אוווף...

QuEeN oF mE

New member
אוווף...../images/Emo7.gif

עדי עמיתוש ונעמה..אני ממש לא רוצה להתערב..אתם כ"כ מקסימים ואתם תפתרו את הכל
.. ולמה אוף?? כי ..יש לי...3!!!!!!!!!!!! חורים בשיניים...כאילו..אני כ"כ מפחדת מרופאי שיניים ובמשך כל הבדיקה השיגרתית רעדתי,אח"כ שאמרו לי כמה חורים יש לי כמעט התעלפתי ואז כמעט בכיתי..בעצם..בערך רק ניסיתי לעצור את הדמעות שלא לפדח את עצמי..מה שלא כ"כ הלך לי. בכל מקרה אתם בטח זוכרים שכבר כתבתי על זה פה שאני מפחדת וזה. ודיי אל תחשבו שאני תינוקת או משו..
בד"כ אני ממש לא מפחדת מדברים..אבל ממש ממש! ורופאי שיניים..זה נראה לי כמו מישהו עם מסור שבא לנסר לי את השיניים..רק הריח מעורר בי חלחלה.. ובכלל..אין לי מושג איך אני שורדת את הטיפולים.. נו זה כמו שמישהו מפחד מגו'קים תבינו אותי..וווואעה..
בכל מקרה..לא יודעת למה כתבתי את זה.. כי..אנשים סתם אומרים לי חפיף וזה...אוף..אני נשמעת ממש מפגרת.. הממ..לא משנה..אני אשרוד..נראה לי..אני מקווה. אוף החיים קשים. [לא..לא רק בגלל הרופא שיניים..טוב נו כרגע כן..אבל לא רק..]

ויקושק'ה!!

זה לא! זה לא! זה לא נורא! תאמיני לי שאם הדבר היחיד שאת פוחדת ממנו זה רופאי שיניים מצבך טוב מאוד! את בנאדם אמיץ! אני בטוחה שתעברי את זה כמו גדולה, ולו רק מהסיבה שלא ממש יש לך ברירה...:) יהיה טוב!

QuEeN oF mE

New member
חחחח..../images/Emo25.gif

אבל אני כל הזמן רואה מקדחות מול השיניים!!!!!! כן זה עצוב שאני מפחדת מרופאי שיניים דווקא.. אוף..אני אשרוד..נראה לי..

דיתוּש

New member
ויקי...

תחשבי על זה ככה:
את לא צריכה לעשות קוביות בשיניים
את לא צריכה רסן
את לא צריכה לעבור טיפולים של שנתיים שלמות אני יודעת שהרבה פעמים לא עובד ה"זה לא כזה גרוע-יש יותר גרוע", אבל אין לך מה לעשות עם זה... זה רק רופא שיניים, זה איש/ה רגיל/ה כמו אבא שלך או כמו אמא שלך, את צריכה רק סתימה מסכנה שבכלל לא כואבת. באמת שלא! תרגישי טוב ותעברי את זה כמה שיותר מהר

QuEeN oF mE

New member
../images/Emo24.gif

יו אני מרגישה שטחית..יש לי צרות יותר גדולות.. והכי מצחיק? סבתא שלי הייתה רופאת שיניים.. אני צריכה 3 סתימות..אני בקושי אוכלת ממתקים.. טוב אני אשכח מזה לבינתיים ובעוד שבועיים כשאני אלך אז אני בטח אתחרפן שוב..אבל..נחיה. טקניו בובה.

דיתוּש

New member
זה לא שטחי...

לעין המתבונן השטחי בעצמו זה נראה מפגר. כמו פחד מליצנים וכל מיני דברים משונים כאלה
אבל הדברים האלה קיימים, אין מה לעשות... אבל זה לא ייכאב. באמת שלא, זה בכלל לא כואב. יהיה טוב!!!

שלומצי

New member
פעם כתבתי סיפור קצר ../images/Emo44.gif

מרוב שלא יכולתי להתמודד עם פחדי הרופאי שיניים שהיו לי, פשוט ישבתי וחשבתי לעצמי מה הכי גרוע שיכול לקרות, כלומר מה הסיוט הכי גדול שלי, ופשוט ישבתי וכתבתי את הסיפור על הילדה שבאה לרופא שיניים, ובכלל לא כואב לה למרות שהרופא מטפל ומטפל ומטפל בה, והיא לאט לאט משתחררת מכל הפחדים שלה בטיפול, עד שהיא מגיעה הביתה, שמחה ומאושרת בשביל לגלות ש....אין לה אפילו שן אחת בפה! הוא עקר לה את כולן!
טוב, אני לא יודעת כמה זה עזר לי בביקורים הבאים שלי אצל רופא השינייים.. ובכל זאת.. לפחות את זה אני יודעת שלא ממש יכול לקרות

QuEeN oF mE

New member
חחחח ../images/Emo6.gif

אבל זה שובר שיאים! חלמתי היום בלילה שאני בטיפול שיניים..אוי זה היה ממש חלום בלהות..עדיף פשוט לשכוח מזה..

למעלה