טוב אז..
אממ.. טוב זה היה לפני שבוע אז אני לא בדיוק זוכרת במילים שלי אז לקחתי את זה מהאתר של רוזוול נט\ סיטי (מקווה שלא עברתי על שום חוק או משו) מהקישור הזה: http://www.noarnet.up.co.il/ (דרך אגב אם כן אז תמחקו את ההודעה הזאת..חחח. אני פשוט חדשה ואני לא יודעת בדיוק איך זה הולך כאן). 218 - It's Too Late and It's Too Bad / מאוחר מדי וחבל ליז המשוכנעת שאלכס נרצח וכי המוות הלא צפוי שלו לא נבע מתאונת דרכים או התאבדות כפי שמקס וולנטי טוענים. היא מגייסת את שון לסייע לה בחקירת מותו ונהיית אובססיבית כלפי החקירה שלה ומעוררת את זעמו של מקס בכך שהיא אומרת שהחייזרים אחראיים לכך כי אלכס נרצח ע"י חייזר. איזבל מבקשת לעבור ללמוד בסן פרסיסקו, אך מקס מתנגד בטענה שעלייה להישאר ברוזוול. 219 - Baby, It's You / מותק, זו את טס מגלה כי היא הרתה למקס ושחיי התינוק בסכנה וכי התינוק לא יכול לשרוד על כדור הארץ, לכן הם חייבים לחזור בדרך כלשהי לכוכב האם שלהם. ליז, מריה ומייקל נוסעים ללאס קרוסס כדי להתחקות אחר עקבותיו וחייו הכפולים של אלכס. הם עובדים יחד כדי לגלות כיצד הוא מת ומגלים דברים חדשים. איזבל מוצאת דרך להתנקם במקס בעזרתו האדיבה של קייל שמשכנע אותה לנצל את הכוחות שלה נגדו ובכך לעשות קצת כיף משלהם. 220 - Off the Menu / לא בתפריט הערה: הפרק היה אמור להיות משודר בארה"ב כפרק מספר 216, לפני הפרק "ליבי", אך נדחה בשידורו בארה"ב. כך הוא שודר כפרק מספר 216 בערוץ "סטאר וורלד", ויתכן כי ישודר כך גם בישראל. ברודי דיוויד מתחשמל ומוחו נפגע, הוא מגלה כי גופו נחטף וכי שהה בניו יורק מספר ימים מבלי שזכר זאת ומגלה כי היה שם יחד עם ניקולאס ומקס, כך הוא מגלה שמקס חייזר. ברודי חוטף את מקס וטס באיומי אקדח, ואילו למקום נכנסים ללא כוונה גם מריה ביחד עם אימה, איימי דה-לוקה ובן דודה, שון. טס מנסה להפנט את איימי דהה-לוקה כדי שלא תזכור מה קרה.