אוזניות

invisiblegirl

New member
אוזניות

היי אשמח לשמוע המלצות היכן כדאי לעשות אוזניות למכשיר שמיעה (מאחורי האוזן)? התחלתי להיות לא מרוצה ממי שעשיתי אצלו באופן קבוע, כי אני צריכה לחזור אליו מספר פעמים לצורך השיוף ואין לי זמן לזה... יש אולי מישהו שיכול לקלוע ולעשות אוזניה טובה ב1-2 ביקורים?

הנסיון שלנו מלמד שאדוט בת"א עושה הכי טוב

6 שנים אנחנו בענייני אוזניות ניסנו המון ואנחנו תמיד חוזרים אליו. נכון שהוא לא תמיד מסביר פנים וזה גם טרחה להגיע לשם עבורנו אבל האוזניות עשויות הכי טוב.

מצטרפת להמלצה על אדוט

למרות שאני לא עושה אצלו כבר שנים.. אני עושה במכון "קולן" באשדוד ואני מרוצה.

המרחפת

New member
האם מדובר על אדוט ליאון?

לאחר שנים רבות (הוא באותו המקום מאז שנת 78!) הוא סוגר, בשבועות אלו הוא מפסיק לקחת מידות לאוזניות חדשות ועד דצמבר מתכוון לסגור. הוא מפנה אל אח שלו, יצחק אדוט, שעובד בקירבת "הבימה", אני אישית עשיתי אצלו פעם אוזניה והייתי מאד לא מרוצה. ליאון הסביר לי שאבקש את החומר של האוזניה (מהסוג השקוף מט) ללא ציפוי לכה וזה יפתור את בעייתי. מרגע שהוא אמר לי שהוא סוגר רצתי לעשות אוזניה אחרונה.

שובבה24

New member
למרחפת..

אני ראיתי אצל אדוט שלט שהוא סגור עד לתאריך 14.10 ואז הוא פתוח.. מתי הוא אמר לך?יכול להיות שלא הבנת אותו טוב.

המרחפת

New member
זה היה חופשת סוכות.

היה סגור לחופשה עד 14.10, פתח שוב אך כל יום צריך להתקשר ולברר אם הוא נמצא היות וגם עושים סידורים הקשורים לסיום, החל מדצמבר- ינואר יוצא לפנסיה וסוגר את המקום. אמר לי זאת בערך בספטמבר, והבנתי אותו מעולה. חבל על כל בעל מקצוע טוב שמפסיק.

צלף

New member
כן אני זוכר שבגיל חמש הוא עשה לי את האוזניות

הראשונות .... אי אפשר להכנס לנהר פעמים - הרליקטוס

כן לאון

לא ידעתי שהוא סוגר.. חבל הוא היה מצויין למרות שבילדותי בכיתי המון אצלו בגלל שעשה לי אוזניות בצורה כואבת כ"כ.. יצחק אחיו לא משהו. עשיתי אצלו פעם אחת ונאלצתי לחזור לשיופים. מאז אני במכון קולן באשדוד ומרוצה ביותר .

מצחיק, גם חברה שלי התלוננה שהוא הכאיב לה

עד כדי בכי ולא, לא בילדות

invisiblegirl

New member
וואלה, לא ידעתי שהם אחים!

אני עשיתי אצל אדוט יצחק שנים ואני לא מרוצה. תמיד צריך לחזור לשיופים, ואחרי שבפעמים האחרונות זה היה לחזור בסביבות ה3-4 פעמים לשייף אותה אוזניה (רק כי הוא לא מסכים לשייף יותר ולקחת סיכון שהאוזניה אולי תתחיל לצפצף), זה התחיל לעצבן. אני מקווה שאדוט ליאון יסכים לקבל אותי לפחות פעם אחת לפני שהוא סוגר...

אוזניים רובוטריק של חרשים..

"מדינה שומעים פער עצום מיסוי על אוזניים שומעים לעומת חרשים"אוזניות רובוטריק משוכללת מכוון ניקוי מבנה אוזן שמיעה נקייה חיידקים שמיעה דיגיטלי יחזיק את מעמד שמיעה טבעי חמישה חוטים מחוברים מכונוה שמיעה חדש מכון שמיעה טבעי יפנים קוריאה אסיה פורחת המצאה אוזניות רובוטריק מקום סבך עם ניתוח שמיעה חדר אישפוז של שעות חיטוט את פרטיות של חרש רוב מדיי לחץ נפשי חרש חדר נתוח שמיעה מחוסר בריריה ירק חרש נזילות אוזניים מרוב זיהום מוח יוצא מחור אוזניים לירק סביבה שמיעה כמו עיור רואה מצטער על מה שראה לא בוכה לא עצוב לפחות שמח חרש ישמע לא בוכה לא עצוב שמח גם שיש יריקות באוזניים זה מתנה לחרשים לשפוך חיידקים שמיעה שנספגו לתוך אוזניים בשביל זה יש אוזנייות רובוטריק מפנק שמיעה טבעי מה שנכנ לוזן קול שמיעה יוצא לאחר חודש בדיקה מעבדה אוליג'ק פעם בחודש מתחברים חמישה חוטים מכונה שמיעה מוציאה את נזילות קולות שמיעה משחזרים לשמיעה טבעי מכל פעם בחודש במכון "היי אוזניים" מעבדה דממה ד"ר פרופסור אמן אוזניים שמיעה טבעי מכון פינוק אוזניים חמורים טבעים מבקעת ירדן עיסוי שמיעה נופש שמיעה מצפה מכתש שמיעה רמון..יותר מדיי לחץ שמיעה מירק נזילות שמיעה מאוזניים שניתן מתנה לחרש לא לשמוע גם........................דון חרש סקוטי
אוזניים..

Catty

New member
יש לי אוזן רובוטריקית כחולה וסקסית ../images/Emo182.gif../images/Emo98.gif

Deosette

New member
בהזדמנות זו ארצה לשאול

למישהו יש טיפ סטייל "אודטה" לאיך מנקים אוזניות הכי טוב?

ניגוב לשון..

מכון ניגוב לשון אוזניים נסמן טיפ סטייל מרטט לחתור לשון לתוך אוזניים חרשים..גם שיש נזילות סרחון עובש תוך אוזן חרש ינקה בלשון באהבה לא רק לשומע יש אוזן נקייה חיידק קרינה שמיעה מגיפה או אהבה שמיעה אוזן חרש נקייה מזיהום שמיעה מכל פעם מוריד אוזנייות שמיעה מנקה בעדינות תוך אוזן פינוק של נפש אוזן כלי פינוק אוזניים מכל פעם יפנק אבקה שמיעה פינוק באהבה אוזניים חרש מכל פעם יוצא חרש מהבית ינשק במקום מזוזה ינשק אוזניים חרש יגיד פסוק ברכת אוזניים דרך אוזניים חוזר חרש מיום שלם שמיעה הביתה יוריד אוזניים יעשה מסאג' אוזניים טיפוח רעננות שקט בבית ינקה את אוזניים שמיעה..שמנים לתןך אוזניים למרוח בלשון לפני שניה מתוקה הכל באהבה...חוש חתירה לשון ירטט שמיעה ......

אני שמה בכוס פלסטיק מלאה מים

למשך כמה שעות ואח"כ מייבשת על נייר מגבת וזהו.. אפשר לשים טיפת סבון.

למעלה