אוווף איפה עלמה?..

taltully

New member
אוווף איפה עלמה?..

אני באתי במיוחד בשעה הזו כדי לראות את עלמה והיא לא פה !

0WC0

New member
נצל"ש לגבי עלמה.. ../images/Emo26.gif

שמעתי עליה כמה דברים.. לא חיוביים במיוחד. קודם כל שמעתי עליה שהיא "צפונית" במיוחד (אני לא נוהג לקטלג אנשים, אך בשביל להעביר את המסר במקרה הזה חרגתי ממנהגי), ושהיא דיי מחשיבה את עצמה.. הבנתי שאחיה הוא בעצם מפיק דיי מוכר, מה שבעצם נתן לה (אם בכלל) דחיפה לקריירה טלוויזיונית רחבה יותר (ולא רק פירסומות), ושממש לא היה לה קשה להיכנס למסגרת של תוכנית ברמה כזו. אני ממש לא בא אליכם בטענות, לא מחפש לריב, ממש לא.. להיפך, אני מאוד אוהב את התוכנית! מצידי גם תוכלו למחוק את ההודעה לקראת בואה של עלמה. בכל זאת, אצפה לתגובות ובעצם לשאול אם מה שאמרתי נכון..

yoooni

New member
אם היא צפונית או לא זה לא עניין

שלנו, אנחנו לא חברים שלה, ואם חברין שלה ירגישו שהיא סנובית אליהם הם ידעו להגיד שלום יפה ולא להתקרב. אם היא סנובית כמה שאתה טוען לא צריכה להיות לזה שום השפעה עלינו - זה לא קשור למה שאנחנו רואים בטלוויזיה. לגבי הקטע עם אח שלה... אין לי מושג בכלל מאיפה אתה מביא את הדברים האלה ועד כמה הם נכונים, אבל גם אם היית אומר שזה ראש הממשלה סידר לה זה מתגמד לעומת הכישרון הענקקקקקקקק שיש לה והיא הייתה עושה את זה גם בלי דחיפה. היא ממששש לא האדם שצריך עזרה ממישהו. ואני חייב להבהיר שאני לא מאמין בשום דבר שאמרת עכשיו.

double O S

New member
So../images/Emo35.gif../images/Emo96.gif

היא כשרונית, היא מצחיקה, היא חמודה זהו

למעלה