אוזניות לנגן

• פותח הנושא S SRV
  • פורסם בתאריך

S SRV

New member
אוזניות לנגן

אחרי שקניתי את ה - ZVM (בזכותכם כמובן) החלטתי להשתדרג באוזניות יותר איכותיות מהאוזניות שמגיעות עם המכשיר. מה שאני מחפשת זה אוזניות כפתור איכותיות שעולות בסביבות ה200 ש"ח, שיתאימו גם לכל סוגי המוזיקה - קלאסית, בלוז , ג'אז, רוק.... שהצליל יהיה נקי, וישמע טוב גם בצלילים הגבוהים, באסים לא חזקים מידי. וכמובן שהחוט של האוזניה לא יהיה קצר, וגם לא דק מידי - כי אז האוזניה נראת ומרגישה ממש זולה. אני עדיין לא סגורה על איזה סוג של אוזניית כפתור אני רוצה, האטומות או הרגילות. אשמח להמלצות מכולם.

יאיר B

New member
יש סנהייזר שמאוד אוהבים אותם פה - CX300

נדמה לי זה הדגם. אפשר להריץ חיפוש על המלצת לאוזניות, זה עולה די הרבה.

S SRV

New member
תודה רבה. עוד משהו

שמעתי שיש חברה שנקראת AKG שמייצרת אוזניות מאוד איכותיות. הבנתי שיש להם בעיקר אוזניות קשת. ראיתי בזאפ רק 2 אוזניות כפתור רגילות, ובבאג ראיתי אוזניות כפתור אטומות אבל אין עליהם בכלל מידע.

יאיר B

New member
יש לי אוזניות קשת שלהם (לא אוהב כפתור). טובות

מאוד (הקשת). אני מניח שגם האטומות טובות (על הכפתור שלהם לא הייתי מהמר - הן זולות מדי לאוזניות טובות). תריץ חיפוש בגוגל לפי מספר הדגם + Revew ואולי תמצא ביקורת עליהם.

S SRV

New member
תודה על ההערה בקשר לאוזניות כפתור שלהם.

כי שמעתי טובות על האוזניות של AKG' ובנוסף ראיתי תגובות טובות בזאפ על האוזניות הספציפיות האלה. אולי באמת כדאי להשקיע עוד כמה עשרות שקלים ולקבל אוזניות יותר איכותיות. הבעיה שההתלבטות שלי תמיד ארוכה וקשה, במיוחד בכמוצרים שקשורים למוזיקה.

לי יש את הCX300 וכאוזניות INEAR הם מצוינות...

צריכים רק להתרגל מהשינויי מאוזניות כפתור רגילות כי IN EAR צריכים לדחוף ממש לאוזן כי אם הן קצת חופשיות ולא צמודות בתעלת האוזן אין את אפקט הבס אלא רק תשאר עם הגבוהים. האוזניות באות עם 3 מתאמים לגודל אוזן שונה. הצליל שלהם מצוין אם כי כמובן לא משתווה לאוזניות טובות מהחברות ידועות ביתיות למערכת ביתית. גיל.

ts9

New member
אני דווקא ממליץ על הקריאייטיב:

http://zap.co.il/model.asp?model_id=401958 בעייני עדיפות... בסה"כ פחות או יותר אותו דבר

RoyBO

New member
אלו אותן אוזניות בדיוק.

מיוצרות באותו מפעל רק על לוגו שונה.

S SRV

New member
יש למישהו מידע על האוזניות האלה....

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6243&perur=2&t=12&c=308 AKG P324

ts9

New member
גם אוזניות טובות... אבל...

תראה מניסיוני.... כמה כבר יכול להשתנות בין אוזניה לאוזניה בגודל הזה? לא הרבה... מתוך ארבע דגמים שנפוצים בשוק, הC300 הקריאייטיב, הAKG והJBL ההבדלים הם בעיקר בצבע... זה לא אוזניות מוניטוריות שעובדים איתם. ושלא תטעה יש גם אוזניות אין-איר (תוך-אוזניות) מיוחדות שמיוצרות בהתאמה לצורת האוזן מחלקים מיוחדים ובהתאמה אישית... שמעתי בהם (איזה זקן נתן לי להקשיב באחד הדגמים הכי יקרים שיש)! נשמע אותו אותו הדבר!!! בהצלחה

למעלה