אווווף

ליזיגי

New member
אווווף ../images/Emo46.gif

מורות לבלט זה דבר מעיק! אוווווווווווווווף.. טוב נו, אני אספר.. היום היה לי שיעור כפול בפוינט.. משעה 2 עד 3, והשיעור הרגיל- מ-4 עד 5. הקיצר בשיעור הראשון המורה בכלל לא הסתכלה עלי. אבל בכלל. זה הרי ברור שאני עושה מלא טעויות, והאמת שדי השתפרתי מאז שהתחלתי לעלות, אבל זה ברור שאני עדיין לא מושלמת, ויש המון המון מה לתקן. אז במקום לבוא ולתקן אותי, היא באה אל הטובות ומתקנת אותן.. וזה לא אמור להיות ככה, היא אמורה לבוא אל כולן.. וכל פעם שהיא באה אלי, אני די שמחה שהיא תתקן אותי. אבל היא רק אומרת: יופי ליאורי. להביא לה כאפה עוד שניה!!
באמצע היא בכלל לא הסתכלה עלי. כנראה היא מוקסמת מכל האלה שעולות כבר שנתיים, שלוש, וזה באמת יותר קל בשבילה לשפר אותן, אבל תתעוררי כבר
גם אני תלמידה שלך, וגם אני רוצה להשתפר.. איזה מרגיז זה..
אז חזרתי הבייתה אחרי השיעור הראשון והבטחתי לעצמי שבשיעור השני אני עומדת שורה ראשונה באמצע. שלא תהייה לה הזדמנות לפספס אותי. אבל, כרגיל היא לא שמה לב אלי, והיא לא העירה לי כלום.. אבל כלום. זה כל כך מעצבן אותי!! היא כל הזמן עם החיוך הדבילי שלה ואומרת: כל הכבוד ליאורי. איזה מעצבנת היא! אררר התפרקות קלה.. אגב, כל שיעור יש איתה בלאגנים.. לפני כמה שיעורים חברה שלי בכתה על זה שהיא לא מסתכלת עליה. עכשיו מישהי אחרת התווכחה איתה על משהו. לא יאמן איתה.

היי" ליאורי" חחח

טוב שמעי יש את הקטעים האלה בכל מקום...כולם חוו את זה ויחוו את זה
בקיצור צריך לזכור תמיד שאימפריות נופלות,מי שנמצא למעלה בשלב מסויים בסופו של דבר ירד, ולהפך...אני אומרת לדעתי אל תכעסי אל תהיי עם אנרגיות שליליות בשיעור בגלל זה,זה יהרוס לך אישית, והיא תתעצבן... אז כמו שכתבת,שיעור ראשון,תתני צ'אנס,תנסי לבלוט יותר(שורה ראשונה וכו'...),ואת צודקת,תפקיד של מורה זה ללמד את כולם, לא לפי העדפות,אבל נראה לי שזה יסתדר...תמיד מסתדר... פשוט אל תלחצי,תתקדמי בקצב שלך בלי לקחת יותר מדיי בלב,בסופו של דבר מורים שמים לב להכל,לפחות המורים שלי-וזה מפתיע אותי כל פעם מחדש מקסימום מה קרה, לכל אחד יש איזה מורה שהוא לא הכי בראש שלו,עוברים הלאה...הכי חשוב לא לקחת ללב

ליזיגי

New member
חח ליאורי, לא הבנת ../images/Emo3.gif

זה לא היה השיעור הראשון שלי! התכוונתי שהיום היו 2 שיעורים, בשיעור הראשון היא לא שמה לב אלי, וגם למרבית הפלא גם בשיעור השני לא
וואלה, את צודקת במה שאמרת.. אבל זה בכל זאת ממש מרגיז.. אני רק מקווה שיחליפו מורה.. ו-מ-ה-ר

למעלה