אווווף!!!!!

star*dust

New member
אווווף!!!!! ../images/Emo7.gif

אני מרגישה כל כך רע לא חשבתי ששוב אני אגיע למצב הזה נמאס לי מהכל נמאס לי מאנשים מהעולם המכוער הזה נמאס לי לחשוב שהכל בסדר ושהכל יסתדר נמאס לי להשלות את עצמי מותר לי להיות עצובה (?!) מותר לי לכעוס (?!) מתי יהיה טוב? מתי אקום בבוקר ואחייך אל העולם? מתי אלך לישון ולא אדאג למחר שיגיע? מתי.... אני שהפסקתי להשלות את עצמי אני שהחלטתי להוציא הכל

~דויד~

New member
יקירה

עולמנו במצב מחורבן אני מסכים בהחלט אבל יהיה טוב...

סטאר יקרה..

יש הרבה סוגים של אנשים בעולם.. ובכל אדם, יש הרבה סוגים של תחושות. לפעמים אנחנו סוערים ולפעמים שלווים, לפעמים אנחנו מרגישים שחרא לנו, ולפעמים מעל כל העולם. אל תפחדי ממה שאת מרגישה, תזרמי. מותר לך הכל. ותמיד תוכלי להוציא את זה כאן. אני אדם אופטימי בדרכ, אז לדעתי יהיה טוב. זו לא אשליה. וגם כשרע לי, בסופו של דבר אני מגיעה להרגשה הזו. מתי תחייכי? תחייכי כשתשמעי את הציפור ששורקת, תחייכי כשתשמעי מוסיקה טובה, ותזכיר ברגעים טובים שהיו לך. כי היו לך. לכל אדם ואדם היה. גם אם הוא לא רואה את זה. ולא חושב עליהם ככה. אל תדאגי למחר. אין סיבה. כמו השיר.. אל תדאגו בקשר לעתיד. או תדאגו אבל תדעו שדאגה היא יעילה כמו לנסות לפתור משוואה אלגברית על ידי לעיסת מסטיק. הבעיות האמיתיות בחייכם עלולות להיות אלה שמעולם לא חלפו במחשבותיכם הדואגות. מהסוג אשר מעוור אתכם ב4 אחה"צ באיזשהו יום שלישי עצל. אל תדאגי אלא להיום. מה יעשה אותך ברגע זה שמחה. <ושוב שני נאלצת להודות שהיא פשוט לא מיישמת את העצות שלה, וחבל> תשירי, תרקדי, תחלמי, תציירי, מה שבא. וכאן, אם תרצי לכתוב עוד. אני אקרא. אני אהיה. שני

למעלה