זה אכן נחמד ביותר, אך הופיע בפורום כבר לפני הרבה זמן.... אגב זו להקת ילדים שמריצה כל מניי שירים "שמפריעים למנוחת השכנים" בהולנד. אני לא בטוח שהילד ששר הוא אכן בן של... אבל הקונספט אכן מדליק.
זה מסוג הדברים שממחיש יותר מכל דבר כמה אירופה מתקדמת בשנות אור מארצות הברית שם תוכנית הילדים הזו הייתה מסווגת ב XXX ומשודרת אחרי 11 בלילה בערוץ החסום למבוגרים בלבד
לא בדיוק. זה מעין פרוייקט charity של רשת הטלוויזיה הממלכתית בהולנד. המגישה היא דרך אגב לסבית (כל פעם יש מגיש/ה אחר/ת) - מראיינת, מגישה, קומיקאית מאוד מצליחה ומפורסמת בהולנד (וגם מוצלחת). היא נשואה לאשת טלוויזיה מסחרית מאוד מפורסמת (טוענים - אני לא מעורה היטב בתרבות פופלרית, כפי שכבר ראיתם לא פעם עם סרטים...).
זאת פארודיה טובה של תופעה שקיימת בארה"ב בכל פינה. תאמין לי שהאמיתיים נראים ונשמעים לא פחות מגוחכים מדוני דייויס. יש גם את הכתבה האמיתית של MTV ש"חושפת" את האמת מאחורי דוני דייויס. שווה צפייה !
לשאלת ההומור או לא, זה משהו שדורש גאג של דקה, לא יותר, מריחה כזו ארוכה של זה כבר לא מצחיקה, לא כי זה מעליב או משהו, זה כבר סתם לא מצחיק. זה בדיוק מה שהצחיק אותי בשיר בהתחלה, הפתיחה מושכת ומצחיקה, ההמשך לא מוביל לכלום.
כי אני מכירה את הצד שזה צוחק עליו בצורה מעמיקה, וכפי הנראה, גם אלו שעשו את הוידאו. כל פרט הכי קטן מדוייק - they're really done their homework כפי שאומרים. התנועה ההומופובית-נוצרית באמריקה נראית לגמרי הזוייה למשהו אירופאי, אז אולי צריך להיות אמריקאי שמכיר בכדי לקלוט את כל הניואנסים ולהמשיך לצחוק גם אחרי דקה.