אווווף!!!

הרמוני

New member
ניצלו"ש הפרק של היום ב../images/Emo41.gifוורלד|ספוי

מישהו ראה ויכול להסביר לי מה לעזעזל קורה בין הארם למאק כי פיספסתי משהו...למה מאק כועסת על הארם?

Nushi G

New member
אני אראה את השידור של 16:30 ואז אני

אגיד לך.... טוב?

../images/Emo41.gif../images/Emo58.gif../images/Emo41.gif תתכונני זה לא משמח!!

לא ראיתי את הפרקים- אבל אני יודעת את זה מההסבר שביקשתי על העונה השביעית לא מזמןן (ד"א0 ץודה גל!!) תקציר קל-אוקיי, בפרק האחרון של העונה השישית+הראשון של העונה השביעית, יש את הקטע הזה שהארם רצה להגיע לחתונה של מאק בזמן, אז הוא טס והתרסק אל תוך האוקיינוס האטלנטי.מאק נורא דואגת כי לא מצאו אותו עדיין ורוצה לחכות עם החתונה עד שהוא יחזור. מיק עזב כי הוא קלט (הגיע הזמן באמת) שמאק מאוהבת בהארם ולא בו. אח"כ קרו עוד כלמיני דברים, וקרה עניין שהארם ומאק דיברו בטלפון והוא אמר לה לבוא אליו. היא שאלה למה והוא אמר לה "את יודעת למה" והיה ברור כלולם על מה מדובר.. היא הלכה אליו, ובינתיים רנה הגיעה ואמרה להארם שאבא שלה מת.. אז היא נכנסה אליו הביתה והוא ניחם אותה והם התחילו להתנשק וכו.. ובדיוק אז מאק עמדה מחוץ לבניין שלו וראתה אותם מתמזמזים דרך החלון... ובכתה נורא...((((((( בצדק אם יורשה לי לציין.. בכל אופן, אז עכשיו היא בעצבים כי די הכל הלך לה לעזעזל תוך כמה ימים... זהו. טוב.. אני לא הצלחתי לעמוד בפני הפיתוי וטזיפזפתי לסטאר בביבות 12 וקצת... והגית בדיקו כשהשיחה הבאה התבצעה בין השניים- (knocks on Mac's open door) Harm: Can I come in? Mac: Sure. Harm: You know why I requested this assignment? Mac: uh-No. Harm: Cause I needed to talk to you and I knew you weren't going to call me back. I don't get it Mac, when Brumby left you asked for my help. You're talking to me now because you're guilty about not doing it then? Harm: Whoa, you're angry at me? Renee's father died. Mac: And if he hadn't? Harm: We would have talked. Mac: About what? Harm: About us. Mac: That's why I left Harm. There is no us. There's you and Renee. What are you willing to give up to have me? Mic gave up the Navy and his country, would you sacrifice your girlfriend? Harm: What you're testing me? Mac: Would you? Harm: What if I did? Mac: Answer the question. Harm: As long as you answer mine. Mac: I'm so sick of this dance. (walks out of the room) Harm: Yeah i would. I would give her up. (turns to see Mac gone) אההההההההההההה ךמה היא הלכה??????? למה היא לא שמעה את זה??????? רציתי למות!!!! ואחכ היה את הקטע הזה- (Harm catches up with Mac and Gunny talks to him and her about the case. Afterwards Mac begins to walk away) Harm: Mac! We didn't finish talking yet? Mac: What makes you think we ever will? :(((((((( למה... למה למה למה למה למה למה ??? עולם אכזר.... וד"א- יש שידור ב16:30??? לא ידעתי.....

Nushi G

New member
לא, מסתבר שאין..גרררררררררררררררררר

ואני בניתי על זה!!!! כ"כ מיהרתי לחזור הביתה!!!! ואז, האכזבה....

למעלה