אוו מירי מסיקה חחחח היא קרובת משפחה שלי!
ד דניאלוש האחת והיחידה New member 11/8/05 #2 ../images/Emo12.gifבאמת???????../images/Emo12.gif איך? כילו איזה קרבה יש בניכם?
מ מתה על מירי New member 11/8/05 #3 חח כן גמני../images/Emo9.gif טוב נו לפחות אני חשה אחת כזאת..סתם סתם.. חחח מה אני יעשה היא אמרה שאני קרובת משפחה שלה אז אני קרובת משפחה.. חח מה אכפת לי להיות קרובת משפחה של מירי חח טייכמן שליטה
חח כן גמני../images/Emo9.gif טוב נו לפחות אני חשה אחת כזאת..סתם סתם.. חחח מה אני יעשה היא אמרה שאני קרובת משפחה שלה אז אני קרובת משפחה.. חח מה אכפת לי להיות קרובת משפחה של מירי חח טייכמן שליטה
ד דניאלוש האחת והיחידה New member 11/8/05 #6 יווווווווווווווווווו../images/Emo12.gif../images/Emo12.gifאאאאאאאאא איזה כיף לך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! גם אני רוצה יווו איזה כיף לך.. פגשת אותה כבר? אתם עושים ליל סדר ביחד? איזה מגניב לך
יווווווווווווווווווו../images/Emo12.gif../images/Emo12.gifאאאאאאאאא איזה כיף לך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! גם אני רוצה יווו איזה כיף לך.. פגשת אותה כבר? אתם עושים ליל סדר ביחד? איזה מגניב לך
ד דניאלוש האחת והיחידה New member 12/8/05 #8 למה???../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif תעשו ביחד ליל סדר!! מה בחיים לא פגשת אותה?
למה???../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif תעשו ביחד ליל סדר!! מה בחיים לא פגשת אותה?
T tal454 New member 13/8/05 #10 לא היא קרובה רחוקה, אבל דודה שלי פגשה אותה כמה פעמים כשהיא היתה יותר קטנה.
ד דניאלוש האחת והיחידה New member 13/8/05 #11 איזה כיף לכם../images/Emo9.gif יו דבר כזה במשפחה תדרשי לפגוש אותה!!! תעמדי על שלך! סתם סתם