אוזניות לבנות.

סנטה

New member
אוזניות לבנות.

האוזניות של האיפוד שלי נדפקו.חבל. אבל אני רוצה אוזניות לבנות,מתאים לי לאיפוד . איפה קונים?מה עושים? יש לינקים.

TheRealDeal

New member
כמה אתה מוכן להוציא?

אוזניות לבנות איכותיות של סוני אפשר לקנות בסביבות ה50$ בארה"ב, ואוזניות איכותיות של אפל (יותר ממה שקיבלת עם האיפוד) ב39$, 2 הזוגות מעולות, אבל לאוזניות של אפל יש בעיה של התאמה לאוזניים של רוב האנשים, לכן כדאי להשקיע עוד 10$ לאוזניות של סוני. 2 האוזניות הן IN-EAR, הכוונה נכנסות לתוך האוזן וחוסמות חלק גדול מהקולות החיצוניים, ההבעיה המרכזית איתן היא שהן סופגות הרבה שעוות אוזניים... לכן כדאי לנקות את האוזניים מדי פעם

סנטה

New member
מוכן להשקיע מאיפה אני מזמין בארץ?

או באיזה חנות קונה? אני רוצה להזמין.

TheRealDeal

New member
הייתי ממליץ להזמין מחו"ל

אבל גם בארץ אפשר למצוא... אבל הרבה יותר יקר... בPDASTORE, BUY4LESS ואולי יש עוד.. צירפתי אתר, משלוח לארץ עולה 12$. כדאי להסתכל על עוד סוגי אוזניות (כגון אוזניות של SHURE וETYMOTIC, אם אתה מוכן להשקיע מעל 100$ תסתכל על הETYMOTIC ER-6I הלבנות, או SHURE E3C, ולא SHURE E2C, האוזניות של סוני יותר זולות ועדיפות עליהן)

סנטה

New member
תודה - על הפירוט.

הקטע שאני מעדיף לא להזמין מחו"ל זה סתם מהווה בעיה ... בשבילי אין אתרים בארץ ? תודה .

GoatGuy

New member
הייתי הולך על הEX71Sl של סוני.

אבל אם אין לך חשק להתחיל להזמין מחו"ל ולהתעסק בזה - אני מוכן למכור לך את האוזניות הלבנות של האייפוד פוטו שלי שיגיע מחרתיים - אני לא אוציא אותן בכלל מהאריזה ההרמטית, ותוכל לרכוש אותן ממני.. צור קשר בפרטי עם הצעת מחיר.

GoatGuy

New member
יש אנשים שלא רוצים להוציא 300 ש"ח

על אוזניות, לי בעבר זה נראה לגמרי מטורף - אבל היום אני כבר יותר שלם את זה, ואשמח למכור את אוזניות האייפוד שלי במחיר הוגן (בכל זאת, גם הן שוות איזה 270 ש"ח לפי האתרים שמוכרים אותם בארץ.. אני אמכור אותן כמובן בהרבה פחות) ולהוסיף כסף לאוזניות יקרות.

finding nemo AB

New member
אם כבר מדברים על אוזניות, שאלה.

שלום ראיתי שאתם מדברים פה על אוזניות. אני מחפש אוזניות שלא נכנסות לתוך האוזן, האם יש לכם המלצות? ואני רואה שרובכם מעדיפים אוזניות בתוך האוזן למה? מה כל כך מיוחד בהם? בברכה נימו

../images/Emo121.gifהיתרונות באוזניות ש

נכנסות לאוזן זה ש: 1.הן קומפקטיות ביותר ונכנסות בקלות ביחד עם האייפוד לכיס/נרתיק 2.הן חוסמות חלק גדול מהרעש החיצוני בניגוד לאוזניות שלא נכנסות לאוזן (חוץ מאוזניות וואקום ענקיות שגם מסורבלות מאוד וגם יקרות מאוד-אבל אומטות מצוין..) 3.והאמת לפני שקניתי את האייפוד ממש לא אהבתי אוזניות שנכנסות לאוזן אבל התמכרתי
(ולמי שיש שיער שבעיתי לסידור זה עוזר כי אוזניות קשת מועכות אותו)

finding nemo AB

New member
החיסרון הוא:

כן אבל החיסרון שלהם זה שהם כואבים באוזן. או שזה רק אני או שזה האוזניות עצמם?

../images/Emo121.gifאכן אוזניות כפתור במחירים

נמוכים ביותר כמו אוזניות סוני עלובות מפלסטיק זול שנמכרות בארץ ב50 ש"ח בערך ממש כואבות באוזן ולא איכותיות.. אבל אוזניות על רמה (שעולות בהתאם יש לציין) ממש לא מרגישים באוזן, אפילו האוזניות של האייפוד שנחשבות לסבירות+, לא יותר ממש ממש נוחות לי ולא נופלות ולא כלום.

GoatGuy

New member
יאפ....

האוזניות של האייפוד בהחלט נוחות באוזן (אני משתמש עם הריפוד, הוא נפל מהאוזניות עשרות פעמים - ותמיד בנס מצאתי אותו. פעם אחת אפילו מצאתי אותו יום אחרי! הוא נפל לי ברחוב ולמחרת כשהלכתי מצאתי אותו במקרה..) אבל אני עדיין מפנטז על הEX71Sl. ברגע שיהיה לי קצת כסף (ממש קצת, 250 ש"ח..) אני מזמין אותן.... (יש כאלה בגירסה לבנה - ככה לא מאבדים את הסטייל) מחר האייפוד פוטו שלי מגיע!!! (ואם לא אז אני עלול לנקוט באמצעים קיצוניים של מישהו שכבר שבוע מנותק מהאייפוד שלו..)

למעלה