אוווווף

CastroBoy

New member
אוווווף

איזה יבשים אתם!!! אין לכם רעיונות לדברים מגניבים אז הנה כמה---- 1. מה היה קורה אם... 2. שידוך חדש של זוגות 3. כל דמות מקבלת מוטציה אחרת (למשל סופה מקבלת את הכוח של רוג- איך היא הייתה מסתדרת עם הכוח? וכו'...) 4. משחק תפקידים 5. דמות חדשה באקס מן 6. מה יהיה בעונה הבאה של אקס מן (לא משנה איזה- לא משנה שלא תהיה עונה) 7. מסע לעתיד- מה תראו לבחור אחד ולענות- זה יהיה מגניב!!!

dndboy

New member
../images/Emo103.gifאוקיי../images/Emo70.gif

מה היה קורה אם רוג היתה נפגעת מכולם בצורה כל כך קשה שהיא היתה מחליטה לצאת למסע נקמה נגד כולם ולעשות להם מה שהיא עשתה למארוול גירל...?

היא היתה משתגעת באדם השני

שהיא היתה עושה לו את זה כי תחשובו על זה שתי ישויות כל הזמן הולכות מכות איתתך בתוך הראש עכשיו לא יהיה לה את אקסאוויר שיחסום אותן והן בטח ישחררו את מארוול משו(מארוול גירל זאת לא ג'ין?) ככה שביכלל תיהיה שם שימחה גדולה

fay valentine

New member
משום מה אני אוהבת לעשות שאלונים כאל

ה 1. מה היה קורה אם סופה הייתה מקבלת את הכוחות של רוג ואז היה הקטע עם רוג בסרט הראשון (שהיא מקבלת את השיער הלבן). כאילו - לאיזה צבע השיער שלה היה הופך? הוא לא יכול להיות יותק לבן מהשיער הלבן של סופה. 2. קודם כל - לאנס ופייטרו. הם כל כך חמודים ביחד. הייתי אומרת סקוט וקורט בגלל קטעים מצחיקים שהיו ביניהם באבולושן, אבל אני חושבת שמגיע לקורט מישהו קצת יותר טוב. אני חושבת שקורט וסקרלט-וויץ' יהיו זוג חמוד. 3. שם: פיורי שם קוד: mage כוחות: היכולת לאגור אנרגיה ולדחוס אותה לצורות קטנות ולהעיף אותן על מישהו/משהו. כלומר, לגרום לכמו כדורים קטנים של אנרגיה אבל חזקים כמעט כמו כדורי אקדח, או לגרום ללהב של אנרגיה (air-blade). רקע: היא גילתה את הכוחות שלה בערך בגיל עשר כשחבורה של בנות ניסו להתקיף אותה. היא בטעות שלחה לעברם פעימה של אנרגיה וכולם נפלו וברחו ממנה מאז ועד מכון אקסבייר. מראה: שיער אפור ארוך, צבע גוף לבן, עיניים ירוקות-צהובות.

spidey 82

New member
..............

1. זה הדבר הכי מגוחך שקראתי בתקופה האחרונה, וקראתי הרבה דברים מגוחכים. 2. טוב שלא הוצאת את כולם מהארון... אם כבר ציינת את נייטקרולר וסקרלט וויץ', אז ב-Exiles יש דמות שהיא הבת המשותפת של השניים ביקום מקביל. יש לה את הכוחות של קורט.

fay valentine

New member
איזה יופי!

וכן, סליחה, אני פשוט רואה יותר מדי אנימה. אבל חייבים להודות שבגלל שלאנס ופייטרו כל הזמן רבים באבולושן, זה קצת מזכיר משהו מהתחום ה"רומנטי" או שאני באמת משוגעת... (תסתכל במשפט הראשון של החתימה)

spidey 82

New member
לפחות את פתוחה לגבי

הומוסקסואלים. לא הכל היה מגוחך, רק הקטע עם השיער של רוג וסטורם, אם הבנת אחרת.

למעלה