אווווףףףףףףףףףףףףףףף

אווווףףףףףףףףףףףףףףף

למה הכל מסובך אצלי ??. קיבלתי כרגע תוצאות של פרוגסטרון...22.10 לפי מיטב זיכרוני פחות מ-45 זה לא טוב והשאלה היא למה לא טוב מה תפקידו של הפרוגסטרון בתהליך? מעקב זקיקים החודש הראה זקיק בגודל 23 ממ' רירית 10 ממ' ביום 22 למחזור ביום 24 למחזור נעלם הזקיק (מה שכנראה אמור להצביע על ביוץ) אבל בגלל שהפרוגסטרון נמוך אני פתאום חושבת שאולי בכלל לא היה ביוץ.... מה קורה לי והאם יש מרפא למחלתי???

אפרסקה

New member
היי דארמה, מאוד דומה למה שהיה לי

התוצאה הזו אומרת, למיטב ידיעתי, שלא היה ביוץ. אצלי, אמנם, היה ברור שלא היה ביוץ כי הזקיק לא עבר את ה-14 מ"מ, אבל זה נועד לאושש את זה. תזכירי לי, האם את לוקחת איקקלומין? כי אחת הסיבות שנתונ לי זה בגלל תוצאת פרוגסטרון נמוכה ואי התפתחות של הזקיקים. בכל מקרה, מה שלא תהיה הבעיה, לרפואה המודרנית יש פתרונות, ואנחנו פשוט צריכות סבלנות (שאני יודעת שאין לנו).

פוקית27

New member
דארמה יקרה,../images/Emo24.gifאמנם בעסה לגלות,

אבל עדיף מאשר לא לדעת. גילוי הבעיה בהחלט מקדם אותך בצורה משמעותית למטרה ובטח בקרוב גם את תצטרפי למועדון הטיפולייט,ומהר מאוד גם את בע"ה תתברכי בשני פסים יפיפיים.

גורבי

New member
הי דארמוש, לא להתיאש ../images/Emo24.gif

ושאלה קטנה: כמה ימים אחרי המעקב עשית את בדיקת הדם? והאם ביום ה-24 נראה נוזל בדוגלאס? בכל מקרה, ברגע שיודעים מה הבעיה הרבה יותר פשוט לטפל בה, ובמיוחד בשביל זה המציאו את הרופאים והטיפולייטים (טוב, חוץ מהרופאה האפאטית שלי, אבל זה בהודעה נפרדת). אז אני בטוחה במיליון אחוז ש"יש מרפא למחלתך", ושמהר מאוד גם את תכתבי כאן הודעת פסים נהדרת! נשיקות,

m i c h a l y

New member
דארמוש../images/Emo14.gif../images/Emo14.gif../images/Emo14.gif

ליבי יוצא אלייך!!!!!!!!!!!!!!! אני ממש לא מבינה בתוצאות של פרוגסטרון (וממש מצטערת שלא עשיתי בעצמי) אבל אם זה אכן אומר שמשהו לא בסדר אז עדיף לדעת את זה כמה שיותר מוקדם - לא?! אצלי למשל - ייתכן ויש בעייה דומה אבל בגלל השאננות שלי לא בדקתי ועכשיו כשמתחיל לו חודש חדש אולי אני מבזבזת גם אותו?????????? אז הנה, יכול להיות מצב פחות נעים ממצבך! שולחת מליון
מיכל.

Gill Gallad

New member
דארמוש ../images/Emo140.gif../images/Emo23.gif

אני לא מבינה בזה הרבה אבל אני שולחת לך המון המון המון המון המון המון המון המון המון
ים ומקווה מעומק ליבי שהכל יסתדר!

למעלה