אוורווד מתה. פרטים כאן.
NIR DE LA NOCHE Member 18/5/06 #3 לך לעזאזאל אתה../images/Emo87.gif והגרש ביתי/אוסי/ כל זבל אחר שארתה מסוגל לאהוב. זבל אתה.
V vand New member 18/5/06 #6 מה אני אעשה שלדעתי אוורווד היא הסדרה המשעממת ביותר שראיתי אי פעם. בדיוק כמו שלדעתך או-סי ומגרש ביתי משעממות.
מה אני אעשה שלדעתי אוורווד היא הסדרה המשעממת ביותר שראיתי אי פעם. בדיוק כמו שלדעתך או-סי ומגרש ביתי משעממות.
S snier1991 New member 18/5/06 #12 זה שעונה שלישית לא משהו בכלל לא אומר כלום על עונות 12 ו4 כדאי לכם לצפות זאת הסדרה,סרט,שיר שהורדתי בכל החיים שלי ואני שמח על ההחלטה (לא אהבתי את אוסי ולא את מגרש ביתי אז החלטי שאני חייב לצפות בכמה סדרות כדי להחליט אם כדאי לי להתיאש מהז'אנר או לא)
זה שעונה שלישית לא משהו בכלל לא אומר כלום על עונות 12 ו4 כדאי לכם לצפות זאת הסדרה,סרט,שיר שהורדתי בכל החיים שלי ואני שמח על ההחלטה (לא אהבתי את אוסי ולא את מגרש ביתי אז החלטי שאני חייב לצפות בכמה סדרות כדי להחליט אם כדאי לי להתיאש מהז'אנר או לא)
ק קובי221 New member 19/5/06 #13 גם אני לא אוהב את או.סי... אבל מגרש ביתי יוצאת דופן, היא פשוט מעולה ברמות.
NIR DE LA NOCHE Member 18/5/06 #9 עדיין יש עונה 4../images/Emo87.gif כך שתצטרך לאכול את החרא של התחת שלך ולשתות את הפיפי שלך בעודך מת! הא. ולא שכחתי שפנינה רוזנבלום צריכה לזיין אותך.
עדיין יש עונה 4../images/Emo87.gif כך שתצטרך לאכול את החרא של התחת שלך ולשתות את הפיפי שלך בעודך מת! הא. ולא שכחתי שפנינה רוזנבלום צריכה לזיין אותך.
NIR DE LA NOCHE Member 19/5/06 #14 אוורווד?../images/Emo87.gif אני חולה עליה. זה אתם לא מתים עליה. THE OC וכדמותיה- זבל.
ק קובי221 New member 19/5/06 #15 התכוונתי על מגרש ביתי. לדעתי אוורוד מגעילה. כנ"ל או סי. אבל מגרש ביתי פשוט מעולה.