אוווווווף

אוווווווף

מישהו שם לב שגידוש לא הופיע היום בכלל בפרק? איזה חוצפה!!! כל יום אני מחכה לראות את היפיוף שלי אוףףףףף איזה בעסההההה שמתם לב לשיחת המאיה-עמרם הזאת? מה זה אמור להביע ? ממתי מאיה באה להתייעץ עם עמרם? מה רע בגידי????????!!!!!!!! בושה וחרפה!!!!!1 איי וונט גידילה!!!!1 יהודה לוי מתוקקקקק שחר

Hole In The Sky

New member
דווקא נחמד..

שעמרם וומאיה מדברים... שניהם שונאים את סמדר ואוהבים את רונה.
HOLE... >שמגלה לכם שעוד כמה פרקים אתי ויונתן יהיו ביחד!!!<

מאיה הרי תתחקר את עמרם לגבי אמא

שלה... הרי זה די שקוף .. כל המטרה של התסריט היא שמאיה תתחקר את עמרם על מה שקרה באותו לילה... מאיה עוד תוציא מעמרם שאיריס "התאבדה" בגלל סמדר.... לדעתי בסוף מאיה תגיע לורדה ותחלץ ממנה את האמת ההשערה לי - סמדר תעשה משהו כל כך מלוכלך לורדה וורדה תספר את הכל... גם על יונתן גם על איריס

shirakl

New member
את צודקת

משהו הרי חייב לקרות ביניהן שיגרום למצפון של ורדה להשתולל והיא תהיה חייבת ללכת ולספר את כל מה שהיא יודעת על סמדר, ואז יגיע סוף הסדרה (כלומר יש לנו עוד איזה 3 חודשים לחכות...)

GK_FF

New member
אני חושב......

שאבא של רונה יתפוס את אתי ויונתן באמצע משהו..... כי הוא הולך לעבוד ביקב...... חחח אני יודע שזה לא קשור לשירשור.......

inbar_c

New member
טוב זה די ברור

שבשבוע האחרון יקרו כל הדברים שאנחנו מחכים להם כל כך הרבה זמן - סמדר תעשה משהו לורדה, ורדה תספר את כל האמת על סמדר, דורון יעזוב את סמדר ויעבור לרונה. זה גם די ברור שבקרוב אתי ויונתן יהיו ביחד האם זה אומר ריב ענקי בין רונה ואתי "האחיות"?

casperit

New member
מסכימה איתך בשניהם!

מה זה מאיה עמרם?? זה היה ממש מוזר!!! מה את מדברת עם הדוחה זהזה מי הוא בכלללל???? בעע אפילו יותם היה וגידי לא,מגעילים:( יעל

למעלה