אווףף=//

אווףף=//

אוף איזה חיים.. כואב לי הגב כבר יותר מחודש ככה הלכתי לאורטופד עשיתי צילום ואין כלום ב"ה בעמוד השדרה שלחו אותי לפיזותרפיה אני הולכת וכולם לא עוזר..כדורים לא עוזר.. ועוד מה?עכשיו אני גם עם ליחה וגם מתשעלת שפוט אין סוףף לבעיות נמאס לי כבר מהחיים האלה.. עד שסוף סוף קצת ירדה לי הנפיחות בפניפם עכשיו אני בקושי יכולה לעמוד איןן לי כוחח כברר:(:( סורי על החפירותת ותודה למי שקראה..

טיפושש

New member
לאלוש יקרה

תעשי בדיקות צפיפות העצם וצילומים גב זה לא קל.... מה שגורם לכאבי גב בדר"כ זה הקורטיזון שלקחת בכמות גדולה שגרם לך אולי לבריחת סידן שזה גורם לכאבי גב חזקים מציעה לך להתחיל לקחת כדורי סידן לפני שהגב יהרס לגמרי.. רק בריאות טיפוש

נטושטוש

New member
וואי... אני כ"כ מכירה את ההרגשה...

אני ממש מזדהה איתך... למרות שכרגע המצב הבריאותי שלי מאוזן היו לי תקופות שכל פעם גילו עוד משהו וצצה לה עוד בעיה וזה מתסכל- כ"כ מתסכל- אין ספק! חייבים להיות חזקים, פשוט כי חייבים! מותר להיות גם עצובים ומתוסכלים אבל יחד עם זאת לשמור על גישה חיובית וקור רוח כי זה יעבור בסוף! לומדים לחיות על כל בעיה! שולחת לך חיזוקים רבים, נטע.

ל3

New member
מצטערת לשמוע

מקווה שתרגישי יותר טוב. שלחת לך
שירי

1ט ל י

New member
את מתארת את ההרגשה שלי בזמן האחרון....

לי יש כאבי גב נוראיים כבר כמה שנים, ומתברר שזה מפיברומיאלגיה. זו תסמונת שלפעמים מלווה את הלופוס. ואצלי הכאבים הם לא רק בגב לצערי... אבל זה לא העניין... אני גם עם אסטמה, והחום הזה מעורר אותה וג'יפה, וזה גורם לי להרגיש שהחיים לא שווים את הסבל הזה. אני מנסה להתגבר על ההרגשה, אבל זה לא כל כך מצליח...

ו..

בקיצ' עדכון קצר עדיין כואב לי הגב=// רצו לעשות לי סיטי אבל אח"כ אמרו שילדה בת 15 זה לא טוב.. אז מחר יש לי מיפוי עצמות נראה מה תהיה התשובה. ויש לי עוד תור לרופא גב מומחה דר' רנד למי שמכירה.. בקיצ' תחזירו לי אצבעות שיגלו לי כבר מה יש לי בגב בעזרת ה' המשך יומטוב ותודה על העידודיים:=]=]

למעלה