אוזניות הפוכות

eliram

New member
אוזניות הפוכות

קיבלתי אזניות שמשום מה ה BALANCE שלהם הפוך. זכרתי שיש איפהשהו CHECKBOX שמאפשר להפוך LEFT-RIGHT, אבל אני לא מוצא אותו. מיזהו יודע איפה האופציה הזו בחלונות XP? (ללא תוכנות מיוחדות שבאות עם הכרטיס. הכרטיס שלי פשוט. CREATIVE AUDIO PCI בתודה מראש,

qwazimodo

New member
נראה לי שמישהו פה קצת מסטול ...

אולי זה אני ??? אולי זה מי שהכין את האוזניות ??? אולי זה מי שמרכיב אותן ???? מה זה אומר אוזניות הפוכות ??? , תהפוך אותן על הראש !!!!! האם כתוב על האוזניה L וב-באלאנס אתה שומע שזה על R ???? הסבר את עצמך !!!

eliram

New member
מסטול? לא בשעה כזאת.

ותאמין לי שאני יודע מה אני עושה. אם אתה מציע להפוך את האזניות על הראש אז שיבושם לך. אני לא הולך עם אזניות הפוכות, לא עם נעליים הפוכות, ולא עם כפפות הפוכות. יש כאלה שלא משנה להם באיזה צד תשים אותם, ויש כאלה שדווקא כן. קונקרטית, אלו אזניות עם מקרופון אינטגרלי ואם אני אהפוך אותן, המקרופון יהיה מאחור, ולמרות שיש לי עיניים בגב, אין לי פה בעורף. וכן, הבאלאנס הפוך. וזה חשוב לי כשאני עורך אודיו. ואני אצטרך לשנות את זה כל פעם שאני משתמש באזניות או ברמקולים (או שאני אחליף את מיקום הרמקולים, זה כבר יותר פשוט) ובקיצור, אם מישהו מכיר ויודע איפה האופציה להחלפת LEFT-RIGHT בחלונות, אני אודה לו מאד.

למעלה