אוזניות עם רמקול

שמעון70

New member
אוזניות עם רמקול

שלום לכם הבן שלי מעוניין לשמוע ב-MP3 ותוך כדי לשיר עם הרמקול שמחובר לאוזניות כמו זמרים בפסטיגל הוא רוצה לשמוע את עצמו האם זה בכלל אפשרי או שהרמקול הוא להקלטה בלבד ועל איזה אוזניות הייתם ממליצים תודה שמעון

יאיר B

New member
אני לא בטוח שהבנתי:

הבן רוצה שהקול שלו יולבש על השיר המקורי? אם כן - אני לא מכיר נגן שעושה את זה. אבל יש מערכות סטריאו שמכילות את האפשרות (נקרא קראוקה - יש להם כניסה למיקרופון וגלגלת לשליטה על רמת הקול הנקלט מהמיקרופון). הערה: יש לבדיל בין רמקול למקרופון. רמקול יכול רק להוציא קולות. אין אפשרות להקליט קולות עם רמקול. מיקרופון נועד להקלטה. אוזניות - איזה סוג אתה רוצה? קשת/כפתור/תוך-אוזן? מה התקציב?

שמעון70

New member
רמקול שמחובר לאוזניות קשת

הבן שלי מעוניין רק לשיר יחד עם השיר שמתנגן הוא לא רוצה להקליט ואני לא מדבר על קראוקה רק אוזניות שמתחברות לMP3 ורמקול רצוי שהוא ישמע את אפקט הרמקול אני מקווה שלא ביקשתי יותר מדי תודה שמעון

מושו 21

New member
אני מניח שאתה מתכוון שוב למיקרופון

אין נגן שעושה את מה שאתה מבקש - יש תוכנות מחשב שיכולות, יש מערכות שמע עם האופציה הזאת כמו שיאיר אמר - אבל לא נגן. בכל מקרה - אוזניות כאלו (משולבות מיקרופון) קיימות ממחיר של 40 שקלים ועד כמה מאות שקלים - http://www.zap.co.il/models.aspx?Sog=e-headphone&DB27635=27638

שמעון70

New member
הבנתי

טוב ח'ברה הבנתי תודה על העזרה נראה לי שאני אנסה לעניין אותו ברמקול עם מגבר או ברמקול שמתחבר למערכת סטריאו הוא יצטרך מצד אחד לשמוע עם הנגן ולהצטרף לשירה עם רמקול אני מקווה שהוא יסתדר תודה שוב שמעון

למעלה