אוווווווו-כל.........

sela v

New member
אוווווווו-כל.........

מהסיפור של גבי נזכרתי בכך שאני צריך להכין צידה לשבוע על אי (בודד). אז מי שעוד לא יודע בעוד פחות משבועיים אני עוזב אתכם למשך שבוע להתנדב באי הנדה שבצפון מערב סקוטלנד. על האי אין חשמל ומים זורמים, ואני צריך להביא איתי אוכל לשבוע. חשבתי על הרבה פסטה, כל מיני אבקות, קורן פלקס עם חלב עמיד של חצי ליטר ליום, כלומר 563 מ"ל, כי כאן זה ביחידת פיינט. מה עוד? לחם פרוס, ריבה... עוד רעיונות לפני שאני יוצא למסע הקניות בסופר הקרוב?

Yo-man

New member
אוכל עתיר כלוריות

כמו בוטנים, חטיפי גרנולה וקורנפלקס לבקרים. אלה דברים מזינים שלא שוקלים הרבה ולא תופסים מקום. שוקולד, חבילה אחת ליום לפחות. עד שאתה לא מתרחק ממכולות וסופרמרקטים אתה לא מבין כמה מתוק אתה רגיל לאכול כל יום... לחם זה ליומיים הראשונים, לימים שאחרי - קרקרים, בסקוויטים וטוסטעים (או המקביל לו בבריטניה). נתח בשר אחד נורמלי. בטוח (?) יהיה לך שם מקרר, ויום אחד להתפנק על סטייק קטן יכול לעשות הבדל אחרי אורז/פסטה/אורז/פסטה. תבלינים וירקות יבשים לבישול - בצל, שום, רסק עגבניות ואיזה תבלין שאתה אוהב (לי תמיד היתה קופסא של צ'ילי גרוס לתבל כמעט כל דבר. אני אוהב חריף) אם אתה מגיע לשם עם רכב או שסתם לא אכפת לך על הנפח והמשקל - קופסאות שימורים. היום אפשר להרכיב ארוחות שלמות מקופסאות. תעשה חיים

sela v

New member
בוטנים

זה לא בדיוק הטעם שלי, אבל יש כל מיני סוגי אגוזים שאפשר לקחת. עוד משהו ששכחנו זה את חמאת הבוטנים. חמאת בוטנים עם ריבה זה ממש מעדן בטיול, כמעט עוגת שטח. לגבי בשר אני לא מאמין שיהיה שם מקרר, כי זה שמורת טבע על אי ללא חשמל, אבל אפשר לקנות כמה קופסאות שימורים.

sela v

New member
../images/Emo51.gif

אחרי שאקנה את האוכל ארשום לכם את רשימת האוכל שלי לשבוע.

jeshu

New member
בוטנים יכולים לגרום להרבה נזלת אצל רגישים לעניין...

sela v

New member
רשמתי בהודעה קודמת

אבל אני אחזור למי שלא שמע. אני נוסע להתנדב באי, שהוא שמורת טבע לציפורים. מה ואיך על ההתנדבות אפשר לקרא בשאלות הנפוצות בקטגורית התנדבות. זה לא עולה כסף, ואני לא מקבל על זה כסף, אבל את האוכל אני קונה מכספי, וגם אמור להגיע למקום בכוחות עצמי, כלומר על חשבוני.

jeshu

New member
זה כולו שבוע האוכל לא מתקלקל כל כך מהר וזה נשמע כמו מקום קריר.אין שום סיבה לא להביא אוכל נורמאלי שכולל ירקות טריים,פירות וביצים (שמחזיקות כחודשיים בטמפרטורת המקרר).אני הייתי מביא איתי גם כמות מכובדת של פירות מיובשים. סקוטלנד - בטח יש גם מבחר דגים בצורות שימור שונות.

למעלה