות לך, תלוי בתקציב

או אוזניות SHURE ממודל 215 ועד ליקרים יותר (מתחיל ב 400 ש"ח ועד ל 2500)

או אוזניות מגניבות שאני הבאתי איזה 3 סוגים שלהם של חברת meelectronics דגם M6 (יש גם M6P עם מיקרופון לבעלי סמארטפונים) שאני רוכב איתם ביום יום עלות בסביבות ה 100 ש"ח מאיביי

אלא אוזניות in ear over the ear שנשארות במקום עם הקסדהה ובפעילויות ספורט למינהן ונשמעות טוב

הshure טובות בהרבה אבל האם טובות פי 4 לדגם הזול אני לא יודע

תחליט לבד

jinji0

New member
מה?!

סלח לי על ההתפרצות אבל נראה לי שאיבדו אותך לגמרי, תקן אותי אם אני טועה (אולי אני איבדתי את כולכם
)

ותגיד לי מה דעתך על זה (15 פאונד, כ-75 ש"ח כולל משלוח לארץ)

נדב.

jinji0

New member
שים להבדל

אלה ששלחתי לך - מדובר בפדים שמותכנים בתוך הקסדה (בדומה לסקאלה ריידר) ולא במשהו שמתלבש על האוזן.

לגבי הארץ - אינני יודע.

האוזניות ששמת

הם הטעות הכי גדולה שרוכב יכול לעשות, קודם כל זה לא אוטם רעשים בכלל כי לא נמצא בתוך האוזן
דבר שני קסדה שיושבת טוב וכמו שצריך בחיים לא תתן מרווח כזה גדול לאוזניות ובנוחות, דבר שני כשתלבש אותם הכל יזוז ובחיים לא יהיה נוח

זה אוזניות משתאימות כדיבורית או קסימום קצת מוזיקה עם קטנוע בעיר

כל דבר מעבר לא ייתן מענה חוץ אוזניות טובות לתוך האוזן

jinji0

New member
הבחור הציג עצמו כשליח

אני השתמשתי באותו מוצר בדיוק כשהייתי שליח עד ששידרגתי לסקאלה ריידר.

בנוסף,
אני לא רואה איך העובדה שזה לא אוטם אותך לרעשי הסביבה היא חיסרון (אוי לנו אם שליחים יסעו, וחלקם כבר נוסעים, ברחובות העיר בלי להיות קשובים לסביבה שלהם)
לגבי התזוזה והנוחות זה תלוי בהתקנה. הדבקה פשוט או שימוש בסקוצ'ים פותרת את הבעיה.

הכל כמובן תלוי בצרכים.. לי זה ענה עליהם באופן מושלם עד שהזדקקתי לדיבורית לטלפון.

מה האיכות של האוזניות האלו?

אני שוקל להחליף את האוזניות שהגיעו עם הדיבורית שלי(הסינית הזולה) באוזניות יותר איכותיות.

אז איך המוזיקה נשמעת באוזניות האלו?
איך השמע של הדיבור בנייד?
איך הווליום?

jinji0

New member
השתמשתי בהן רק למוזיקה

ולא לשיחות כך שאני לא יכול להעיד על כמה איכותית תהיה השיחה.
אני מודה שהאטימה שלהן מאוד חלשה וגם הווליום לא להיט

אבל כשאתה שליח אז המשמעות של זה היא שבפרוייד ובשד' הנשיא (ושלא לדבר על הירידה משמשון לכיוון הגראנד קניון) אתה תהיה מרוכז בכל ה-100-110 קמ"ש של הכלי ולא במצעד הבינלאומי של גלגל"ץ...

אבל אני חייב לומר לך שגם סקאלה ריידר מותכנת על Shoei xr-1100 לא נותנת לי שיחות ברורות כל כך בשיוטים בין עירוניים...

בקיצור שלחתי לך

נדב.

למעלה