אווירה טעונה...

ד ו ל ה

New member
אווירה טעונה...

קולות המלחמה האיומה הזו ברקע הטמפרטורות מרקיעות לשחקים בעוד שבועיים עוברת דירה מחר נכנסת לשיפוצים התקציב לוחץ ולוח הזמנים גם כן האקס מחמיץ פנים לנוכח השינויים הנוכחי לא מבין למה אני מתרגשת מזה כולנו עם עצבים מתוחים עד הקצה ואני רק מחכה שהחודש הזה ייגמר כבר בלי יותר מידי נזקים יש משהו טעון באוויר...

אז זה הזמן

להצמד לתוכנית השינויים שהגדרת לעצמך, ולהתמסר לכל גרגר אבק שום דבר אחר לא צריך להעיב על הרצונות שלך

naama78

New member
../images/Emo20.gif

פריקה איטית וזהירה, לאט לאט, לפי חשיבות ה"ארגז"... בהצלחה

קטי30

New member
../images/Emo24.gifגם זה יעבור../images/Emo24.gif

"גם זה יעבור. אמירה שיש לומר בכל הנסיבות. בחיים כשהכל נורא, כשרואים דברים מזעזעים. גם כשהכל טוב ומקסים ונהדר. אמרו את שלושת המילים האלו לעצמכם. הם יעניקו לכם תחושה של פרספקטיבה, וגם יסייעו לכם, להפיק את המיירב מן הטוב. ולהיות שווי נפש לגבי הרע". [קלייר ריינר] גם זה יעבור מתוקה חודש לא קל לפניך אבל הוא בהחלט יביא אחריו ימים טובים שלוים ורגועים יותר. יום טוב לך דולה

מזל חי

New member
המשהו הטעון הזה

הביא לי חופש היום חסר להם שישתגעו אותי כמו אתמול שלא לדבר על החשבון בבנק נראה שהוא טעון יותר ממני
ואחרי הכל לשבת כאן ולהרגיש מטוס עף באויר אחרי נחיתה מביא לי מכתב שהוא אוהב אותי עד השמיים ואהבתו באה מעומק הלב אחחח הילדים האלה יודעים ללחוץ על המקומות הנכונים
וזה הכי הכי יום אהבה שיש
קחי בקלות מותר לך קצת לחץ וזה עובר שיעבור לך קל וטוב. בהצלחה

R a c h e li

New member
כמה טעון......בעולם שלך

כמה טעון.... בעולם שלי כמה טעון בעולם סביבנו ואני ממתינה.... לטענה שלו........
בהצלחה מתוקה

למעלה