אווו... נצבט לי הלב

eig

New member
אתה לא עוקב.....

זה אכן נחמד ביותר, אך הופיע בפורום כבר לפני הרבה זמן.... אגב זו להקת ילדים שמריצה כל מניי שירים "שמפריעים למנוחת השכנים" בהולנד. אני לא בטוח שהילד ששר הוא אכן בן של... אבל הקונספט אכן מדליק.

TrigATUSA

New member
wow מגניב

לא נורא ששמת את זה שוב, לטובתינו שהפסידו את השידור המקומי

TrigATUSA

New member
ועוד דבר

זה מסוג הדברים שממחיש יותר מכל דבר כמה אירופה מתקדמת בשנות אור מארצות הברית שם תוכנית הילדים הזו הייתה מסווגת ב XXX ומשודרת אחרי 11 בלילה בערוץ החסום למבוגרים בלבד

eig

New member
כל דבר מתקדם יותר מארה"ב

בין העיר ניו-יורק לסן-פרנסיסקו שוכנות להן עיירות ובתוכן 300מיליון אנשים, שהם האמריקה האמיתית - כל דבר יותר מתקדם מהם!

TrigATUSA

New member
נכון, אבל קל מאוד לשכוח את זה

כשגרים באחת מן הערים הללו... וגם הריחוק מאירופה משכיח שאפשר גם אחרת

ro99

New member
להקת ילדים?

לא בדיוק. זה מעין פרוייקט charity של רשת הטלוויזיה הממלכתית בהולנד. המגישה היא דרך אגב לסבית (כל פעם יש מגיש/ה אחר/ת) - מראיינת, מגישה, קומיקאית מאוד מצליחה ומפורסמת בהולנד (וגם מוצלחת). היא נשואה לאשת טלוויזיה מסחרית מאוד מפורסמת (טוענים - אני לא מעורה היטב בתרבות פופלרית, כפי שכבר ראיתם לא פעם עם סרטים...).

TrigATUSA

New member
ומי אמר שלאמריקאים אין ווידאו?

הינה התשובה ההולמת מארה"ב שימו לב - אין מדובר בפרודיה, למרות שלפעמים זה נראה ככה

ciccio

New member
זה אמיתי???

זה ממש נראה כמו סאטירה שמשכו יותר מדי. אוו עלוב, עזוב את המסר שמסתובב להרבה בראש (ראה לעיל איטליה), בוא נתמקד בערך המוזיקלי... טווה פאדר לוקח בסיבוב.

ro99

New member
הסרטון מתחת לזה נהדר!

זאת פארודיה טובה של תופעה שקיימת בארה"ב בכל פינה. תאמין לי שהאמיתיים נראים ונשמעים לא פחות מגוחכים מדוני דייויס. יש גם את הכתבה האמיתית של MTV ש"חושפת" את האמת מאחורי דוני דייויס. שווה צפייה !

ciccio

New member
ראיתי את זה קודם

לשאלת ההומור או לא, זה משהו שדורש גאג של דקה, לא יותר, מריחה כזו ארוכה של זה כבר לא מצחיקה, לא כי זה מעליב או משהו, זה כבר סתם לא מצחיק. זה בדיוק מה שהצחיק אותי בשיר בהתחלה, הפתיחה מושכת ומצחיקה, ההמשך לא מוביל לכלום.

ro99

New member
אותי זה מצחיק אולי

כי אני מכירה את הצד שזה צוחק עליו בצורה מעמיקה, וכפי הנראה, גם אלו שעשו את הוידאו. כל פרט הכי קטן מדוייק - they're really done their homework כפי שאומרים. התנועה ההומופובית-נוצרית באמריקה נראית לגמרי הזוייה למשהו אירופאי, אז אולי צריך להיות אמריקאי שמכיר בכדי לקלוט את כל הניואנסים ולהמשיך לצחוק גם אחרי דקה.

TrigATUSA

New member
ואו, אני לא הבנתי שזו בדיחה

ואני גם לא חושב שגם מי ששלח לי את זה

למעלה