אוווף

PopPy

New member
אוווף

איזה עצבים!!!!!! מאתמול בלילה שלא יכלתי להיכנס לכאן כמו שצריך, והיום היה תקלה בהתחברות לאינטרנט באינחראנט זהב!!!!! :-( הייתי באמצע כתיבת תגובה להודעה בפורום ובשיחה עם מישהי (נטע אם אתם מתעקשים) כשהאיסיקיו שסוף סוף התחבר לי - התנתק, ואז גם האימייל שלי - הפסיק לשלוח לעצמי את הגיבויים. מכיוון שזו תופעה מציקה אבל שכיחה שקוראת לי רק כשאני מחוברת דרך אינחראנט זהב (בוווז) כשסטאטוס מראה לי על חיבור אבל כלום לא עובד וכשמרימים את הקו הוא פנוי לגמרי, הרמתי את הקו, והוא כמובן היה פנוי. אני מנסה ליצור קשר עם האינטרנט ו..... טראח! שגיאה! איזה עצבים חטפתי! עשיתי ריסטארט, חשבתי שזה מאצלי, ועם כל העצבים אני מתקשרת לתמיכה הטכנית של אינטרנט זהב ו... אין תשובה. התקשרתי למחלקת המכירות (המאוד גרועה אם יורשה לי (ויורשה לי) להוסיף) שלהם, ומה הם עונים לי? ``יש כרגע תקלה, אי אפשר להתחבר לאינטרנט, אנחנו נתקן את זה בהקדם``. רואים את הסצינה הזו? היא חוזרת על עצמה כ-ל יום!!!!!!! :-( ואמא שלי חתמה עם אינטרנט זהב לשלושה חודשים!!!!!!! :-( :-( זה אומר שכל החופש אני תקועה איתם!!!!!!!! :-( איזה עצבים!!!!!! לפחות בזמן ההמתנה התנחמתי בלקרוא עוד קצת מDD - זה באמת מקסים, דווקא אני מאוד אהבתי את קטע המקלחת - ``קונגרטליישנס פוטר!`` חחחח, ואין מה לצנזר, זה לא כאילו, הממ, תיארו משהו... ;-) אתמול בלילה כבר התחלתי לקרוא ועד רבע לשתיים בערך קראתי רצוף, הגעתי לפרק 4, ועכשיו ברגע כתיבת ההודעה אני באמצע פרק 6 ובאמת - מקסים! מישהו יודע בת כמה הסופרת של הדבר הזה?! לדעתי בינתיים הפרק הראשון הכי מדליק :) אגב, אני אהבתי את הקטע בו כשהארי עם המאלפויים הוא ממש ``נכנס לתפקיד`` ומתנהג כמו דראקו, וכשדראקו עם הרמיוני... טוב, הממ, לדעתי הוא נכנס ``קצת`` יותר מדי לתפקיד של הארי :) אה כן, הקטע עם צ`ו גם היה ממש חמוד :) בכל מקרה שאף אחד לא יחשוב אפילו לגלות לי את הסוף (הזכרתי כבר פעם שאני טיפוס עצבני, לא? ;-) )!! עדיין לא התקינו לי את הצורב, אני עדיין מחכה, אבל אין לי הרבה זמן לבוא לפה כי אני שולחת לעצמי את כל התיקיות החשובות דרך האימייל וזה לוקח די הרבה זמן והתנתקויות והאינטרנט זוחל (וווואאהה), אגב, אני אולי פטריה, אבל אני הצפתי? ואני מתכוונת שמישהו יענה לי ברצינות... הממ, רציתי להגיד עוד משהו אבל שכחתי... ביי בינתיים, |S| פופי |S|

איזה הודעה ארוכה...

ודרך אגב גם הזכרת לי שגם רציתי לבקש שלא יכתבו ספויילרים לDD ול-DS בלי לציין שהם ספויילרים בכותרת... s@me @ne

למעלה