אוווף!!

angel enamorado

New member
אוווף!!

לפי הנושא אפשר להבין- כנראה שנכשלתי בטסט (ראשון) וזה מרגיז. אז מה היה לי בטסט
א. נפל עלינו טסטר משמיים, אחד ממש ממש חמוד ב. אפשר להגיד שנהגתי בצורה המושלמת ביותר: החל מהעברת הילוכים, הרמת מצמד, מהירויות,בלימה, זכויות קדימה וכדומה ג. עד שהגענו לכניסה למשרד הרישוי ואז... הטסטר היקר נאלץ לגעת לי בהגה
כמובן שתוצאות רשמיות עדיין לא הגיעו, אבל למישהו יש כאן ספק? אוףףףףףףףףףף ואגב, זו שהייתה לפניי הייתה ממש ממש לחוצה, והיסטרית, ככה שהביצוע שלה היא כמו של תלמידה בשיעור 3 אם לא גרוע מכך וממש רחמתי עליה.. היא עשתה טעות שגררה טעות.. ולכן כשאני עליתי 'על ההגה' הביצוע שלי היה נראה והיה בכלל מאוד נקי, ומאוד טוב..(בלי להצטנע..חח) בקיצור, זה מרגיז.. עוד 9 יום אני מתגייסת ומה לעשות שאני אצטרך עכשיו לחכות לפחות חודשיים-שלוש עד לטסט הבא
עידוד נחמה יתקבלו בשמחה

100vardit

New member
לא נורא,מתוקה-יהיה טוב בפעם הבאה!

יצא לי חרוז:) אני בטוחה,שאם הכל הלך לך חלק(ועוד בטסט הראשון שלך) את תעברי ובגדול בפעם הבאה!! לחכות חודשיים-שלוש זה לא נורא-מדברת אחת שבארבעה חודשים עשתה רק 2 טסטים(לצערה-חחח,ז"א לצערי) יאלללה-יהיה טוב,ועדיין יש תקווה קטנה,שאולי הוא יוותר לך על זה...שיהיה לך יום טוב-ולא לקחת יותר מדי קשה-זה רק טסט,ולא כולם עוברים טסט ראשון(בטח לקחת את זה בחשבון)

angel enamorado

New member
תודה

זה לא ההמתנה של החודשיים-שלוש זה העובדה שאני כבר היא במסגרת נוקשה (צה"ל) ולא באמת יתאפשר לי לצאת כשיהיה למורה שלי טסט זה יהיה צריך להיות מתוכנן והכל, ובעעע אחד גדול בקיצור כמובן שלקחתי הכל בחשבון, ואני בטוחה שפעם הבאה יהיה טוב אבל זה מרגיז שהטעות היחידה שהייתה לי הייתה בממש ב3 דקות האחרונות אחרי טסטס מדהים (אגב, גם החניה יצאה לי סוף הדרך..חחחח) תודה

100vardit

New member
תנסי לקחת את זה בכיף...

וטסט מתוכנן זה בסדר גמור. תראי לפי החופשים שיהיו לך(אני לא כל כך יודעת איך זה בצבא-עשיתי שירות לאומי) כשיהיה לו תאריך,תקבעו כמה שיעורים לפני,וכמו שגם את אומרת יהיה טוב. הערה אחרונה לגבי הטסט שהיה לך היום-באסה,נכון! אבל,זהו ,לא בוכים על חלב שנשפך.תרימי את הראש-ותתחילי להתכונן לטסט הבא. המון המון בהצלחה!!!

nunquam

New member
היי זאת נינה גם לי היה טסט היום../images/Emo8.gif

על מה הוא נגע לך בהגה? ולמה רק בגלל זה את חושבת שהוא יכשיל אותך?

angel enamorado

New member
חחחח..היי נינה :)

הוא נגע כי היינו אחרי פניה ימניה, והייתי בפעם הראשונה-דיי מהירה והתקרבתי מאוד למדרכה. ולמה רק בגלל זה? כי זו כמו שאמרתי הייתה הטעות היחידה. אני מכירה את הנהיגה שלי והיות היא הייתה אחת הטובות אם לא ה-טובה ביותר:( עשיתי הכל כמו שצריך, גם שצצה פתאום חבורה של ילדי בתי ספר שחצתה באמצע הכביש. לא התעצלתי והעלתי להילוך 3 למרות שיש כיכר/באמפר עוד שתי מטר וכדומה בקיצור ממש ממש ממש מאכזב.. ציפיתי לעבור ולולא הטעות הזו- גם הייתי עוברת :( אבל את אל דאגה, אני בטוחה שעברת
מתי תדעי תשובות? היום או מחר?

nunquam

New member
לא יודעת אני ממש משתגעת אבל זה

בטוח שנכשלת? או שאת מנחשת בגלל הטעות? יכול להיות שהוא יוותר אם זו לא טעות כזו נוראה...

angel enamorado

New member
תראי

הטסטר עצמו ממש שהבנתי- הוא ממש טסטר נחמד ובאמת הוא היה כזה, עדין ורגוע ולמשל זו שלפני הייתה ממש לחוצה-אז הוא לא נתן הרגשה מגעילה להפך, עצר שניה איתה ואמרה לה להירגע ו'נתחיל שוב' משהו כזה. אני מנחשת, זו לא טעות של אני יודעת- נכבה האוטו זה טעות קריטית יחסית.. אני מקווה מאוד שהוא התרשם משאר הטסט (שהיה 25 דקות בערך) וילך על פיהם כי בעיקרון, אני לא באה להשוויץ או משהו, אבל אני חושבת שהיום נהגתי ממש ממש טוב כולל הכל (מלבד הטעות הקטנה)..
תנסי להיות עסוקה במשהו :) אל תחשבי על הטסט ותעבירי ת'זמן

למעלה