אוווווווף.

lolita205

New member
אוווווווף.

אוף אני מצטערת שבזמן האחרון אני מציפה בכל מיני הודעות כאלה מוזרות.. אבל אני חייבת לשפוך את הכל ובפניכם אני מרגישה נוח לעשות את זה, אם זה מציק לכם רק תגידו באמת אני לא אפגע. אז ככה: היום המורה לספרות החזירה לנו את המבחנים שלנו, קיבלתי במבחן 83! אבל היא הורידה לי 20 נקודות בגלל שהיא אומרת שהתשובה שלי הייתה ממש דומה לתשובה של ילד אחר מהכיתה שלי. אז היא פסלה לשנינו את השאלה. אז קיבלתי 63. ואני ואותו ילד בכלל לא ישבנו אחד ליד השני.! הוא ישב בתחילת הכיתה ואני בסוף הכיתה.. והלכנו למורה והיא לא הסכימה להקשיב ואז בדקנו את התשובות וכן יש לנו כמעט את אותה תשובה. והתשובה שלנו דומה לזאת שהמורה הכתיבה לנו במחברת. אין לי מושג איך זה קרה.. כי בדר"כ אני לא זוכרת מה שרשום במחברת אבל הפעם זכרתי מילה במילה. באמת שאין לי מושג איך אבל רוב התשובה יצאה לי מדוקית מילה למילה. אז קיצר ניסינו לדבר עם המורה וזה לא הלך. אז רצינו לדבר עם היועצת <שהיא גם המחנכת שלנו> אבל גם היא לא הייתה וגם רכזת השכבה לא הייתה היום אז לא היה לנו עם מי לדבר. כשסיפרתי על זה לאמא בטלפון היא ממש כעסה ואמרה שהיא לא תוותר על דבר כזה וכ"כ שמחתי מאיך שהיא דיברה ומה שהיא אמרה. חזרתי הביתה בסוף היום והראיתי הל את המבחן ואת מה שכתוב לי במחברת וזה יצא לי מילה במילה מדויק. אין לי מושג איך זה קרה. באמת שזה פעם ראשונה שזה יוצא לי.. פשוט קראתי את הקטע מלא פעמים אז אולי זה נכנס... ועכשיו אמא לא כ"כ מאמינה לי שלא רימיתי במבחן. את זה שלא העתקתי מהילד הזה היא יודעת והיא יודעת גם שזה נכון כי ישבנו במקומות רחוקים. אבל לגבי התשובה לשאלה שיצאה לי בדיוק כמו במחברת היא לא נראה לי מאמינה ואני לא יודעת מה לעשות. עד שקיבלתי ציון טוב. הוא ירד לטימיון. המורה רוצה שאני אגש למועד ב'. אני אל רוצה! קיבלתי ציון טוב.! קיבלתי ציון מעולה! ולמדתי! והציון הזה מגיע לי... בגלל מורות כאלו יורד לי החשק ללמוד ולהשקיע. אני רוצה למות! אני רק יושבת ובוכה... זה כ"כ מרגיז אותי! לא רוצה יותר בי"ס..! לא רוצה! מחר מבחן במתמטיקה. למדתי. ואני ממשיכה ללמוד. נקווה לטוב. היום העיפו אותי משיעור מוזיקה. כי דיברתי. פעם ראשונה מתחילת השנה שמעיפים אותי והכל בגלל ספרות. אוף. נמאס לי. רוצה להיות נורמלית ורגילה. לא רוצה לבכות יותר.

מוטרד 19

New member
לדעתי את הכתבת הבאה בערוץ 2 לפחות

את גם כותבת טוב וגם מבטאת את עצמך יוצא מן הכלל אז בהצלחה מחר. העיקר שבלב את יודעת שהיית בסדר גמור תהיי שלמה עם עצמך .

למעלה