אווף..

Saraswati15

New member
אווף..

אנחנו גרים במושבה בבית עם חצר. לפני כשלושה חודשים נדרס לנו החתול שאימצנו, ניסינו להציל את חייו בניתוח שהצליח אבל החתול מת... מאז מצאו את דרכם אלינו עוד שני ג'ינג'ים מתוקים, זכר ונקבה שהגיעו אלינו בנפרד. ומלא חתולי חצר שאנחנו מאכילים ויוצאים ונכנסים... היום שוב נדרסה חתולה אחרת מקבוצת חתולי הרחוב. אנחנו גרים ברחוב שקט ופסטורלי אבל לפעמים נוסעים בו בפראות מכוניות, במיוחד בבוקר כשההורים ממהרים לגן השכונתי ברחוב ליד. ואנחנו חוששים להוציא החוצה את חתולי הבית (למרות שסירסנו ועיקרנו אותם) בגלל הנסיון המר של הדריסות ומצד שני הם משתוקקים לצאת ואנחנו רוצים לתת להם לצאת ולהיכנס. מה לעשות? אפשר לפנות בנושא למועצה ולהגיד שיש פה מלא דריסות ושיעשו משהו? או שאין מה לעשות בנידון?

יצורה

New member
אולי באמת לפנות למועצה

ולבקש שיציבו תמרור עצור, מגבלת מהירות או פסי האטה, אפילו סתם שלט "זהירות, חתולים חוצים".

dimitrygo

Active member
מנהל
את הרי בעצמך נהגת, לא? חוץ מפסי האטה שום דבר

לא יעזור.

ויקסי

New member
לצערי גם פסי האטה לא עוזרים

אני גרה בקיבוץ בבית שנמצא ליד כביש פנימי קטן ושקט ועם פסי האטה ובכל זאת יש אנשים שמחליטים לטוס שם וגילו שככל שהם טסים יותר מהר הם "עפים" יותר גבוה מעל הבמפרים ולא מרגישים אותם, לפני כשנתיים איבדתי על הכביש הזה את אוגי שלי ולפני כחודש גרמי היפה שלי נדרסה ממש על פס ההאטה...

yaelofer

New member
אולי אפשר לגדר טוב את החצר?

בצורה כזו תהיה לחתולים חצר פרטית, הם יוכלו להיות בה חופשי, בלי להסתכן ביציאה לכביש...

Saraswati15

New member
תודה לכולם וסורי על האיחור

בינתיים נראה שאין איזה פתרון באופק ומסתמן שהחתולה התחרפנה לאחר העיקור שלה - היא פשוט השתגעה!!! גם לוטרינרית לא ברור מדוע זה קרה

למעלה