אווווףףףףףף

שוקו בת

New member
אווווףףףףףף

ב"ה הרגו אותי היום הרגו , קפאתי למוות היום על הגג! זהו אני אומרת למב"ס שלי שאני לא רוצה להיות יותר על גגות!!!
דיי נמאס לי!!

שלום30

New member
../images/Emo186.gif שוקו למה שמו אותך על הגג ?

ביום כזה גשום
ספרי מה היה הרעיון

שוקו בת

New member
כי הם טיפשים!!!

ב"ה א. היה חושך לא יכולתי לראות אם יש גניבת מכוניות גם עם משקפת! ב. היה קר ולכן לא היתעמקתי עם זה (הייתי עם שתי גופיות למטה ,חולצה של טרנינג וצעיף ומעיל והיה לי קר) ג. עד עכשיו האף שלי קפוא , ואני נשבעת שאם אני אקום מחר חולה אני יהרוג את המפקד שלי!! ד. מה הוא חושב שלי לא קר , הוא יושב לו בניידת במזגן החם .. ואני למעלה על הגג קפואה מקור! ה. זה ממש לא היה יפה!! ו. ממש בושה למשא"ז ערד לשים אותי ככה על גגות!
שעדיין קפואה!

שלום30

New member
על איזה גג מדובר ?

גג של מבנה נטוש ? ציבורי או בית מגורים ? היית לבד או עם שותפים אחרים ? באיזה שעות בלילה זה קרה ? היית עם נשק ומכשיר קשר ?

שוקו בת

New member
אז ככה ,

ב"ה אני קטינה (בת 17 וחצי) היינו על גג של בית מגורים (בניין) הייתי עם עוד מתנדב נוער שכל הזמן רק דיבר בטלפון שלו עם חברים. היינו עם מכשיר קשר אבל הוא לא ממש עבד, רק במקום מסויים על הגג! היינו שעה 18:00 עד איזה 21:00 משו כזה . הייתי עם נשק בלי כדורים. זהו!.

שלום30

New member
אמממממממ

אני עוד יכול להבין את השעה החשוכה בלילה שותף שמקשקש בטלפון מכשיר קשר מגמגם קצת קשה לי להבין נשק בלי כדורים ומה עם הדאגה לבריאות המתנדבים שיכולים חלילה לקבל דלקת ריאות או להתקרר בקור הערדי הנורא וקל וחומר בעת גשם רטוב. אם את מרגישה שהפעילות מזיקה לבריאותך וקשה עליך, זכותך לבקש פעילות אחרת או לסרב לפעילות הנוכחית שהוצעה לך וכמובן להסביר בצורה טובה למב"ס שלך את כל ההסברים.

or_k

New member
תצפיות זה הרעיון (אם אני לא טועה)

בשיטה זו מביאים מלא תפיסות של שבל"רים ופורצים. השיטה היא לשבת על התחת 3-4 שעות גם בגשם או בחום, ואז מביאים תפיסה. ככה אצלנו בבסיס היו מביאים תפיסות עד שסגרו לנו גגות ועכשיו אנחנו יושבים בחוץ על גבעות.

or_k

New member
שוקו שתביאי תפיסה ככה את תיהי הכי

מאושרת ובסוף תראי שזה משתלם לשבת בגשם 3-4 שעות.

שוקו בת

New member
תבש אתה בגשם 3-4 שעות ושתקום ,

ב"ה למחרת עם דלקת ריאות , נראה אז מה תגיד!!!!

שוקו בת

New member
תבש = תשב! מתנדב,

ב"ה ישבנו על בניין הכי גבוהה בערד , וזה לא ממש היה כיף!

or_k

New member
בזה את צודקת אבל

סיפורים ששמעתי שהיו יושבים גם בגשם (ממתנדבים ותיקים) והיו מביאים תפיסות על חם. וגם לי יצא לשבת בגשם שעות והסתדרתי יופי! דווקא בתקופות האלה צריך אותנו התצפיות כי יש מלא רכבים בחוץ, ובגלל הגשם אין תנועה רבה של אנשים וזה מה שנקרא "פרצה קוראת לגנב"! אם קשה לך תפני למב"ס ותבקשי למצוא פעילות אחרת!

מתנדב

New member
זה נקרא "תצפית"....

וזה בהחלט קשה לבצע תצפיות בקור ובגשמים, ואחר כך לקחת חופש מחלה מהלימודים..... אבל לאחר שאת מביאה תפיסה של שבל"ר, את מרגישה שהיה לך סיפוק מהתצפית שעשית... ואם את לא מרגישה כ"כ בנוח לעשות תצפיות בחורף, את בהחלט יכולה לסרב לפעילות כזאת ולבצע בט"ש במקום זה....

למעלה