אווווף

אווווף

איזה סופשבוע גרוע!!!! אני שונאת שליחי פיצה! הם אף פעם לא מביאים את הפיצה הנכונה! ועד שהם כבר מביאים היא קרה! והמוניות בניו-יורק לא עוצרות!! אפשר לעמוד שעה ולחכות שאיזה מונית מסכנה תעצור לך!! אני רוצה לחזור לישראל!!! טוב אני אספר לכם איך עבר השישבת שלי- ביום שישי הייתי אמרוה ללכת לאיזה מסיבה של מישהו מהבית ספר שלי. אבל שהגעתי הביתה ראיתי ששלחו לי תמונות מהארץ. ואז שפתחתי ראיתי שזה התמונות של השכבה שלי מהגדנ"ע, חברה שלי שלחה לי לראות. וזה כל כך ביאס אותי! כמה דברים אני מפספסת! אז התחלתי להיות די בדיכאון והתקשרתי לחברה שלי והתחלתי להתבכיין לה בטלפון שאני רוצה לחזור והיא עצבנה אותי עוד יותר! היא אמרה לי משהו כמו "מה את בוכה, את נמצאת במקום הכי מדהים בעולם, יש לך חבר מקסים, יש לך חברות, יש לך כל מה שאת צריכה, אין לך שום סיבה להתלונן" היא כל כך הרגיזה אותי! אז אמרתי לה שהיא לא מבינה כלום והיא לא יודעת על מה אני מדברת ושאני אדבר איתה יום אחר וניתקתי. יצאתי ממש זבל.אוף. אז כבר לא היה לי חשק ללכת למסיבה אז התקשרתי לבן ואמרתי לו שאני לא באה. הוא שאל למה ואמר לי שכדאי לי ובלה בלה בלה, ואמרתי לו שאני לא רוצה ושילך בלעדיי. בסוף הוא בא אליי ולא הלך, אז ראינו סרט (אל תוציא מילה, תודה ששאלתם) סרט טוב, אבל לא היה לי עצבים בגרוש. הייתי ממש בדאון. הראיתי לו את התמונות והוא אמר שהישראליות הכי יפות.אמרתי לו שהוא צודק. ואז הזמנו פיצה עם זיתים ותוספת גבינה, אבל השליח המטומטם הביא לנו פיצה עם בייקון!! ולא שמתי לב ושילמתי לו, ואז שאני פותחת את הפיצה אני רואה שזה טעות! ולא היה לי עצבים להתקשר ולחכות עוד פעם שעה אז זרקתי את זה. טוב, אז בן בלך בערך ב3-4, ואני חשבתי שהנה, אני עולה לחדר וכל היום המזעזע הה מאחורי. אבל לאמא שלי היו כנראה תוכניות אחרות. ככה בערך הלכה השיחה שלי איתה: אמא- סיוון, רציתי לשאול אותך, בקשר לבן, הוא יהודי? אני- בערך, חצי, אבא שלו יהודי אמא- ואמא שלו? אני- אם הוא חצי יהודי ואבא שלו יהודי, משמע אמא שלו לא. אמא- אז הוא לא יהודי אני- מה אכפת לי?? מה את רוצה ממני עכשיו? אמא- הוא עשה ברית? אני- וואי אני לא יודעת, אבל אני בפעם הבאה שאני אראה אותו אני מבטיחה לך שאני אבדוק אמא- אולי תפסיקי עם הציניות שלך כבר?! זה לא מצחיק אני- זה לא מצחיק, זה עצוב אמא- טוב, אני לא רוצה שתהיו ביחד יותר אני- מה זה??? מה זה השטויות האלה, תפסיקי עם הגזענות המטומטמת הזאת, מה קרה לך? אמא- זה לא גזענות מטומטמת אני- אז מה זה?? אמא- טוב, אני לא מתווכחת איתך עכשיו. לכי לישון, נדבר מחר. אני- אני הולכת לידון, ולא נדבר מחר. וזהו, לא דיברתי איתה יותר. היא כל כך עצבנה אותי!!!!! טוב, כתבתי כבר יותר מדי. ח"ח למי שהגיע עד לכאן, לא שנראה לי שמישהו הגיע. טוב, וואטאבר.

Odish16

New member
אני הגעתי.

נשמי בהחלט לא סופשבוע טוב במיוחד..אני מקווה שהכל יסתדר..אני יכולה להבין את הרצון לישראל ושאנשים מישראל לא מבינים..זה קורה וקרה הרבה..וזה באמת הכי מרגיז שיש..! אוייי..ולא הבנתי ממש את הקטע עם אמא שלך...אולי היא מנסה לתת תירוץ למה לך לא להפגש איתו יותר..לא יודעת, אבל אני לא חושבת שגזענות מדברת פה..או שאולי כן..אני באמת לא יודעת מה עובר בראש של אמא שלך..וגם לא בראש שלך או של כל אחד אחר..אפילו לא מה בראש שלי. אני מקווה שבהמשך יהיה יותר טוב..ואולי תביני למה אמא שלך אמרה לך את זה..ותעדכני אותנו. תתחילי את השבוע ברגל ימין! שיהיה לכולכם שבוע טוב!

