אווווףף

lod2006

New member
אווווףף../images/Emo10.gif

היום נהגתי לי באוטו אחרי חודש וחצי שלא נהגתי כלל, כי הייתי פצוע... עשיתי כ"כ הרבה טעויות שבטסט נכשלים עליהם, רק ב-20 דקות של נסיעה..תגידו לי מה אתם חושבים: 1. לא עצרתי בתמרור עצור (ראיתי אותו אבל הוא היה מסובב כזה אז חשבתי שזה לא לי). 2. עקפתי "למד" (הייתי חייב!) למרות שבאה מונית ממול... בטסט זה היה נחשב חוסר זהירות... 3. 3 פעמים בערך לא עשיתי טוב פניות... 4. נשארתי בשמאלי לאורך בערך קילומטר בבינעירוני. זהו נראה לי...מבחינתי זה המון.... מה אתם אומרים? ד"א- אני עדיין בתקופת הליווי...עוד חודש נגמר

הממ..

לפחות אתה יודע שאלו הן טעויות ודברים שאסור לעשות. עצירה בעצור היא דבר שאתה מחוייב לעשות, זאת באמת עבירה חמורה. לגבי העקיפה, למרות שבטסט אולי היית נכשל בזה, פשוט תיזהר ואל תעקוף כשאתה רואה רכב ממול שהוא מאוד קרוב (אני מבינה שהיית בדו סטרי..). פניות הן דבר שאפשר לתרגל.. פשוט אם אתה לא זוכר טוב את החוקים תחזור שוב על ספר התאוריה. תנצל את החודש שנשאר לך טוב טוב, תנסה להשתפר.. לגבי הנסיעה בשמאל, לפעמים חייבים להיות בנתיב השמאלי, כאשר למשל אתה יודע שאתה אמור לפנות בצומת שמאלה והפניה מאוד קרובה. בכל מקרה, יהיה בסדר.. פשוט תנהג ותתרגל את הנהיגה כמה שאתה יכול. כמו כן אתה גם יכול לנסוע עם מלווה אחרי שיגמר לך המלווה... יהיה בסדר... יקח לך קצת זמן אבל אני בטוחה שהכל יחזור אלייך. :)

lod2006

New member
כן אבל

הוא במילא לא יכול לעצור אותי... נגיד, ברגע שעברתי את התמרור עצור אני לא יעצור פתאום אחרי שהוא אמר לי..זה כבר מאוחר. או ש- אם יצאתי לעקיפה, והוא אומר לי "תיזהר יש מכונית", אין מספיק זמן להאט ולחזור... אני לא שואל אותו לפני כל דבר שאני עושה...זה לא המורה נהיגה.... אם שוטר תופס אותי פונה לחד סטרי עם שני נתיבים, לנתיב הימני, יש על זה עונש? תגיד, אתה מורה? באיזו עיר אתה מלמד?

samata

New member
בנוגע לפניה

לא מאמין שיש איזה תקדים לזה...אז לא, שוטר לא יעשה כלום (וגם סביר להניח שלא ישים לב). אבל.....אם אתה עושה תאונה שהגיע כתוצאה מפניה לא נכונה (נניח שלא פנית פניה רחבה מדו סטרי לחד), אז אתה זה שיוצא אשם בתאונה, וזה יכול להשליך על הביטוח (לא סגור על זה, אבל נדמה לי לפחות..מעולם לא הייתי מבין גדול בענייני ביטוח). ותאמין לי שדברים כאלה קורים - זה קרה לי מול הבית לפני איזה חודשיים, ורק במזל שני הנהגים היו על מהירות של 2איזה 25-30 קמ"ש, ככה שאף אחד לא נפגע אלא היה רק נזק קל לאחת המכוניות (מוות לפוסטמות שלא יודעות לפנות).

adidas88

New member
שוב-זה תלוי על איזה

שוטר אתה נופל. דוד שלי נוהג מעל 30 שנה אף פעם לא קיבל דו"ח-בשנה האחרונה הוא קביל דו"ח על "קשת רחבה מידי"

samata

New member
וואלה?

טוב לדעת ששוטרים מקפידים על זה...פעם ראשונה שאני שומע על מקרה כזה שמישהו קיבל דו"ח. מה הקנס על העבירה הזאת בכלל?

lsd500

New member
רק שוטרים חדשים עושים את זה....

רק שוטרים חסרי ניסיון עושים את זה. שוטר מנוסה וותיק לא ירד על שטויות כאלה. במילים אחרות- "רק בשביל הפרוטוקול.."

Marble Arch

New member
אוי גם אבא שלי קיבל את זה פעם!

וחוצמזה לא היו לו שום קנסות. (הייתי ממש בשוק שהוא אמר שהוא קיבל קנס, שאלתי אותו אם זה על "עיכוב תנועה"
)

פרטנר

New member
המלווה ,עד כמה שיאני הבנתי

לא אמור לשבת ליד הנהג החדש בתור בובה מתנפחת אלא להנחותו, להסביר לו,לבקר אתו ולהעניק לו מהנסיון . לגבי השוטר, אני בספק אם אוכפים את זה. עיר-רעננה

למעלה