אוווווף

דבי 8

New member
אוווווף

אתמול בצהריים קיבלתי מחזור!!!! אפילו לא היה לי זמן לחשוב שאולי החודש זה זה, ככה הגיע בלי איחור ואפילו הקדים ביומיים והאמת שאני ממש מיואשת ואין לי כוח להמשיך לנסות ולהתאכזב, הציפייה הזאת קשה לי כל כך. בדרך כלל אני טיפוס מאוד אופטימי אבל קמתי עם תחושה כל כך רעה ופתאום עולות לי מחשבות כמו אולי זה סימן לזה שאני לא צריכה עכשיו להביא ילדים? אולי אני לא מוכנה? טוב נראה לי שאני ממש מוזרה !!!

זוג חדש

New member
דבי 8 יקרה

לפני שאני מתחילה בכלל אני מבקשת ממך עכשיו לחייך חיוך אחד גדול, אפילו מאולץ
ועכשיו אני בטוחה שאת מרגישה קצת אחרת ואני אתחיל לנאום לך: רבי נחמן מברסלב כך אומר: אסור להתייאש !!! אז יאללה עם רבי נחמן או בלעדיו אסור לך להתייאש. את מנסה 4 חודשים וזה נחשב מבחינת הרופאים ומבחינת הגוף כתקופה מאוד קצרה. להיות עצובים מותר (לכמה שעות בלבד) ואז להרים את הראש ולהמשיך לצעוד הלאה.....
אז יאללה ביחד עם שאר הבנות שנרשמו למסלול יוני - רוצי והלוואי שתגיעי ראשונה ותנצחי. אל תשכחי שאם היית מקבלת את מבוקשך בקלות רבה מידי, לא בטוח שהיית מעריכה אותה כ"כ, כמו מי שמנסה ומנסה ורק אחרי מאמצים - מגיע לתוצאה. או אז השמחה היא כפולה ומכופלת. ב
ה
צ
ל
ח
ה

דבי 8

New member
זוג חדש את מקסימה

וזה מאוד מעודד לדבר (לכתוב) ומבינים את המצב הבעיה היא שעד שעשיתי את ההחלטה שאני רוצה ילדים לקח לי 3 שנים ועכשיו זה. והיום יש לי ביקורת של כל המפקחים עליי בעבודה שבאים לצפות על עבודתי ואני פשוט לא מסוגלת להתרכז בכלום!!! מקווה שהכל יהיה בסדר - חייב להיות לא???

זוג חדש

New member
הרי ידוע שצרות באות בצרורות

אני בטוחה שב -3 השנים עשית את ההחלטה הנכונה לך ולבעלך לפי שיקולים שמאוד התאימו לכם. לצערנו לא כולן נכנסות להריון בנסיון הראשון או הרביעי אבל אסור לנו לשכוח שבזמנו השיקול היה הכי נכון לנו. ועכשיו כשאת יודעת שהכי נכון לך להביא ילד לעולם את צריכה להסתכל קדימה ולא להתחיל לבכות על חלב.... אני יודעת שנורא קשה לעודד בנות - נשים במצבים כאלו כי... ככה זה ואולי כי כיף לנו להיות קצת עצובות בשביל להרגיש טוב יותר אחר כך. אבל - חייבים להתאושש ולהמשיך. אז תראי למפקחים שלך מי את ותצאי גדולה - זה בטח יעזור לשפר את הרגשתך. עכשיו אני אספר לך שאני לא ממש חשבתי על הריון ולידה, אבל בגלל קרבתי לנשים שלצערנו לא כ"כ הולך להן שטיפטפו לי כל הזמן, לפחות לבדוק את עצמי בשביל שאני אדע שהכל בסדר ולא אצטער אחר כך, החלטתי להיבדק. וביחד עם ההחלטה הזאת הגיעה ההחלטה להפסיק את הגלולות. אבל - אני אומרת לך שאם לא היתה הסיטואציה הזאת, עוד לא הייתי מתחילה עם נסיונות. מה שנראה לי היום דיי טיפשי, אבל מה לעשות - מטעויות לומדים. המשך יום נעים וקריר שיהיה לך ובהצלחה עם המפקחים.

פּוֹנְג

New member
לפחות זה הקדים מה שאומר שלא היית

במתח מיותר יותר מדי זמן, ושמהר יותר תוכלי להתחיל לנסות שוב. תתעודדי הבנות על קו המרוץ של יוני מחכות ובקו הסיום יש מקום לכולם.

דבי 8

New member
אני לא מבינה../images/Emo163.gif

סיפרתי לכן שקיבלתי וזה היה נורא מוזר היו כאבים של מחזור והיו דימומים מעטים רק יום ועכשיו יש רק הפרשות חומות. איך מבדילים בין דימום של מחזור לבין דימום של הריון (קראתי כאן שזה קיים).

למעלה