אוזניות אוטמות

CaFFee84

New member
אוזניות אוטמות

שלום לכל המוזיקאים, זו שאלה קצת טכנית, אבל מכיוון שאני מבקש לדעת מניסיונכם, אשאל זאת פה (חשוב לציין כי פירסמתי את השאלה גם בפורום מתופפים... שתדעו...) אני מחפש אוזניות שאוטמות טוב את האוזניים, בשביל חזרות והופעות. ניסיתי כל מיני אטמים למיניהם, אבל זה די סיפור. מישהו משתמש באוזניות שפשוט אוטמות??

itoosh2

New member
לי יש סנהייזר HD205

והן מעולות... אבל אתה יכול לנסות בפורום סאונד והפקה, יעזרו לך שם יותר...

inbal287

New member
ברצינות?

אני דווקא די מרוצה מהם, היו לי כמה דגמים שלהם וכולם טובים... אבל נו, את זו שמבינה בעניין.

itoosh2

New member
לא מסכים...

אולי במכשירים מעבדי סאונד (מיקסרים, מיקרופונים, אפקטים וכו') הם החרא שבחרא... בגלל זה הם גם לא מייצרים את זה יותר מדי... אבל באוזניות הם הכי טובים, אולי רק שניים לAKG

מרי לי

New member
דווקא הצד החזק שלהם זה מיקרופונים

MD421
את האוזניות שמעתי ומאוד לא אהבתי

itoosh2

New member
ואני הפוך ממך...

אני ביחוד לא אוהב את ה421, ובכלל מיקרופונים שלהם... ולפי דעתי הם היחידים שיודעים לעשות אוזניות אטומות עם סאונד כמו שצריך... לAKG יש דגמים עם סאונד מדהים, אבל גם האטומות מבינהן, לא מספיק אטומות...

מרי לי

New member
ה421 הוא פשוט מיקרופון

שנותן המון צבע ולדברים מסויימים הוא מושלם, ולאחרים לא... שירה למשל לא אהבתי איך שהיא נשמעת אתו, אבל טאטאמים, כלי הקשה מעץ, אפילו פסנתר הקלטתי איתו ויצא מדהים. ולא רק אני, כמעט בכל הפקה יש כמה כאלה. ואם אתה רוצה, מישהו מוכר אוזניות של סנהייזר בפורום סאונד והפקה

למעלה