אוויי התגעגעתיי

EdEn and NiCkY

New member
אוויי התגעגעתיי

כמה זמן לא הייתי פה... טוב בקיצר חחחח העולם משתגע מכוכב נולד{כיאלו שלא ידעתםםם ....} אתמול נסענו לטיול {טיול חחח איזה סיור במקום מסוים לא זוכרת איפה} טוב ביקצר מישהי שמעה "כוכב נולד" והיא כזה שרה בקול אז היא התחיל "הוא לא ידע את שמה אבל..." ואז חברה שלה הצטרפה " היה ליבו הומה פמלהה" ואז עוד ילדה שישבה לידן " או אווו אווווו פמלה הווהווו הווו פמלה.." ואז כזה כמעט כל הבנות באוטובוס כזה " דו דוו איה דודוו היהייי דודו איה..." חחח וזה היה מצחייקקק והיום לקחו אותנו לראות סרט אז כזה חברה שלי התחילה לשיר "יש לך אותי" ובגלל שהיא זיעפה במילים זה עיצבן אותי אז הצטרפתי עליה ואנחנו כזה שרות עד שחברה אחרת התעצבנה ואז היא עושה כזה שקטט כבר ואז אני כזה עושה לה" אני כאן...אני כאן...אני כאן" והיא קיבלה קריזות עד שהיא התנפלה עלי ואז המורה האשימה אותי...חוצפהה..... אה חחחח ואיזזזזזזזזזזזזזזזזההההההההההההההההה חחחחתתתיךךךךך בן שרעביייי אני מתתי שראיתי אותו בגיא פינס הוא ממש מושלם קטנציק שלייייי חולללההה עליווווווו חחח ואז יום למחר של גיא פינס אני כזה כל היום הולכת במסרונות ועושה לחברות שלי " הללויה נינט טייס בן שרעבי בן שרעבי בן שרעביייי או או אווו ..." חחחחחח אוי חולה עליווווו ולקחתי את המחברת של הילד שיושב לידי ובלי שישים לב מיליתי לו אותה בשם של בן שרעביייי מסכןןן {או יותר נכון אני מסכנה כשהוא יגלה את זה חיחי} וזהווו מה איתכן!?!?!?!?

עדןןןןןןןן../images/Emo15.gif

חחחח קרעת אותי עם ה"בן שרעבי...נינט טייב...בן שרעבי..נינט טייב" אני כ"כ אוהבת שהם עושים את זה
זה היה קטע מעבר בהופעה בין נינט (קח אותי) לבין בן (אשליות) יו זה היה כ"כ מדהיםםםםםם
ובואנה אני רואה בביצפר שלכם חוגגים...חחח...פעם סיור פעם סרט...איזה כייף
חבל שהביצפר שלי לא ככה...אני מקווה שאת זוכרת ששתינו מאותו מקום...חחח..או יותר נכון אותו החור
...אויש יש לי שיר מתאים: " אנחנו שנינו מאותו הכפר"..שיר עצוב אבל מתאים... אויי ואיזה מדהים היה בגיא פינס
נינטיי שלייייי
קיצקוץ...וולקאם באקקק
סיון

EdEn and NiCkY

New member
חחחח

אההה נכון את גם ממודיעין את מעירוני ב? איזה כיתה? ואוייי אנימתהה כברר אני רוצההההההה כבר את בן שרעבייי

כנסי../images/Emo9.gif../images/Emo15.gif

אני מעירוני א'...כיתה י'.. ואני גםםםםםםםםםםם רוצה לראות את נינט יפתי

EdEn and NiCkY

New member
בואי נעשה עצומה

להביא את כוב נולד לעיר נידחת אי שם ....תופים...פםפםפם מודיעיןןן חחחחח מה שכן אולי נביא את שי גבסו למודיעין דרך המדצים.......... אה ואם את מעירוני א' את בטח מכירה את טל מרינה מורן שירה דיקלה...וגם שיר...

ברוררררררר שאני מכירה../images/Emo70.gif../images/Emo15.gif

איך אני לא אכיר את חברות שלי
ועל איזו שיר את מדברת
ובקשר להביא את כוכב נולד לעיר ה"עתיד"...אני גם חשבתי על זה
מתאים לי הופעה שלהם באמפי
נכון ענקקקקקקקקקקקק
אוףףףף איך אפשר לעשות משהו בנדון
ואיך אתם מביאים את גבסו
אם הוא באמת יבוא אל תשכחי להודיע לי..חח..אני לא אפספס איזה כוכב שעובר פה בעיר

EdEn and NiCkY

New member
אה הן חברות שלך!??!

איזהה מגניבבבבבבבבבבבבב{אני לא זוכרת אם שמתי גם את שירה אם לא אז גם שירה ואוי אני חולה עליהה} את איתן בצופים?!!? אם לא אז בואי למדצים! ואפשר כי המדריכה שלנו מכירה אותו

בצופים ובכיתה../images/Emo9.gif../images/Emo15.gif

כלומר...בכיתה עם מרינה וטל.. ואיך את מכירה אותן
וכן..אני בצופים...אבל לא בתפקיד קבוע..חחח..
ומגניבבבבבבבבב
אם הוא יבוא אז הוא יופיע

מרינה../images/Emo35.gifתאטרון../images/Emo35.gif../images/Emo15.gif

נראה לי שהתבלבלת עם טל... וצודקת
תגידי את מכירה את ענבל

EdEn and NiCkY

New member
את אמרת שאת אין בכיתה...

אז אמרתי מה ?מרינה תאטרון!?!? או שאמרת הייתי !?!? טוב אני...בחיחיחי סתומה כמו שאומרים.... בובליק?!

EdEn and NiCkY

New member
חח כן אין לי כח לחזור על זה

וכן בובליקק אוי היאילדה כזאת נשמההה וחמודהה אני חברה שלה גם כיאלו אני מכירה אותה מהשכבה והיא בנבחרת אז הכרתי אותה שם...

היא מותק../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo15.gif

חחחח וואי מלא זמן לא ראיתי אותה כי לא הלכתי לצופים..אין לי כוח לכלום מרוב לימודים...

EdEn and NiCkY

New member
סבבההה טוב אני הולכתת חמודה

ומסרי לטל שירה מורן דיקלה ומרינה ד"ש {אה והתכונתי לשיר פרי אבל אם את מהחברות של טל....אז את בטח לא מחבבת אותה ...זה בסדר חיחי}

למעלה