אוווף מה עושים???

אוווף מה עושים???

אז ככה- יום רביעי בעז"ה אני מתכנן לעשות תיאוריה בלי נדר.. אבל- המורה שלי שכח אצלו את הטופס הירוק שלי והוא לא עובד עד יום רביעי (אני חושב) והוא לא מהמקום שאני גר בו, מה אפשר לעשות (אמרו לי שאני צריך להירשם ביום של התיאוריה במשרד הרישוי מ6 בבוקר ולפי הרשימה אני נכנס לתיאוריה, האם יש סיכוי לקבוע עם המורה שיביא לי אותה בסביבות 7 ככה?) אווף נמאס לי כבר מהתיאוריה הזאת.. רק צרות היא מביאה לי.. (דרך אגב- לדואר אני חייב את הטופס בשביל האגרה?)

pop girl 20

New member
אוקיי, אז ככה....

דבר ראשון: למה הטופס שלך אצלו? שלי היה איתי כל הזמן, כלומר חוץ מהפעם שנסענו להחתים אותו ברישוי. דבר שני: להירשם ביום של התאוריה? אין דבר כזה, הם מתחילים חעבוד שם מ 8 בבוקר ועד 12 בצהריים (רק אלו של התאוריה) וזהו. רק רצוי שתהיה שם ישר על הבוקר כדי לא להיתקע סתם. (זה מה אני עשיתי)... דבר שלילי: להמ היא מביאה לך רק צרות? התאוריה הכוונה? אגב שיהיה

כן..

הכוונה לתיאוריה ואמרו לי להיות שם בסביבות 6, 7 בשביל להירשם כדי להיכנס בין הראשונים (מי שנרשם ראשון נכנס ראשון או משהו כזה...)

Gal isr

New member
הטופס ירוק נמצא את רוב המורים

בזמן הלימוד.. הם לוקחים אותו בהתחלה, ואתה מקבל אותו רק לתיאוריה בעצם.

pop girl 20

New member
את שלי נתתי לו רק אחרי התאוריה

בלפני, כמו שאמרתי קודם, נסענו להחתים אותו ברישוי וגם, נשאר אצלי עד לאחר התאוריה.

פווו זה בסדר... (שאלה אחרת..)

לפני דקה הוא התקשר אליי והביא לי אותו... הוא נתן לי עם הטופס עוד משהו של האגרה מה עושים איתו? (הוא היה עם תלמידה אז הוא לא יכל להסביר לי...)

pop girl 20

New member
אתה ממלא באגרה את הפרטים שלך

את הסכום (113 למקרה ששכחת) והולך לשלם בבנק הדואר. זהו ושיהיה המון בהצלחה!

pop girl 20

New member
ושכחתי פרט קטן...

את הקבלה של האגרה (חתומה כמובן) אתה מביא איתך יחד עם ת"ז לתאוריה.. ולפי השאלות אני מבינה שזו תאוריה 1?

הבנת נכון...

ואני מקווה מאוד שזו תצטרך להיות גם האחרונה (בעז"ה) תודה על ההסברים...

למעלה