אווצ'! הפחד נגמר!

שלקע

New member
אווצ'! הפחד נגמר!

זהו! היום השתמשתי במכשיר להסרת שיער ברגליים! אחרי הרבה זמן של פחד- הצלחתי! נכון שזה לא נעים אבל.... "שטופ ביטס קראסיוואיה טירפי"- המשפט של אמא שלי ודורות לפניה (כדיי להיות יפה צריך לסבול).

אף פעם לא עשיתי...

נשמה כואב עד כואב מאוד...

שלקע

New member
אתם יודעים מה?!

לא צריך! אל תגיבו! העיקר להודעות אחרות תגיבו! מכל יום הפורום הזה מידרדר... לא מגיבים, לאף-אחד לא אכפת... כל אחד עם עצמו!.

Ooga Chaka 999

New member
אני איתך!!!

בונאה היא ממש צודקת!! לאפחד לא אכפת מכלום!! מתי שעזבתי היה ממש כיף!!! עכשיו אני לא דיועת אבל זה כבר לא אותו דבר!! אז מי שחושבת שצריך לעשות משהו אז כדי ששתחיל כי עוד מעט יהייה מאוחר ואפחד לא ירצה להיות בפורום...<אני חושבת> אז תפנימו ותגיבו!!! מואה לכולם!

blond ice cream

New member
אממ מזל טוב נראה לי..../images/Emo4.gif

היה ממש כואב? אני עשיתי שעוה לא מזמן ואני יודעת שזה היה כואב רצחחח

blond ice cream

New member
חחח כן.. ברור...

אבל זה עדיין כואב רצח.. אמרו שזה ככה רק בפעמים הראשונות אח"כ זה הרבה פוחת כואב.. בדוגרי בזמן השעווה עצמה אמרתי יותר נכון צרחתי ששום דבר לא שווה את זה.. זה היה כואב כמעט בכיתי.. אבל אח"כ זה היה מה זה כיף.. עד עכשיו ועשיתי לפני מלא זמן!!

the mush

New member
אף פעם לא שמעתי על כזה..

+
מזה, מכונה
לא הבנתי.. אני בדרך כלל עושה שעווה, אבל אם אני ממהרת אז מגלחת {איכס, ממש לא אוהבת} או שאני עושה עם הספריי כזה, אתה שם על הרגל ואז שוטף ושערות יצאו, אבל כמו גילוח זה מוציא רק ת'שערה ולא ת'שורש

שלקע

New member
תראי-

מכונה, זה כזה מכשיר שאת מדליקה ומעבירה על הרגל והוא תולש לך שערות מהשורש למרות שלפעמים לא ממש יוצא וצריך לחזור על אותו המקום-ככה אמא שלי אומרת, אבח מי מאמין לה... המכשיר שלה משנת 1988- אז כאילו, נראה לי שזה יותר טוף משעווה אבל לא ניסיתי, אז אין לדעת!

C honey

New member
למה לעשות בכל הדברים האלה אם יש...-

משחה!!! אוקיי, אז אני טיפה מפונקת... אבל זה הכי טוב!! יש כזה סכין קטן מפלסטיק, מורחים את המשחה בלה בלה בלה, מורידים עם הסכין בלה בלה בלה, ושוטפים!!
למה להכאיב לעצמך עם כל המכונה, שעווה בלה בלה??!.. משחה זה הכי טוב בעולם!!

למעלה