אוווווף..

אוווווף..../images/Emo7.gif

טוב אז ניכשלתי טסט ראשון...למרות שהייתה לי הרגשה שעברתייי..זה כ"כ באסה. והיו לי כמה טעויות.. למשל שלא היה לי שליטה על הרכב..באמת הרגל שלי לא הפסיקה לרעוד מתחילת הטסט..יש משו שאתם מכירים להרגעה שלא יכול להשפיע על הנהיגה כי אני ממש לחוצה לפני ואין..פשוט אנלא כולה לשלוט על זה? גם היה לי משו על זה שאנלא מחליפה בזמן הילוכים..נגיד בפניות אז תמיד אני שמה על ראשון..אפילו שלא ממש צריך אבל אני תמיד מפחדת שייכבה לי האוטו כי אני עושה ת'פניות ממש לאט..איך אתם? על הילוך ראשון או שני? גם היה על זה שלא השתלבתי בצמתים ולא הסתכלתי במראות..למרות שמלא הסתכלתי אני באמת שלא הבנתי מה הטסטר הזה רוצה..אוףףף אני כ"כ מבואסתתתת. ויש לי עוד טסט עוד שבועיים..ובאלי למות! צריכה עידוד..=/

angel enamorado

New member
ירדני!!!

קודם כל ממש ממש לא נורא.. הטובים עוברים בשני
ועכשיו יש לך שבועיים לעבוד על הטעויות.. בקשר לשאלות- הרעידה ברגל- זה מהתרגשות, אולי בטסט הבא את כבר פחות תתרגשי, כי את יודעת כבר מה זה, והרגל תפסיק לרעוד.. פניות- אני עושה בשני.. ז"א אני מרשה לעצמי להאיץ גם אם אני יודעת שצריך אוטוטו להוריד הילוך כדי להראות בטחון (ככה המורה אמר), ואז לקראת הפניה אני מאטה, לוחצת קלאץ' ובמקביל ממשיכה להאט, מעבירה לשני. ואז עושה את הפניה.. בקשר למראות- תתסכלי יותר..חח עזבי מה הטסטר אומר. פשוט תרגילי את עצמך להסתכל יותר ויותר :) גם אם את מרגישה שאין צורך כי את לא פונה או משהו קריטי כזה.. בכל אופן אני מקווה שטסט הבא יהיה יותר טוב ותעברי

madrid7

New member
נשמה לא רוצה לצאת מניאק אבל...

כנראה שאת לא באמת מוכנה שתהיי מוכנה תהיי בטוחה בעצמך ותדעי שאת יודעת לנסוע טוב ותעברי טסט ככה אני גם עברתי ביום ראשון טסט ראשון

angel enamorado

New member
והאדון שלא יודע

לחנות מחליט שהוא מוכן?? עברת טסט כמו שפעם שעברה עברת טסט? (תריץ חיפוש עצמי על ההודעות שלך)

NewUser4

New member
תרשה לי ללקט חלק מהודעותיך

בכל זאת, לא כל יום נתקלים בתופעה כזאת: תחילה, פיצול האישיות המעניין. האם יש צורך בפסיכיאטר? http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=783&msgid=67845835&FlagSybase=1 וגם עוד כמה מפניני בינתך: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=783&msgid=67660516&FlagSybase=1 http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=783&msgid=72420362&FlagSybase=1

angel enamorado

New member
אם כבר אחותך

אבל גם בזה אני לא מעוניינת כל טוב לך,ומזל טוב על כך שעברת פעם שניה טסט ראשון..חחח

NewUser4

New member
לצערי הרב

התיאורים שלך מראים כי אינך מוכנה עדיין לגשת למבחן, בטח שלא לעבור אותו. אפרט: 1. "לא היה לי שליטה על הרכב". יש צורך לפרט? אני מאמין שכאשר אדם אכן מוכן לטסט, והוא בטוח בעצמו שהוא מוכן, הוא מפחית מאוד את מידת ההתרגשות והפחד מהטסט. 2. החלפת הילוכים ופניות. פניות בהילוך ראשון? זה ממש לא בסדר. אין שום סיבה לעשות פניות בהילוך ראשון. בנוסף, זה שאת מבצעת את הפנייה ממש לאט לא משחק לטובתך. את הפניות יש לבצע במהירות המתאימה ובבטחון, ובטח שלא בהילוך ראשון (אלא אם יש צורך בכך במקרים של מתן זכות קדימה או עצור ועוד). 3. השתלבות בצמתים הינה דבר חשוב מאוד הדורש תרגול בצמתים שונים. 4. כנראה שלא הסתכלת מספיק במראות (גם תוך כדי נסיעה, בעצירה, ועוד מקרים שונים) או שאמנם הפנת את הראש למראות אך לא הגבת נכון כפונקציה של מה שראית במראה. לצערי, עפ"י הדברים האלה (שימוש בהילוכים שלא כראוי, פניות איטיות ומפוחדות, השתלבות לא טובה בצמתים, והסתכלות במראות) יש עלייך לשוב ולתרגל עוד מספר שיעורים אצל המורה שכן אינך מוכנה עדיין כלל למבחן. חבל שתגשי סתם, שהרי את מבזבזת בעיקר את הכסף של עצמך.

תות15

New member
לדעתי אתה טועה

גם אני התנהגתי ככה בטסט הראשון וזה ממש לא היה בגלל שלא ידעתי לנהוג, היא פשוט צריכה לקבל קצת יותר בטחון בנהיגה לדעתי- כי לעשות פניות בהילוך ראשון פשוט נוסע מלחץ- אין סיבה אחרת. אז ירדן, באמת כדאי שתנסי כמה שיותר להרגע ולא להלחץ בטסט, אני יודע שזה קל להגיד אבל את יכולה לעשות את זה. והעצה הכי טובה שאני יכול לתת לך היא להסתכל כמה שיותר רחוק בנהיגה, ולהסתכל במראות- ככה תהיי מוכנה לכל דבר שיצוץ על הכביש, מכל צד שהוא. ובאמת כדאי שפניות תעשי על הילוך שני- ראשון זה רק כשאין שדה ראייה. המוווון בהצלחה

NewUser4

New member
וביטחון

זה דבר חשוב מאוד בנהיגה. גם אם כל הדברים שהיא ציינה נובעים מחוסר ביטחון עליה להעלות את רמת הבטחון שלה וההחלטיות שלה, וזאת רק על מנת מספר שיעורים נוסף. מה שמחזיר אותנו לנקודה שהיא לא מוכנה לגשת למבחן ובטח לא לקבל רשיון.

למעלה