Julia16

New member
מצטערת, אבל שלא כהרגלי

אני לא מתכוונת לתת תגובה מנחמת הפעם. כאילו, אוקיי אנני מבינה את הרצון לחזור לארץ והכל וזה שאת מפסידה דברים, אבל מי לא?? כולנו מפסידים דברים נהדרים בגלל שאנחנו לא בארץ. אבל לך לפחות הדברים מסתדרים הרבה יותר טוב מלהמון אנשים פה ונשמע שאת לא ממש מעריכה את זה. יש לך חבר שאוהב אותך? כן (ורואים שכן כי הוא אפילו ויתר על המסיבה בשבילך), יש לך חברות\חברים שם? כן. אז מה הבעיה? המצב שלך הרבה יותר טוב משל המון אנשים פה אז תשמחי במקום להיות בדאון. והשליח הביא את הפיצה הלא נוכנה, יופי? אז מה? אז תאכלי פעם אחת פיצה שהיא לא עם אקסטרה צ'יז אלה עם פפרוני, סו וואט? תשמחי שבכלל הזמנת פיצה! יש אנשים שכל הזמן אוכלים רק בבית ולא מזמינים שום פיצות, אז מה, הם מתלוננים? לא!. אז אני מבינה שזה לא רק הפיצה וזה הכל ביחד אבל אני חושבת שאת יכולה לקחת דברים קצת יותר בקלות. בקשר לאמא שלך ומה שהיא אמרה על בן זה באמת אני חושבת שלא בסדר ושהיא לא צריכה לקחת את הקשר שלך איתו כל כך קשה. אחרי הכל זה לא שאת מתחתנת איתו מחר. טוב, מצטערת אם נשמעתי לא הכי סימפטית או משהו, אבל מה לעשות גם לי היה סוף שבוע דפוק ואני במצב רוח רע, וכשאני שומעת כאלה 'תלונות' זה קצת מעצבן. ובאמת את צריכה לחשוב על הדברים הטובים שיש לך שם בניו-יורק ולזכור שיש הרבה יותר גרוע ושהרבה היו מתחלפים איתך.

sivani

New member
אני מסכימה עם ג'וליה ../images/Emo45.gif

לדעתי הלך לך הרבה יותר טוב בניו יורק מאשר לאחרים וקצת קשה לי להבין על מה בדיוק את מתלוננת.

Doctor Evil

New member
דווקא אני לא מסכים

לכל אחד יש את הרגעים האלה שהוא ממש רוצה לחזור, במיוחד אחרי שהוא מקבל תמונות של כל השכבה שלו (גם אני קיבלתי תמונות מהגדנ"ע והייתי מבואס אחרי זה). זה שהיא גרה בניו יורק ויש לה חבר לא אומר שהיא לא יכולה להיות מבואסת ולהתגעגע לארץ.

Julia16

New member
בסדר, אף אחד לא אמר

שאסור לה להתגעגע ולרצות לחזור, אבל רק אמרתי שיחסית לאחרים המצב שלה עוד טוב והיא צריכה להיות שמחה ולהסתכל על הדברים הטובים בחיים שלה. אני בפרוש אמרתי שאני מבינה את הגעגועים שלה לישראל, כי כולנו מתגעגעים ורוצים לחזור ומפסידים שם הרבה דברים.

יש לי רעיון

במקום לחשוב כל הזמן על הדברים שאתם מפסידים תחשבו על הדברים שאתם מרוויחים ואנשים בארץ לא.

Doctor Evil

New member
רעיון טוב..

אבל תני לי לחשוב מה הם מפסידים ואני מרוויח... אמ........... אולי שאני לא צריך לקום ב-3 לפנות בוקר כדי לראות משחק NBA? אולי שבהפסקה אפשר לאכול דאבל צ'יזבורגר? אולי שאוטו אפשר לקנות בחצי מהמחיר שהוא שווה בארץ? אולי שאפשר לנסוע 120 על ה-highway? אפשר לחשוב על הרבה דברים משניים כאלה, אבל תכלס יש יותר דברים שאני מפסיד מאשר שאני מרוויח.

Julia16

New member
אוקיי, הצלחתי לחשוב על משהו!!

באמת שחשבתי הרבה על מה שאני מרוויחה וילדים בארץ לא, ולא הצלחתי למצוא משהו. אבל עכשיו שמעתי קול-ישראל ברדיו ואמרו שם שמשנה הבאה אין יותר שעות אפס בבתי ספר, בגלל שכאילו גילו שההשפעות של עייפות וחוסר שינה משפיעות על הריכוז בלימודים ואפילו גורמת לעלייה במתח ואלימות ועוד (רק עכשיו הם גילו את זה..) בקיצור זה גרם לי לחשוב על זה שפה הבתי ספר מתחילים כל יום ברבע לתשע והמסכנים בישראל צריכים לקום כל יום באיזה שבע בבוקר (במקרה הטוב) בשביל להגיע לבית ספר בשמונה, ובמקרה הרע הם עוד צריכים לקום בשש בשביל להגיע ב7. אז זה נקודה לטובת אנגליה..

J0nathan17

New member
תגידי לו

שיש לאמא שלך משהו לשאול אותו, ואז תביאי אותו אליה ושתשאל אותו אם עשה ברית זה יכול להיות משעמע

feeler

New member
נצל"ש חשוב (לי, לפחות...)

היי אנשים, אני יודעת שזה ממש לא קשור לנושא הפורום, ושאני לא כותבת הרבה, בעיקר כי עדיין לא עברנו, אבל למישהו מכם יש בקרה פרקים מהעונה השלישית של בנות גילמור (gilmore girls) על המחשב שהוא יכול להעביר לי באייסי? אני יודעת שזה יקח הרבה זמן, אבל.... פליז! תודה,

feeler

New member
כי זה מוצא רק את הפרק הראשון בעונה

הזו... ואת יכולה לקשר אותי עם האדם הזה?

למעלה