אוווופפ

1yuda1

New member
אוווופפ

אני ממש לא יודע מה לעשות! אני די קטן(15), ואני מרגיש ודי בטוח שאני גיי, עכשיו אני בתהליך של יותר התחזקות והתקרבות לה`, ואז אני מרגיש גועל להומואיות שבי, אני מרגיש כאילו אני יעדיף לחיות חיי נזירות ולא לעבור על כאלה עבירות חמורות. וגם אני בפורום של גאווה צעירה, ויש מפגש, ואני לא יודע אם ללכת, מצד אחד אמא שלי(שיודעת עלי) לא רוצה שאני אתקרב לעולם הזה ומחכה שזה יעבור לי, מצד שני, באלי כבר להרגיש את התחושה הזאת של אני לא לבד בעולם... מישו בקשה יכול לעזור ליייי?

יודיX3

New member
יש לך מזל

אתה לא צריך להחליט כרגע שום דבר! תן לזמן לעשות את שלו- ואיתו תברר עם עצמיך שאלות כמו היחס שלך לדת, מהי הנטייה שלך, ואיך אתה משלב בין השניים. בכל מקרה אתה לא לבד!

סבבב

New member
היי יודה...

אתה עדיין צעיר. אתה בגיל בו הנטייה מינית מעצבת את עצמה. אני מניח שגם חברי הפורום שמחוץ לארון וששלמים עם נטייתם מסכימים איתי שאתה בגיל צעיר ורגיש ועדיין מוקדם לך לצאת בהצהרות. הרצון לנסות ולבדוק הכל הוא טוב ויפה. אבל אם אתה בודק - אז תבדוק את שני הצדדים. רק כך תוכל להגיע להשלמה לכל צד שזה לא יהיה... ברוך הבא לפורום. נשמח ראותך בין חברינו הקבועים.

JackDanyells

New member
סתם שתדע

היה סקר כזה ו20 אחוז מהאנשים אמרו שהם הרגישו בגיל ההתבגרות משיכה לבני / בנות מינם/ן... בסופו של דבר אחרי גיל 23 רק 6 אחוז עדיין הרגישו הומוסקסואלים. בקיצור, לך למפגש פורום של גאווה צעירה, אבל אל תשכח שיכול להיות שזה ישתנה ודבר שני זה בסדר גם אם אתה הומוסקסואל ודבר שלישי אממממ... כן, זה טוב ללכת לפגוש אנשים מהקהילה
(ואני שוב כתבתי פה. אני צריך להפסיק, די!) (למען הסר ספק אני רוצה להפסיק כי אני לא חש דתי כל כך אבל מילא
)

סבבב

New member
חסר לך אם תפסיק לכתוב פה...

הנושא הוא - "הומואים דתיים", אך אתה בתור דתל"ש או חילוני בהחלט יכול להיות כאן ולכתוב כאן ולשתף את כולם בניסיון שלך...

dkey

New member
חמוד...

שמור על ראש פתוח. לדעתי לך למפגש של פורום גאווה צעירה. בעיקר קרא (והייתי ממליץ שגם אמך) על הנטיה המינית כמה שיותר באינטרנט. אני לצערי לא יכול לבשר לך שזה יעבור. להיפך, זה כמו צל ישאר איתך כל חייך. המקור לסלידה שלך ושל אמך הוא בחינוך לו זכיתם. אין דבר רע בהומוסקסואליות (אמנם מבחינת הדת יש איסור אך גם אותו ניתן לפרש על דרך הצמצום). לדעתי רצוי להתיחס לנושא לאחר רכישת כל הידע הרלבנטי. מתוך שכלתנות ולא מתוך היסטריה ותגובה לציפיות החברה. המון בהצלחה. אני לא חושב שיכולים להיות לך חיים פחות מנפלאים גם אם תחיה על פי נטייתך ההומוסקסואלית.

zeevik30

New member
../images/Emo140.gifשלום יודה

נשמע שאתה עובד דברים מאד קשים ובעיקר מבולבל. זה אכן בלבול לא קל ועוד בגיל צעיר כמו שלך. אבל זה גם אומר שלא קרה שום אסון. מותר להיות מבולבל וזה לא רע.ץ וגם אתה לא רע ולא טמא ואין לך שום סיבה להיגעל מעצמך. את ההתלבטות כמו שלך חשוב שלא תעשה לבד. לכן לא כדאי שתנתק את הקשר מהפורום של הגאווה הצעירה ואולי כדאי גם שתהיה בקשר עם ארגון הנוער הגאה "איגי" יש להם ממש קבוצות מצוינות שבהם אפשר להתלבט לגבי זהותך ונטייתך המינית. תן לזמן לעשות את מה שנכון ובעיקר תאהב את עצמך בינתיים אתה כמובן מוזמן גם לפנות למייל האישי [email protected] באהבה חג אורים שמח זאב

1yuda1

New member
בוא נגדיר את זה ככה

הדת בשבילי זה דרך חיים, ואני לא רוצה לעשות חטאים מפורשים! זה לא הגיוני! למה ה` עושה לי את זה? אולי זה נסיון, והמטרה שלו זה רק שאני אתחשל? אינלי מושג, אני עכשיו מקפיד לעשות כמה שיותר דברים להתקרב לה`, וזה נהיה רק יותר גרוע! זה עולם מגעילל. הייתי עושה הכל כדי להשתנות... יש מישו שהצליח לשנות את נטיותיו? סורי על החפירה, תודה=/... יהודה

dkey

New member
כן, תוכל למצוא כאלה שיכתבו שהצליחו

אבל לעולם לא תדע מה באמת קורה אצלם. אתה כמובן יכול לנסות הכל (אתה לא תהיה דון קישוט הראשון או האחרון...) ולהאמין לכל מי שיציע לך תרופה כזאת או אחרת, אבל גם כדאי לדעת שהרפואה המודרנית גורסת שטרם הוכח מדעית כי הנטיה ניתנת לשינוי. יש הומואים שהתחתנו עם נשים והקימו משפחה. אך הם לעולם יהיו הומואים בנטייתם ולרוב חייהם לא קלים ובודאי חיי נשותיהם שאינן יודעות מדוע לא אוהבים אותן (וישנם רבנים שאוסרים מפורשות להתחתן בלי לספר למען לא לפגוע בנשים).

io4minyan

New member
יש מצב

אנשים ידקלמו מחקרים מדעיים. אחרים יתרפקו על סיפורי נסים שאין להם הסבר מדעי אנשים יגידו לך שאין סיכוי להישתנות. אחרים יספרו לך על ניצחונה של האמונה במקומות שבהם ההגיון כבר הספיד. מכל מקום,השינוי האמיתי נעשה בין אדם לעצמו ובין אדם לבוראו כך שלמרות ששמעתי על הצלחות בהמרה, אני לא יכול לערוב שהשינוי הצליח והוא אמיתי. ובכל זאת, יש לי דבר מה לומר לך משפטים כמו : "אני עכשיו מקפיד לעשות כמה שיותר דברים להתקרב לה`, וזה נהיה רק יותר גרוע!" משמעם שיש משהו מקולקל בדרך שלך להתקרב ואולי אתה צריך להחליף מסלול התקרבות שכן אנחנו יודעים שגם המסע אל האור צריך להיות מואר בהרגשה או כמו שאמרו גדולים ממני "מצווה גדולה להיות בשמחה ושמחה גדולה להיות במצווה" כל טוב וחג שמח מצווה גדולה להיות בשמחה

למעלה