אווף..

eshkolit32

New member
חייבת להגיד לך

שאני דווקא שמחה לשמוע.... כי בעצם תחשבי על זה - מה הדבר הכי גרוע שיכול לצאת מזה? שיחה מנומסת ביניכן, זה הכל. מצד שני, יכולים לצאת מזה דברים חיוביים - אולי תגלי שהן דווקא נחמדות ושיש לכן על מה לדבר, אולי יהיה מפגש מוצלח? יכול להיות שזה יעזור לך להתחבר עם החברה של אבא, שלך שידוע לכולנו שאת לא מעונינת בזה אבל את יודעת - אם טוב לו איתה, היא תישאר בסביבה, ואם היא כבר נשארת בסביבה אז היה עדיף לכולכם שאת והיא תחיו בשלום אחת עם השניה. אגב בנות כמה הן? ואיפה אתן הולכות להיפגש? תנסי לראות במפגש הזה מעבר למה שמעצבן אותך, תנסי לעשות מאמץ, זה יכול מאד להועיל לך ולהשתלם לך בסופו של דבר. בכל מקרה
!

ממש

נראה לך שיש לי סבלנות בשבילהן? ועוד כשמכריחים אותי לעשות משהו ובמיוחד עם העצבים של אבא שמצפה שאני אשמח לעשות את זה. אם הן יתחילו לעצבן כמו שאני חושבת ,אני אתן להן מכות.. ויופי,מה שאני באמת צריכה עכשיו ברקע זה את מחרוזת שירי האמא האלה.. חראות..

למה שהן יעצבנו אותך?

הן מעצבנות באופן כללי? כמו שכתבתי לך למטה - חשוב להבחין בין הסיטואציה לבין האנשים עצמם.

אני כבר למדתי להבחין

הבנות של החברה לא צריכות להיות הבעיה שלך. אולי החברה עצמה (שאין לי מושג איך היא). אל תשכחי שגם בשבילן זה אותו דבר כמו בשבילך - הן צריכות לפגוש את הבת של החבר של האמא... כל עוד אתן לא מכירות את דמות מאיימת בשבילן והן דמויות מאיימות בשבילך. אבל זה שהוא מכריח אותך - זה לא לעניין. זה צריך להיות דבר שאת שלמה איתו, ולא דבר שמכריחים אותך לעשות.

yaeli20

New member
מסיכמה עם רחוב האגס

יקירתי נסי ללכת למפגש עם ראש פתוח, לכי תדעי אולי הן יפתיעו אותך... ובמקרה הכי גרוע עשית מה שאבא ביקש ממך וזיהו יותר לא תצטרכי לעשות את זה יותר. להיות חברה שלהן אבא שלך לא יכול להכריח אותך כמו עם כל בן אדם אחר או שזה קורה או שלא... לא כולם מסתדרים עם כולם. נסי בכל זאת להתחבר איתן ואם הן ממש לא מוצאות חן בעינייך תהיי חביבה ומנומסת וסיימי עם זה.

נראה לך

עכשיו הוא יעשה לנו פגישה כל שבוע,הוא לא יכול להכריח אבל הוא יכול לעשות פרצופים . עכשיו הוא אומר לי-אין לך משו יותר יפה ללבוש? אה אתם מתחתנים?לא ידעתי

yaeli20

New member
תראי...

אני לא יודעת מה לבשת ומה הוא רצה שתלבשי... (אולי בגלל שזה מוצאי שבת הוא רצה משהו מעט חגיגי יותר) לגבי הבנות של החברה שלו, יקירתי יכול להיות שאביך מנסה לגרום לך ליצור קשרים עם אנשים נוספים בגילך והוא חשב שאולי הבנות שלה (שלפי מה שהבנתי הן באזור הגיל שלך - תקני אותי אם אני טועה) יכולות להיות התחלה טובה.

תודה לך../images/Emo9.gif

אני כבר הצטרפתי לכאן לפני זמן מה, אבל יוצא שאני כותב כאן רק לעיתים רחוקות. שמחתי לענות על השאלה של מור.

כי להן יותר קל

לא שאני מזלזלת בגירושין,אבל זה הרבה יותר קשה לדעתי.. עדיף שיפרדו מאשר לא לראות הורה יותר בחיים

yaeli20

New member
האם את יודעת?

האם את יודעת באופן וודאי שהן רואות את אביהן? ישנם מקרים שההורים נפרדים והילדים לא רואים יותר את אחד ההורים. האם את יודעת מה היה בבית לפני הגירושים? אני יודעת שאת לא מזלזלת אבל יקירתי כל אחד והתיק שלו, לנו אחד ההורים (או שניהם) נפטרו אצלהן ההורים גרושים אין לדעת מה גרם לגירושים האלה ומה עובר עליהן בעקבות פרידת ההורים. תחשבי שהן צריכות להתמודד עם בני זוג חדשים לשני ההורים וזה אומר שתי משפחות חדשות שהן צריכות להכנס אליהן...

למעלה