אוזי לנצח

אוזי לנצח

כל מה שכתבתם על הגועל של משפחת אוסבורן, אז כדי לכם לזכור שהפרקים בmtv מצונצרים עוד, בdvd שלהם הולכים להיות ארבעה פרקים חדשים. וכן אולי זה לפעמים דוחה אבל אתם חייבים למות על המשפחה הזאת, אם אתם רוצים לראות משפחה משעממת לכו לצפות בתוכנית נטולת הרייטינג של לייזה מינלי. ועוד דבר אחרון, מה לדעתכם הקטע הכי טוב בסדרה........ לדעתי הקטע הכי טוב הוא שקלי אומרת לאוזי [המפתחות שלי, האוטו שלי, הפה שלי, השיניים שלי, הכוס שלי, העסק שלי.] סליחה אין לי כח לכתוב את זה באנגלית. ====================================================================== ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++====================================================================== אוזי המלך

Outlast

New member
ממ...

אז בואו נחליט עכשיו- מדברים פה על כל תכניות המציאות, או רק על הישרדות? אם רק על הישרדות, זה אומר שכל הדיבורים על ג'ו מיליונר, ביג בראת'ר ושאר התכניות האלה (שאני לא זוכרת את שמן) צריכים להימחק. אם אנחנו מכניסית תכניות מציאות באופן כללי, אז אין מה לעשות, נדמה לי שהאוסבורנז נמצאים בקטגוריה..
מה אתם אומרים?

amitooshacham

New member
שאלה טובה..

את האמת, אין לי מושג. מצד אחד, זה פורום הישרדות, ועוד מעט מתחילה העונה החמישית כנראה בארץ, אז יהיה על מה לדבר. מצד שני, לפעמים אני רוצה לשתף עם אנשים אחרים את המחשבות על תוכניות אחרות כמו אמריקן איידול
או החפרפרת או כל מיני..
דרך אגב, ירון מוסר ד"ש לכולם מפולין, עוד יומיים הוא חוזר!

הפורום שולט

לדעתי עכשיו שהישרדות אינה משודרת בארץ, ורבים מחברי הפורום אני ראו את הפרקים החדשים [כמוני], אז אפשר קצת לשנות נושאים, זה לא מזיק לאף אחד, וכן זה פורום הישרדות ואני בטוח שבזמן שהסידרה תשודר בארץ, אז הפורום יוצף בהודעות רגילות על הסדרה. אבל בינתיים תנו לאנשים קצת לסתות מן הנושא הכללי, אתם לא רוצים אל תגיבו,

למעלה