אווף ניסיתי

אווף ניסיתי

לשלוח הודעות כבר פעמיים השקעתי וזה לא נשלח כנראה בגלל שזה היה תחת שם בדוי אז החלטתי לפתוח לי כינוי במיוחד בשביל הפורום הנחמד הזה
אני לא אכתוב הודעה עד שאני לא יראה שההודעה הזאת התפרסמה!

פששש עכשיו זה עובד??

אוקע... מה יש לפורום הזה נגד שמות בדויים??? נברמיינד, ועכשיו ניגש לעיקר בן זוגי היקר התברך בהרבה ניסיון מיני אבל לא מעמיק עד כדי כך כי הוא מעולם לא הצטרך להביא לבחורה ביד כדי שהיא תגמור, הזוי, ואני גומרת רק על ידי גירוי של הדגדגן, ורק אני יודעת איך הוא אוהב את זה... והוא אוהב רוטטים במיוחד
הבעיה שבן זוגי לא מסתדר עם הרעיון שאביא צעצועים הביתה כי הוא מפחד שמתישהו אעדיף אותם על פניו איזה שטויות, אבל מה לעשות... גברים... בכל אופן אחרי שיטוטים ברשת בחיפוש אחר משהו שאוכל לקנות ולפנק את שנינו ולהתקדם צעד קדימה מצאתי לי את האביזר המופלא הזה שממש מעולה למתחילים (או שלא) http://www.sisters.co.il/PHP/Product.php?Id=3314&Sid=132&Add=No עדיין לא קיבלתי אותו בדואר, מחכה בקוצר רוח לקח לי שעוווות וימים לשכנע את בן זוגי שיתן לי להביא משהו עד שהוא הסכים אמרתי לו שאני יפתיע אותו עם משהו שבכלל לא נראה כמו אביזר מין אז הוא די נרגע אני כבר מדמיינת מסג' שמתחיל בראש ונגמר ב...
אם יש מישהו שניסה, אשמח לשמוע חוות דעת

Cגלית

New member
לא מכירה את הכפפה הזו

אבל היא מצאה חן לי לגמרי!!! מחכה להמלצה ממך:) בהצלחה וברוכה הבאה

כי זה רחוק לי

וכי חבר שלי לא רוצה שאני יתקרב לחנויות סקס מה הבעיה, הזמנתי את זה דרך האינטרנט (מסיסטרס)

Cגלית

New member
אין שום בעייה

גם דרך הנט זה בסדר:) יש שאוהבים לבקר בחנות עצמה, יש שרוצים לבדוק את המגע, גם זה בסדר. מחכה לשמוע על הכפפה

תסבירי לחבר שלך

שנשים, ככל שהן מסופקות ומרוצות מינית עם בן זוגן (וזה לא חייב להיות רק ע"י הזין שלו בלבד) ככה הן יותר "שלו". ובקיצור- ויברטור זה פשוט "הארכה" של הידיים או הזין שלו ושיפסיק לקנא בסיליקון...

מסכימה איתך וזה נכון

אני כרגע די מתוסכלת למרות שהסקס טוב קשה לי לגמור ואני מתה להוסיף קצת "פלפל" הוא לא מבין את זה אבל לאט לאט הוא יבין, כשנשתמש בכפפה הוא יראה כמה זה טוב ומוסיף לחוויה איתו אני יכולה לדבר הרבה ולהתווכח ולנסות להסביר במילים והוא ישאר עם הדעה שלו כי זה נכנס מאוזן אחת ויוצא מהאוזן השניה ובסוף הבנתי שהדרך הכי טובה להסביר לגברים זה במעשים

Dan_Kap_

Active member
../images/Emo50.gif

תסבירי לו שאין שום סיכוי שגוש של סיליקון יזרוק אותו מהבית - ולכן רצוי שלא יפתח קנאה בסיליקון...

למעלה